Kérjed de egy igazi Barca szurkoló nem mond ilyet hogy nem érdemli meg a csapat hogy ne szurkoljunk neki. Az igazi Barca drukker ilyenkor is reménykedik. Bár ha tudja hogy ki ül a kispadon és szünetben mit mondhat a játékosoknak akkor lehet hogy elveszti a reménytfrustrat írta:Tessék? Miért lennék divat drukker? A davidsos időszak óta szeretem a Barcát... Ezt kikérem magamnak.Mihu írta:Köszönjük ezt a fantasztikus hozzászólást. 1 hozzászólásod van de már el is árultad magad. Te egy akkora divatdrukker vagy hogy a Barca nem érdemli meg hogy nekik "szurkolj".Köszönjük, viszlát.frustrat írta:Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az első hozzászólásom, de ez a Barça olyan [auto_cenzúra], hogy nem érdemli meg, hogy szurkoljunk nekik... Miért nem tudunk játszani? Madrid stílus? Csak a sok nagy név, játék meg semmi...
Ez már megérzés nélkül is megy. Tapasztalat az elmúlt idén, és az idegenbeli ugyanilyen szégyenteljes meccsek után. Ettől a bagázstól ne sokat várjunk ilyen helyzetben, ezt mondja a tapasztalat...Rivaldo11 írta:Valahogy én is ezt érzem. De azért reménykedjünk, hátha...FCB_gábor írta:Hát ez megint eldőlt a gólnál. Az életbe nem fordítjuk meg a mérkőzést.
Ez egy shit mez. Jól néz ki, de mindig gyengék vagyunk benne.haze71 írta:Kezdem utálni ezt a narancsos mezt! Lehet, hogy ez az oka mindennek. Értelmes magyarázatot nem tudok...
Getafe-Barcelona 1:0 sajnosKeNnY01 írta:köszi. nekem olyan csatornám nincs sajnade most mennyi az állás??
Sopcaston, mert nincs SportKlubomKeNnY01 írta:hali. ti hol nézitek a meccset?![]()
haze71 írta:Kezdem utálni ezt a narancsos mezt! Lehet, hogy ez az oka mindennek. Értelmes magyarázatot nem tudok...
Tessék? Miért lennék divat drukker? A davidsos időszak óta szeretem a Barcát... Ezt kikérem magamnak.Mihu írta:Köszönjük ezt a fantasztikus hozzászólást. 1 hozzászólásod van de már el is árultad magad. Te egy akkora divatdrukker vagy hogy a Barca nem érdemli meg hogy nekik "szurkolj".Köszönjük, viszlát.frustrat írta:Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az első hozzászólásom, de ez a Barça olyan [auto_cenzúra], hogy nem érdemli meg, hogy szurkoljunk nekik... Miért nem tudunk játszani? Madrid stílus? Csak a sok nagy név, játék meg semmi...
a sportklubonKeNnY01 írta:hali. ti hol nézitek a meccset?![]()
Igaz, de ez qumma kevés az üdvösséghez.Ronaldinho&Barca írta:ugylátszik nagyon nagy a varázsa a camp nounak.. sajnos
Köszönjük ezt a fantasztikus hozzászólást. 1 hozzászólásod van de már el is árultad magad. Te egy akkora divatdrukker vagy hogy a Barca nem érdemli meg hogy nekik "szurkolj".Köszönjük, viszlát.frustrat írta:Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az első hozzászólásom, de ez a Barça olyan [auto_cenzúra], hogy nem érdemli meg, hogy szurkoljunk nekik... Miért nem tudunk játszani? Madrid stílus? Csak a sok nagy név, játék meg semmi...