Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pontosanbarca99 írta:A fórum 99%-a magasról sz,arik bele
Te biztos Ozsimiki testvére vagyozsyka90 írta:...
Ne figyeljetek rá, zsémbes öregember, és rajtatok éli ki a nyugdíjcsökkentési problémáitGame90 írta:Sztem most már elég lesz, mert engem k*rvára nem érdekel, hogy ki bénázik a képévelVannak megfelelő topicok is erre!
Ügyes vagy fiam!zolinho15 írta:Igy már megfelel a kép mérete????
A fórum 99%-a magasról sz,arik bele, a maradék egy meg megtalálja az offtopicban is.zolinho15 írta:Igy már megfelel a kép mérete????
Henry helyett Bojan,Dos Santos helyett Crosas és Marquez helyett AbidalRonaldinho&Barca írta:3. cserénk mi volt tudja valaki???
de a 2. képem már nem amit betettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zozzy 5 írta:Mert egy pöppet széthúzta a fórumotzolinho15 írta:ha lenn képem...................:@:@:@ csak miért tűnik el......?????
mind1 nem fontos köszi! Eza kép is megtesziVictorValdes19 írta:hallod-e megcsinálom neked csak add meg a jelszavadat Privát Üzenetbezolinho15 írta:pedig azt mondtam hogy 150*mit tom én és nem akkora lett! Ezért ezt a képet tettem amit találtam
![]()
nahát de srácok... ejnye-bejnyeVictorValdes19 írta:hallod-e megcsinálom neked csak add meg a jelszavadat Privát Üzenetbezolinho15 írta:pedig azt mondtam hogy 150*mit tom én és nem akkora lett! Ezért ezt a képet tettem amit találtam
![]()
hallod-e megcsinálom neked csak add meg a jelszavadat Privát Üzenetbezolinho15 írta:pedig azt mondtam hogy 150*mit tom én és nem akkora lett! Ezért ezt a képet tettem amit találtam
De függ a kép valódi méretétől is szerintem, am nekem 150x112-es méretet választottam és itt a kis képecském és nem nagyzolinho15 írta:pedig azt mondtam hogy 150*mit tom én és nem akkora lett! Ezért ezt a képet tettem amit találtam