2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért nem kell egyből hülyegyerekezni szerintem :rolleyes: Szerintem is sima győzelem lesz amúgy, én 3:0-t tippeltem...Los Banditos írta:Hülyegyerek, miért szeretném? Egyszerűen elég ha ránézünk a kezdőre, vagy ugye éppen válogatott mecscek voltak, ami után enm nagyon megy a brigádnak.Dawe írta:Szertnéd! Sima 2 vagy 3:0 győzelem lesz! Messi,Bojan,Messi a gólszerző(k)Los Banditos írta:Nyőgvenyelős győzelem, vagy döntetlen... Sajnos![]()
Te inkább hallgasd csak azt a jó zenét![]()
Te....Dawe írta:Szertnéd! Sima 2 vagy 3:0 győzelem lesz! Messi,Bojan,Messi a gólszerző(k)Los Banditos írta:Nyőgvenyelős győzelem, vagy döntetlen... Sajnos![]()
Hát, ja. Két héten belül nem akarok két távirányítót venni. A getafe ellen földhöz vágtam ugyanis, még egyszer nem akarom eljátszani ezt.Replay írta:Döntetlen azért már durva lenne.Los Banditos írta:Nyőgvenyelős győzelem, vagy döntetlen... Sajnos![]()
Szertnéd! Sima 2 vagy 3:0 győzelem lesz! Messi,Bojan,Messi a gólszerző(k)Los Banditos írta:Nyőgvenyelős győzelem, vagy döntetlen... Sajnos![]()
Döntetlen azért már durva lenne.Los Banditos írta:Nyőgvenyelős győzelem, vagy döntetlen... Sajnos![]()
Enrique írta:Inkább nyerjünk...KaTo írta:szép FOCIT szép FOCIT csak ennyit akarok![]()
![]()
nekem az is meg fele csak egy kicsit legyen szép isEnrique írta:Inkább nyerjünk...KaTo írta:szép FOCIT szép FOCIT csak ennyit akarok![]()
![]()
Pff..... rijkaard takarodjEnrique írta: Szerk: A kezdőcsapat: Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Gudjohnsen - Messi, Henry és Iniesta.