Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel most a Fórumra írunk, ezért erre a rétegre szűkül a látókör, itt aki ide ír azok közül csak te és LG szerint rossz a válogatott helyzete, többiek szerint jó. Lehető legkönnyebb csoport amikor 3 jobb és 1hozzánk hasonló válogatottal vagyunk egy csoportban, mert sztem közelsem az. Kisteleki ross ez tény, de ne hozd fel nekem Hegyi Ivánt ő is csak ugytesz mintha értene hozzá közben nem. Tehát azt szeretnéd hogy a magyar válogatott ne fejlődjön, mert ha egy könnyű csoportba kerülünk, jól szereplünk, akkor ez a játékosokra is +an hat a későbbiekben, fejlődik a válogott.varga tamás írta:Oleguer!
Te honnan tudod, hogy az emberek 99%-a meg van elégedve a válogatott teljesítményével? Szerintem, ők a hangosabbak, ezért trűnik úgy, hogy mindent szépnek, mindent jónak akarunk látni. Pedig az a nagy igazság, hogy a magyar futballtörténelem legszánalmasabb, legsz@rabb teljesítményét értük el, a lehető legkönnyebb csoportban. Ha Te erre büszke vagy, akkor nálad komoly problémák lehetnek. Jó, abban igazatok van, hogy [auto_cenzúra] nem lehet várat építeni, de akkoris.
Ajánlom figyelmedbe Hegyi Iván elemzéséeit a Népszabadságban, az egyetlen újságíró, aki még nem feküdt le a kistuloki-féle maffiának, és le meri írni, hogy a [auto_cenzúra], az s z a r, nem pedig csokoládé. Ezt a teljesítményt pedig lehet magyartázgatni, de megmagyarázni nem lehet. Az meg, hogy a FIFA-világranglistán hányadikok vagyunk, az teljesen lényegtelen, nem oszt, nem szoroz.
Továbbra is reménykedem egy kellően nehéz csoportbeosztáson, hogy meglássuk: mennyit is ér ez a válogatott. Annyit, amennyire én taksálom, vagy egy kicsit többre.
no engem csak az érdekelne, hogy ki az a 1%Oleguer írta:Nem azt hurrogom le aki nem ért velem egyet, hanem azt aki az emberek 99%-val nem ért egyet. Nagy külömbség.varga tamás írta: Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Nem azt hurrogom le aki nem ért velem egyet, hanem azt aki az emberek 99%-val nem ért egyet. Nagy külömbség.varga tamás írta: Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Tegyél még egy i-t a végére...Asys írta:Kinek csobogsz kis patak?...![]()
Spanyolok helyett nyugodtan mondhatta volna Görögországot is.Spanyolországot, Lengyelországot, Belgiumot, Albániát, valamint Liechtensteint szeretné ellenfélnek.
Grat!varga tamás írta:Én pedig remélem, hogy a lehető legnehezebb csoportba kerülünk
Ez mehetett volna a Humorba is...varga tamás írta:nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Kisteleki már rég eljátszotta a maga és az általa vezetett MLSZ tisztességét.Frank Rijkaard írta:Nem értelek... Csak azért akarod, hogy egy jó nehéz csoportba kerüljünk, hogy a vezetők jól leégjenek??? Miért jó ez neked? Mindenki tudja, hogy Kisteleki csak a mocsárba húzza vissza a magyar focit, de nem akarom, hogy a Csapat szenvedjen miatta.varga tamás írta:Én pedig remélem, hogy a lehető legnehezebb csoportba kerülünk, hogy a csapat+kisteleki+Peti bácsi megmutathassa, mire is képesek. Bár, ha Montenegro, Moldova és Málta legyőzhetetlen ellenfélnek bizonyult, akkor mit várhatunk a franciák stb. ellen.
Ja és Kisteleki, nem kisteleki, tudod tisztesség vagy mi a szösz.
Nem értelek... Csak azért akarod, hogy egy jó nehéz csoportba kerüljünk, hogy a vezetők jól leégjenek??? Miért jó ez neked? Mindenki tudja, hogy Kisteleki csak a mocsárba húzza vissza a magyar focit, de nem akarom, hogy a Csapat szenvedjen miatta.varga tamás írta:Én pedig remélem, hogy a lehető legnehezebb csoportba kerülünk, hogy a csapat+kisteleki+Peti bácsi megmutathassa, mire is képesek. Bár, ha Montenegro, Moldova és Málta legyőzhetetlen ellenfélnek bizonyult, akkor mit várhatunk a franciák stb. ellen.
Ezt ne Te írd már Tamás.varga tamás írta:Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Ha nemérdekel az magányügyed, mivel a Labdarúgásban egy elég jelentős dolog. Moldova legyalult minket, volt 1 rossz meccsünk az idei évben, fiatalok a játékosok, nincs elég tapasztalat, ez az 1 meccs belefér, mivel a többin mint jól játszottak, és jó eredményt értek el. Matheusnak nincs igaza, Várhidi sokkal jobbanmegcsinálja mint ő.. Matheusnak ráadásul 100x annyit fizettek.LG írta: Ki nem baxa le a Fifa ranglistátSztem most sokkal lejjebb van az a csapat, már Moldova is legyalul minket
Matheusnak teljesen igaza van, minden szavával 1etértek. A VB selejtezőkön meg eleve esélytelenek vagyunk.
Ki nem baxa le a Fifa ranglistátGame90 írta:Matthäus: Az elnöknek és a kapitánynak is le kell mondania!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161196
"Azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdődött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetőséget, akiket én fedeztem fel, és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel és Priskin Tamás nálam volt először kerettag, többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta. A magyar labdarúgás jelenleg egy romhalmaz...."
Az MLSZ visszavág:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161211
1. Ragaszkodva a szikár tényekhez: amikor L. M. átvette a magyar válogatottat, akkor a FIFA-világranglista 72. helyén álltunk, amikor távozott, a 74. helyezettek voltunk. Ugyanez Várhidi Péter egy éves tevékenységének tükrében: 76. hely, illetve 52. hely.
Kinek csobogsz kis patak?...Game90 írta:Neked meg sosem lesz jó a helyesírásod...bocs...Asys írta:Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
Nem értem azokat akik visszasírják...mit láttak benne vagy miben volt jó?!
![]()
Én nem sírom vissza Lothar Mátét, bár ki tudja, hogy mi lett volna, ha hagyják még őt dolgozni. Kezdetben nem kedveltem Várhidit, de elkezdett egy munkát, ami idáig elég jó. (Mondhattam volna a szokásos sablon dumát is, hogy elkezdődött valami...). Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.
Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
Szerintem marad és maradnia is kell. Elkezdett valamit, had folytassa, és minden ellenére azt azért akkor is el kell ismerni, hogy 76.-ról 52.(?)-re hozta föl a válogatottat. Márcsak azért is maradnia kell, mert ezek a tuskók a szövetségben úgysem tudnának nála jobb edzőt most összehozni. Kineveznének egy Bozsik szintű fazont és megnézhetjük magunkat.Game90 írta: Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
Neked meg sosem lesz jó a helyesírásod...bocs...Asys írta:Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
Nem értem azokat akik visszasírják...mit láttak benne vagy miben volt jó?!