Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Laporta fél változtatni, sajnos edzőkérdésben ugyanolyan nyuszi, mint a csapat idegenben.Pavel írta:Lehet, hogy csúnyát mondok, de én nem bánnám ha kikapnánk. Akkor talán Laportának is leesik az a valami, ami majd egy fél éve a szeme előtt van és úgy kirúgja ezt az edzőt, hogy a lába sem éri a földet. A miénk Európa egyik legjobb játékosállománya és idegenben egy nagy kupac sz** vagyunk. Egyszerűen mentálisan vagy pszihésen nullák vagyunk és ennek az edző a legnagyobb oka. Lásd most Zambrottát.
Így van, a tehetetlenség szobra...mint egy fa...farönk!Mihu írta:Ez mekkora kép volt Istenem.....Rijkaard 1-0-nál, csapata szánalmas játékánál áll, néz körbe, karba tett kézzel, és a tekintetén látszik a tehetetlenség.
Egy piros miatt? Ugyanmár.Replay írta:Jól van Zambrotta, ügyi vagy, talán évvégén hazakéne menni...
Neked meg aztán mégnagyobb grat!Ronaldinho&Barca írta:hülye kis néger.. rmeélem lesérült.. addig ajár a korsó... kelett lökdösni mindenkit fle msot ő esett nagyot seggre..
Nem bántottam a Barcat,nem provokáltam.barca99 írta:Mert? nincs ebben semmi, rossz, első része igaz, az év közbeni edzőcserének se nagyon vagyok (mostmár csak voltam) híve. Azért remélem az én anyám nem kerül szóba.kovinho írta:Remélem ez volt az utolsó hozzászólásod nyárig...campeonesmadrid írta:Frenk már nem tudja motiválni a játékosokat, remélem nem csseréltek edzőt nyárig!
Mert? nincs ebben semmi, rossz, első része igaz, az év közbeni edzőcserének se nagyon vagyok (mostmár csak voltam) híve. Azért remélem az én anyám nem kerül szóba.kovinho írta:Remélem ez volt az utolsó hozzászólásod nyárig...campeonesmadrid írta:Frenk már nem tudja motiválni a játékosokat, remélem nem csseréltek edzőt nyárig!
OkMihu írta:Neeeeee.....könyörgöm. Eddig még büszke is voltam a társaságra hogy nem válaszolt senki a hozzászólásaira. Ne folytasd mert azzal csak neki teszel jót. Élvezni fogja hogy szívathat.salas9 írta:Mintha a Schuster olyan nagy edző lenne...campeonesmadrid írta:Frenk már nem tudja motiválni a játékosokat, remélem nem csseréltek edzőt nyárig!