Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.24. 19:42:07

Oleguer.
Csak sajnálni tudlak. Aki mást ír, mint amit te gondolsz, az nem ért hozzá. Talán az egyetlen ember - Nyíl mellett -, aki megőrizte tisztességét, szakmaiságát, és így ír a magyarfocinak nevezett mételyről.
És igen. Minél nehezebb csoportot kívánok a válogatottnak, mert Andorra ellen nem lehet fejlődni, viszont ha tétmeccsen érünk el kielégítő eredményt pl. Fro. ellen, akkor van esély a fejlődésre. Andorra legyőzése kötelező a magyar válogatottnak - legalábbis papíron.
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.24. 19:38:21

varga tamás írta:Oleguer!
Te honnan tudod, hogy az emberek 99%-a meg van elégedve a válogatott teljesítményével? Szerintem, ők a hangosabbak, ezért trűnik úgy, hogy mindent szépnek, mindent jónak akarunk látni. Pedig az a nagy igazság, hogy a magyar futballtörténelem legszánalmasabb, legsz@rabb teljesítményét értük el, a lehető legkönnyebb csoportban. Ha Te erre büszke vagy, akkor nálad komoly problémák lehetnek. Jó, abban igazatok van, hogy [auto_cenzúra] nem lehet várat építeni, de akkoris.
Ajánlom figyelmedbe Hegyi Iván elemzéséeit a Népszabadságban, az egyetlen újságíró, aki még nem feküdt le a kistuloki-féle maffiának, és le meri írni, hogy a [auto_cenzúra], az s z a r, nem pedig csokoládé. Ezt a teljesítményt pedig lehet magyartázgatni, de megmagyarázni nem lehet. Az meg, hogy a FIFA-világranglistán hányadikok vagyunk, az teljesen lényegtelen, nem oszt, nem szoroz.
Továbbra is reménykedem egy kellően nehéz csoportbeosztáson, hogy meglássuk: mennyit is ér ez a válogatott. Annyit, amennyire én taksálom, vagy egy kicsit többre.
Mivel most a Fórumra írunk, ezért erre a rétegre szűkül a látókör, itt aki ide ír azok közül csak te és LG szerint rossz a válogatott helyzete, többiek szerint jó. Lehető legkönnyebb csoport amikor 3 jobb és 1hozzánk hasonló válogatottal vagyunk egy csoportban, mert sztem közelsem az. Kisteleki ross ez tény, de ne hozd fel nekem Hegyi Ivánt ő is csak ugytesz mintha értene hozzá közben nem. Tehát azt szeretnéd hogy a magyar válogatott ne fejlődjön, mert ha egy könnyű csoportba kerülünk, jól szereplünk, akkor ez a játékosokra is +an hat a későbbiekben, fejlődik a válogott.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.24. 19:29:40

Oleguer!
Te honnan tudod, hogy az emberek 99%-a meg van elégedve a válogatott teljesítményével? Szerintem, ők a hangosabbak, ezért trűnik úgy, hogy mindent szépnek, mindent jónak akarunk látni. Pedig az a nagy igazság, hogy a magyar futballtörténelem legszánalmasabb, legsz@rabb teljesítményét értük el, a lehető legkönnyebb csoportban. Ha Te erre büszke vagy, akkor nálad komoly problémák lehetnek. Jó, abban igazatok van, hogy [auto_cenzúra] nem lehet várat építeni, de akkoris.
Ajánlom figyelmedbe Hegyi Iván elemzéséeit a Népszabadságban, az egyetlen újságíró, aki még nem feküdt le a kistuloki-féle maffiának, és le meri írni, hogy a [auto_cenzúra], az s z a r, nem pedig csokoládé. Ezt a teljesítményt pedig lehet magyartázgatni, de megmagyarázni nem lehet. Az meg, hogy a FIFA-világranglistán hányadikok vagyunk, az teljesen lényegtelen, nem oszt, nem szoroz.
Továbbra is reménykedem egy kellően nehéz csoportbeosztáson, hogy meglássuk: mennyit is ér ez a válogatott. Annyit, amennyire én taksálom, vagy egy kicsit többre.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.24. 19:26:25

Oleguer írta:
varga tamás írta: Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Nem azt hurrogom le aki nem ért velem egyet, hanem azt aki az emberek 99%-val nem ért egyet. Nagy külömbség.
no engem csak az érdekelne, hogy ki az a 1% :?: :roll: :lol: :-k
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.24. 19:19:16

varga tamás írta: Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Nem azt hurrogom le aki nem ért velem egyet, hanem azt aki az emberek 99%-val nem ért egyet. Nagy külömbség.
PCsabi
aka Game90

2007.11.24. 14:54:45

Asys írta:Kinek csobogsz kis patak?... :D
Tegyél még egy i-t a végére... 8) :D
Spanyolországot, Lengyelországot, Belgiumot, Albániát, valamint Liechtensteint szeretné ellenfélnek.
Spanyolok helyett nyugodtan mondhatta volna Görögországot is.
varga tamás írta:Én pedig remélem, hogy a lehető legnehezebb csoportba kerülünk
Grat!
varga tamás írta:nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Ez mehetett volna a Humorba is... :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
chi omega
Entrenador del Barça

2007.11.24. 13:41:15

ez az ember kész. nem mintha gera, vagy hajnal kisebb tehetség lenne.
a világ igazságtalansága, és a magyar foci rothadó rendszerének, undorító, fertelmes mocsarának köszönhető, hogy ezekből a játékosokból nem lett világklasszis.
miattuk szurkoljatok, megéri. a görögök lehet, hogy 10.-ek a fifa ranglistán, lehet, hogy kint vannak az EB-n, és lehet, hogy megint megvertek minket, dehogy az égvilágon semmi sincs bennük a foci mágiájából az tuti. kár, hogy a foci nem csak ennyiről szól. ezzel nem úgy akarom beállítani a csapatunkat, mintha mi zsenik lennénk, európa braziljai, vagy bármi, mert nyilvánvaló, hogy alig bírunk kiállítani egy elfogadható szinten teljesítő válogatottat (most sem nagyon sikerült, vass, és juhász mellett nincs több jó védekező játékosunk), de csak gondoljatok bele, hogy az ilyen született zsenikből, mint buzsáky mi lehetett volna, ha olyan rendszer van itt is (tehetségkutató, illetve tehetséggondozó, játékosképző, bajnokság, stb), mint mondjuk franciaországban. szerintem minimum egy ribery...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.24. 13:38:34

Frank Rijkaard írta:
varga tamás írta:Én pedig remélem, hogy a lehető legnehezebb csoportba kerülünk, hogy a csapat+kisteleki+Peti bácsi megmutathassa, mire is képesek. Bár, ha Montenegro, Moldova és Málta legyőzhetetlen ellenfélnek bizonyult, akkor mit várhatunk a franciák stb. ellen.
Nem értelek... Csak azért akarod, hogy egy jó nehéz csoportba kerüljünk, hogy a vezetők jól leégjenek??? Miért jó ez neked? Mindenki tudja, hogy Kisteleki csak a mocsárba húzza vissza a magyar focit, de nem akarom, hogy a Csapat szenvedjen miatta.
Ja és Kisteleki, nem kisteleki, tudod tisztesség vagy mi a szösz. :wink:
Kisteleki már rég eljátszotta a maga és az általa vezetett MLSZ tisztességét.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2007.11.24. 13:31:56

hello, nem nagyon szeretnék beleszólni az itt folyó vitába, mindössze egy videót szeretnék mutatni:

http://www.dailymotion.com/video/x3jr5n ... szag_sport

jó szórakozást
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.11.24. 13:30:42

varga tamás írta:Én pedig remélem, hogy a lehető legnehezebb csoportba kerülünk, hogy a csapat+kisteleki+Peti bácsi megmutathassa, mire is képesek. Bár, ha Montenegro, Moldova és Málta legyőzhetetlen ellenfélnek bizonyult, akkor mit várhatunk a franciák stb. ellen.
Nem értelek... Csak azért akarod, hogy egy jó nehéz csoportba kerüljünk, hogy a vezetők jól leégjenek??? Miért jó ez neked? Mindenki tudja, hogy Kisteleki csak a mocsárba húzza vissza a magyar focit, de nem akarom, hogy a Csapat szenvedjen miatta.
Ja és Kisteleki, nem kisteleki, tudod tisztesség vagy mi a szösz. :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.24. 13:20:07

varga tamás írta:Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Ezt ne Te írd már Tamás. :oops:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.24. 13:06:02

LG-nek és Matthaus-nak teljesen igaza van.
Én pedig remélem, hogy a lehető legnehezebb csoportba kerülünk, hogy a csapat+kisteleki+Peti bácsi megmutathassa, mire is képesek. Bár, ha Montenegro, Moldova és Málta legyőzhetetlen ellenfélnek bizonyult, akkor mit várhatunk a franciák stb. ellen.
Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.24. 11:11:37

LG írta: Ki nem baxa le a Fifa ranglistát :roll: Sztem most sokkal lejjebb van az a csapat, már Moldova is legyalul minket :cry: Matheusnak teljesen igaza van, minden szavával 1etértek. A VB selejtezőkön meg eleve esélytelenek vagyunk.
Ha nemérdekel az magányügyed, mivel a Labdarúgásban egy elég jelentős dolog. Moldova legyalult minket, volt 1 rossz meccsünk az idei évben, fiatalok a játékosok, nincs elég tapasztalat, ez az 1 meccs belefér, mivel a többin mint jól játszottak, és jó eredményt értek el. Matheusnak nincs igaza, Várhidi sokkal jobbanmegcsinálja mint ő.. Matheusnak ráadásul 100x annyit fizettek.

Ha nagy mákunk van kifogunk egy Görög, Izrael, É-Ír, Kazah, Málta csoportot. Itt azért lenne esélyünk. De egy Olasz, Angol, Norvégia, Ausztria, Montenegron vajmi kevés. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy addig felesleges az esélyekről beszélni még a sorsolás megnem történt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.24. 11:00:06

Game90 írta:Matthäus: Az elnöknek és a kapitánynak is le kell mondania!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161196

"Azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdődött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetőséget, akiket én fedeztem fel, és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel és Priskin Tamás nálam volt először kerettag, többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta. A magyar labdarúgás jelenleg egy romhalmaz...."

Az MLSZ visszavág:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161211

1. Ragaszkodva a szikár tényekhez: amikor L. M. átvette a magyar válogatottat, akkor a FIFA-világranglista 72. helyén álltunk, amikor távozott, a 74. helyezettek voltunk. Ugyanez Várhidi Péter egy éves tevékenységének tükrében: 76. hely, illetve 52. hely.
Ki nem baxa le a Fifa ranglistát :roll: Sztem most sokkal lejjebb van az a csapat, már Moldova is legyalul minket :cry: Matheusnak teljesen igaza van, minden szavával 1etértek. A VB selejtezőkön meg eleve esélytelenek vagyunk.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.11.24. 10:06:37

Vb-selejtező: Várhidi kívánságlistája

A vb-selejtező sorsolásának helszínén, Dél-Afrikában tartózkodó Várhidi Péter szövetségi kapitány az FN-nek elárulta, hogy Spanyolországot, Lengyelországot, Belgiumot, Albániát, valamint Liechtensteint szeretné ellenfélnek.

http://www.fn.hu/sport/foci/0711/vb_sel ... 176823.php
Grege
Capitá del Barça

2007.11.24. 09:34:50

Hmmm, öröm olvasni, h hogy játszik Hajnal a klubcsapatában, kár, h a válogatottban nem volt ilyen jó napja(v ha gonoszkodni szeretnék, akkor nem volt ilyen motivált).

Sztm Buzsáky rendszeresen az egyik legmotiváltabb játékos a keretben, símán kezdetném mindig.
Asys
Entrenador del Barça

2007.11.24. 08:47:38

Game90 írta:
Asys írta:Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
Nem értem azokat akik visszasírják... :roll: mit láttak benne vagy miben volt jó?!
Neked meg sosem lesz jó a helyesírásod...bocs... :wink:

Én nem sírom vissza Lothar Mátét, bár ki tudja, hogy mi lett volna, ha hagyják még őt dolgozni. Kezdetben nem kedveltem Várhidit, de elkezdett egy munkát, ami idáig elég jó. (Mondhattam volna a szokásos sablon dumát is, hogy elkezdődött valami...). Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
Kinek csobogsz kis patak?... :D
Amúgy van benne valami!!! :? (helyesírás)

Várhidi marad, 8) kitörne a forradalom ha elküldenék. :twisted:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.23. 22:55:09

Viszont abban igaza van, hogy az elnökségnek le kell mondani...Tudjuk ez mikor fog bekövetkezni...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.23. 22:53:34

Igaza van Matthausnak abban, hogy egy sor jelenlegi válogatottat még Ő hívott a keretbe. Lehet ezzel vitázni, csak nem érdemes, ezek tények. Amikor elküldték, akkor is kb. egy hasonlóan játszó válogatottunk volt, mint most. Akkor vele legalább vertük azokat, akiket papíron kellett.
Ez sem vita tárgya.
De ha már elküldték, nem kéne megint elkövetni egy hibát. Hagyni kell most már Várhidit dolgozni, ez a csapat fejlődőképes.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.23. 22:33:34

Game90 írta: Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
Szerintem marad és maradnia is kell. Elkezdett valamit, had folytassa, és minden ellenére azt azért akkor is el kell ismerni, hogy 76.-ról 52.(?)-re hozta föl a válogatottat. Márcsak azért is maradnia kell, mert ezek a tuskók a szövetségben úgysem tudnának nála jobb edzőt most összehozni. Kineveznének egy Bozsik szintű fazont és megnézhetjük magunkat.

Mattheus...Reklámértéke volt, lehet, hogy most az EB stadionokat építenék itt a Tócóskerti Lakótelepen. Mindezek ellenére a játékban szerintem most sem tartanánk előrébb. Nem hibába rugták ki a minket követő munkahelyéről, és az sem véletlen, hogy még mindíg munkanélküli. Persze most kívülről nagy a mellény...
PCsabi
aka Game90

2007.11.23. 22:16:25

Asys írta:Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
Nem értem azokat akik visszasírják... :roll: mit láttak benne vagy miben volt jó?!
Neked meg sosem lesz jó a helyesírásod...bocs... :wink:

Én nem sírom vissza Lothar Mátét, bár ki tudja, hogy mi lett volna, ha hagyják még őt dolgozni. Kezdetben nem kedveltem Várhidit, de elkezdett egy munkát, ami idáig elég jó. (Mondhattam volna a szokásos sablon dumát is, hogy elkezdődött valami...). Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
Asys
Entrenador del Barça

2007.11.23. 21:49:41

Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
:idea:
Játékosként nagy volt elismerem, amúgy meg csak reklámnak kellett anno!!!

Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.23. 21:15:45

nem repedek meg a kistelekiék által vezetett mlszért, sőt a népsportért sem (akik most ugyanúgy nyalják a futballvezérkar seggét, mint anno mateuszét), de most igazat adok nekik.
nagyon szánalmas mateusznak ez a mostani kirohanása.
olyan tipikus "hangot hallok, embert nem látok" ez a szitu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2007.11.23. 20:54:08

Matthäus: Az elnöknek és a kapitánynak is le kell mondania!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161196

"Azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdődött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetőséget, akiket én fedeztem fel, és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel és Priskin Tamás nálam volt először kerettag, többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta. A magyar labdarúgás jelenleg egy romhalmaz...."

Az MLSZ visszavág:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161211

1. Ragaszkodva a szikár tényekhez: amikor L. M. átvette a magyar válogatottat, akkor a FIFA-világranglista 72. helyén álltunk, amikor távozott, a 74. helyezettek voltunk. Ugyanez Várhidi Péter egy éves tevékenységének tükrében: 76. hely, illetve 52. hely.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.11.23. 16:53:41

Sajnos mindenkép nehéz csoportba kerülünk. Kivácsi leszek a sorsolásra.
Válasz küldése