Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Colinna szerintem naon jó volt.Zsolteeeka írta:Ez a szemét Cselszi biztos hozzá van szokva a nyirkos [auto_cenzúra] vizes pályához, szal majd akkor nevezzenek mikor olyan Stadionjuk lesz mint a Nou Camp![]()
Egyébként mi vagyunk a legjobbak
De váratlanul ért h 20 perc alatt 3 goal-t kapni:(:(
Gondoltam, tuti csalnak és vhogy sztem igy is volt de persze hozzáteszem hogy Colina is hozzátett
Ronaldinho megtette amit kellett neki,majdnem tovább lőtt minket!Eto'o menetrend szerinti gólját hiányoltam,jól jött volna.Enrique írta:Majd beérik Ronaldinho, de még túl fiatal ahhoz h 1 ilyen nagy csapatot a hátán cipeljen!
És visszatérve Rivaldohoz, ő sem volt még ennyire fiatal, mikor a Barcába igazolt. '97ben jött, akkor meg már 26 éves volt majdnem.
Kell még Ronnienak 1-2 év h olyan jó legyen minden téren mint Rivaldo.
És a tegnapi meccsért 1 rossz szó sem érheti!! Mindent megtett a csapatért. Nem rajta múlt.
Ez igaz...Enrique írta:Hagyd már Rivaldot!! Elmúlt, nincs itt!! És ha itt lett volna, akkor Ő mit tudott volna tenni?? Semmit! Ez a meccs nem elől dőlt el, hanem hátul!!!redlions írta:Rivaldot....
Köxi, kellett volna, de majd jövőre 1 jó bal középpályás jön és az ijen mocskok 6:1-re kapitulálnak mint ez a .................................................. Cselszki!!!redlions írta:Rivaldot....Ronaldinho22 írta:De ennél többet mit akarx töle még????redlions írta:Azért olyan sokat nem csinált a 2. félidőben....![]()
Rivaldot....Ronaldinho22 írta:De ennél többet mit akarx töle még????redlions írta:Azért olyan sokat nem csinált a 2. félidőben....![]()
De ennél többet mit akarx töle még????redlions írta:Azért olyan sokat nem csinált a 2. félidőben....
De azért a golba a carvajo is besegített mivel kicsit megfogdosta Valdes vállát!bazsa007 írta:. Azt nem értem, hogy miért nem lehet jobban figyelni terryre? Nem hiszem el hogy nem tudták róla, hogy jól fejel! És erre tessék fejel is egyet nekünk.