Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben teljesen igazad van. Robinhon tényleg látszik, hogy már nem egy pálcikaember hanem megemberesedett és mostmár nem tudják a védők sem ellökni és leszerelni. Látszik hogy élvezi a focit!!! JOGA BONITOHa jól tudom LG írta, hogy amióta Robinho felszedett egy pár kilót, és megemberesedett, azóta ki is tudja használni a technikai adottságát. Smile És tényleg.
Azt hiszem pillanatra elfelejtetted, h Barca oldalon vagy, és Barcának befújt kamu tizenegyesekről szövegeltél pár sort....zolinhoreal írta:Most miért vagyok hülye???????
Az utóbbi időben (be kell vallanotok) Ronaldinhóból(!!!!) nincs semmi. Vagy hülyeséget mondtam??? Amit az előbbi hsz-emben írtam abban mi nem volt igaz??? Várom a véleményed.
üdv:Zolinhoreal
Lehet én vagyok hülye, de szerintem Sacchi ironikusan gondolta ezt, amit írt.4 tizenegyes?????? Te melyik meccset nézed???
4 tizenegyes?????? Te melyik meccset nézed??? Az első percekben a heinze kezezése az 11es volt, de mi volt az ami 3 11est ért???Sacchi írta:Szerintem legalább 4 tizenegyest nem adtak meg a Mallorcának, és a második góljuk kettőt ért volna. Megint elfújják a meccset
( mellesleg ellenfélről pattant a labda vagyis nem volt les, de mindegy )
basszus, nagyon kellene egy új edző...nagyon-nagyon. ha most nem Riijkaard lenne simán vezetnénk a tabellát 6-7 ponttal mert nincsenek az idegenbeli bakik
Zsé!Zsé78 írta:Szerintem se.Szerintem amúgy ez a Schuster se valami nagy durranás,
Rivaldo: Tul nagy a mellény,egyenlőre jobb a madrid.
A Mallorca nagyon jól játszott!
Ezt a véleményt úgy tudom adni, hogyha úgy értetted: EZ a NOVEMBERI Real Madrid nem sokat fejlődött a tavaly MÁJUSI Real Madridhoz képest.Los Banditos írta:Szerintem ez a Barcelona ugyanolyan, mint tavaly, viszont a 2, 3 évvele zelötti formájától jócskán elvan maradva. A Real Madrid se sokat fejlődött tavalyhoz képest: éppen annyival jobbak nálunk, mint amennyivel kell.
Szerintem se.Szerintem amúgy ez a Schuster se valami nagy durranás,
Bocs, hogy beleszólok, de ez egy másik Barcelona, és főleg egy másik Real Madrid.Rivaldo11 írta:Amíg nem állították ki Oleguert, 2:2 volt az állás, és hiába vezettek kétszer, mi domináltunk. Egyébként hozz fel légyszi meccseket, mert érdekelne.Aprieto írta:Rivaldo könyörgöm mire vagy ennyire optimista??? Nézz már rá erre a bagázsra... mert mint Puyol is elmondta nem működnek csapatként.
Akkor mit akarsz a Madrid ellen?
Tavaly 3-3 lett otthon... tudjuk jól hogyan.
Az bekkelés volt madrid részről? De csomó más meccset felhozhatnék... ez már nem tudom milyen szintű optimizmus... vagy már nem is az.
Amíg nem állították ki Oleguert, 2:2 volt az állás, és hiába vezettek kétszer, mi domináltunk. Egyébként hozz fel légyszi meccseket, mert érdekelne.Aprieto írta:Rivaldo könyörgöm mire vagy ennyire optimista??? Nézz már rá erre a bagázsra... mert mint Puyol is elmondta nem működnek csapatként.
Akkor mit akarsz a Madrid ellen?
Tavaly 3-3 lett otthon... tudjuk jól hogyan.
Az bekkelés volt madrid részről? De csomó más meccset felhozhatnék... ez már nem tudom milyen szintű optimizmus... vagy már nem is az.
Otthon igen. De ha neked nem is volt megfelelő szintű a Sevilla, a Zaragoza, vagy az Atletico elleni derbin mutatott produkciónk, nyugodj meg. A Madrid ellen elég lesz. Ez meggyőződésem. De feltennék egy kérdést: Hogy a búbánatba lehet az, hogy mi szerinted egyszer sem nyomtuk jól eddig-ugyanakkor tartasz attól a madridtól, akit mondjuk ma láthattunk.Aprieto írta:Rivaldo11 írta:A formahanyatlásukra nincs szükségünk, feltéve, hogy mi tudásunknak megfelelően játszunk. Abban az esetben problémamentes 90 percünk lesz.
Játszottunk tudásunkhoz méltóan mostanában? Szólj ha igen...
Rivaldo11, már bocsi, de szerintem te nagyon elfogult vagy. A Madrid elég szép focit játszik, és nagyon izgalmasat is. Én összetenném, ha a két kezemet, ha úgy játszanánk, és olyan eredményesek lennénk, mint a Madrid.Rivaldo11 írta:Azért nem szeretném, ha nekünk is ez lenne a játékunk. Érdekes. A Camp Nouban át nem jönnek az ellenfelek a felezőn, a Bernabeuban megegpróbálnak játszani...
Rivaldo11 írta:A formahanyatlásukra nincs szükségünk, feltéve, hogy mi tudásunknak megfelelően játszunk. Abban az esetben problémamentes 90 percünk lesz.
Ezzel most nem értek egyet, ez egy kifejezetten jó, bátran játszó Mallorca volt, akiknek néha még egész elképesztő gólok is összejöttek, a Madrid még így is megverte őket... Nem tudom, kire kéne számítanunk, h majd pontokat lop a Madridtól, túl vannak a Villarealon, Sevillán, Valencia, Atleticon, Espanyolon... Nekünk még hátra lesz a Valencia, Espanyol... Nekik kb idáig tartott a nehéz sorozat. Sajnos decemberben kötelező lesz a győzelem, és ez visszaüthet, mert a Madrid tényleg beállhat kontrákra, és Binho nem lenne jó, ha ott szhopatná Zambrottát...ejejejcsababarca írta:hát nyeregeti a madrid a meccseit,de egyáltalán nem meggyőzőek...persze teljesen mind1...
egyébként nem kell elájulni a madridtól...egy kisebb csapat is felveszi velük a lépést...egy mallorcat a madridnak otthon(!) -2-3 góllal simán kéne vernie...
Bekkelni fognak, és kontrázni. Ahogyan mindig is teszik ellenünk. Így lesz majd tavasszal is amikor otthon játszanak. Még Antic edzősködése idején, amikor kicsit erősebb volt a Madrid a mostaninál, akkor is bekkeltek a Bernabeuban ellenünk...Grege írta: Remélem a Madridból páran formavesztésen mennek át decemberig. Kicsit aggaszt, amit egy-egy alkalommal bemutatnak támadásban.