Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Alakul a menetrend:Szhely,Debrecen,Albertirsa(?),esetleg benézünk GreckihezSharkinho írta:A Roadshow egyik állomása lehetne Szhely
Hát mindenképpen jobbulást, tényleg nagyon sajnállak már, valami jó is történhetne veled. Majd a Barca...Cooltiszo írta:Hát srácok rám jár a rúd rendesen.
Ma mentem volna ki megünnepelni finoman a 18. szülinapomat, erre útközben megszédültem, kicsit elájultam, bevertem az állam, amit ilyen összehúzótapasszal kellett összeragasztani. Most már itthon is vagyok. Jó kis szülinapi ünneplés![]()
De szerencsémre a tudatalattim működött így úgy estem hogy valószínűleg semmi baja sem lett a 4 hete műtött térdemnek...(kop,kop,kop...)
Aki kétszintesen érettségizett, az a százalákos pontszámát kapja, aki még előtte, az a jegyének mgefelelő maximum pontszámot, szal aki 5-öst írt az 100 pontot kap aki 4est az x aki 3ast az y és így tovább, de ez csak a jópár évekkel ezelőttiekre vonatkozik.jelwaz írta: Ja meg nem tudjátok, hogy lehet a régi rendszer pontjait átszámítani (csak egy körülbelüli intervallumra gondoltam) az új rendszerbe?
A Getafe-Barca meccs nézésével egybekötve!!!!!Tim írta:Tisztelt Fórumtársak!
Akinek nincs még programja szombat délutánra,de kedvet érez egy kis pókerhez illetve laza sörözéshez az ne kéresse magát mint a menyasszony éjfélkor,hanem tegye tiszteletét az Eurobarca találkozók topicban,(ahol kicsit vissza olvasva minden lényeges információhoz hozzájut,)és jelezze hogy csatlakozna hozzánk!
Köszönöm megtisztelő figyelmeteket!
Tim
El se hiszed, mennyire mennék, ha nem 200 kilóméterre lennétekTim írta:Tisztelt Fórumtársak!
Akinek nincs még programja szombat délutánra,de kedvet érez egy kis pókerhez illetve laza sörözéshez az ne kéresse magát mint a menyasszony éjfélkor,hanem tegye tiszteletét az Eurobarca találkozók topicban,(ahol kicsit vissza olvasva minden lényeges információhoz hozzájut,)és jelezze hogy csatlakozna hozzánk!
Köszönöm megtisztelő figyelmeteket!
Tim
Nekem mind1. Van hamachim is. Akkor vegyél fel. msn: elfuero@freemail.huZozzy 5 írta:Dedeel fuero írta: Másodszor:
Zozz! Látom Madden NFL 08as userbarod van(ha ez a neve). Ebből arra következtetek h jáccol. Szóval nem akarnád ellenem tolni neten?
MI hamachin játszunk, Te hogy gondoltad?
Dedeel fuero írta: Másodszor:
Zozz! Látom Madden NFL 08as userbarod van(ha ez a neve). Ebből arra következtetek h jáccol. Szóval nem akarnád ellenem tolni neten?