Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Például, ha valamelyik atg nem végzi jól, lelkiismeretesen a munkáját, akkor azt meg kell ám fegyelmezni. Tehát..Sharkinho írta:Az EOWT-nek milyen igazságügyi problémái lehetnek![]()
![]()
Sharkinho írta:Manager leszek. A kül- és belföldi utazásokat én szervezem. Persze előtte egyeztetek a külföldi kapcsolattartóval
Mivel rendfentartó,és moderátor is vagy csakis az igazságügy jöhet szóba!Sharkinho írta:Na várom, hogy milyen posztot vállalhatok el
Nem is csoda ha nem tudják.. mivel helyesen:EOWT!Szandi írta:Anyahajó![]()
Szerintetek ha felvilágosítom a madridistákat, akkor lelkesebben és többet fognak adományozni?(nem tudják, mi az EWOT)
Szandi, a titkárnőnek le kellene tudni írni helyeasen EOWT. Ejnye bejnye...Szandi írta:Anyahajó![]()
Szerintetek ha felvilágosítom a madridistákat, akkor lelkesebben és többet fognak adományozni?(nem tudják, mi az EWOT)
Köszönöm szépen.Drigo írta:Szandi írta:Jóvan jóvan...én már tegnap is írtam, h mekkora ötlet...és én találtam ki, hogyan finanszírozzuk...( a madridista. hu-ról). Kérnék egy szavazati jogot!
Bazz előszőr beleírtalak, hogy:
Szandi ( hogy legyen hölgy tagunk is - meg annyira támogattad az ötletem - meg azért, mert Savi nem vállata el a gyengébbik nem szereoét)
Aztán nem is tom miért kivettem, de akkor ezennel beveszlek négyünk nevében, Te leszel a pénztáros, illetve a megfelelő anyagi javak biztosótása. Meg ugye a kapcsolattartás a szponzorunkkal.
szóval:
EOWT alapítókör:
-Szandi
-Tim
-La Pulga
-Primitive (a nemzetköziség miatt)
-és végül jómagam
A fantasztikus négyes és az ötödikNem ám megsértődni.
SZUPERÖTÖS!
Szandi írta:Jóvan jóvan...én már tegnap is írtam, h mekkora ötlet...és én találtam ki, hogyan finanszírozzuk...( a madridista. hu-ról). Kérnék egy szavazati jogot!
Jóvan jóvan...én már tegnap is írtam, h mekkora ötlet...és én találtam ki, hogyan finanszírozzuk...( a madridista. hu-ról). Kérnék egy szavazati jogot!Drigo írta:De-de most hogy mondod, csak ahogy gondolkodtam a múltkori pókeres bandát soroltam fel -grecki, mert eszembejutott, hogy ő nem Pesti róla megfeledkeztem. Nálad meg már szinte törzsvendégek vagyunk egyértelmű, hogy Nálad van a gyülekező minden utazás előtt, ezért is nem említettelek.Perrero írta:Iván nem ürömi![]()
engem meg kihagysz... na szép
Na jól kimagyaráztam magami mi?![]()
Akkor EOWT alapítókör:
-Tim
-La Pulga
-Primitive (a nemzetköziség miatt)
-és végül jómagam
Fantasztikus négyes
De-de most hogy mondod, csak ahogy gondolkodtam a múltkori pókeres bandát soroltam fel -grecki, mert eszembejutott, hogy ő nem Pesti róla megfeledkeztem. Nálad meg már szinte törzsvendégek vagyunk egyértelmű, hogy Nálad van a gyülekező minden utazás előtt, ezért is nem említettelek.Perrero írta:Iván nem ürömi![]()
engem meg kihagysz... na szép