Bodi írta:Épp ettől félek én!Először kezdő a BL-ben,megdönthet egy fontos rekordot,nehogy kizárólag a gólszerzésre törekedjen.
Így is megfigyelhető azért néha,hogy olyankor is egyedül próbál kapura törni,amikor másokat is helyzetbe hozhatna.
Egyszóval remélem meglesz neki a rekord,de minden esetben passzoljon,ha a társa jobb helyzetben van!
Épp ettől félek én!Először kezdő a BL-ben,megdönthet egy fontos rekordot,nehogy kizárólag a gólszerzésre törekedjen.Ilúvatar írta:na hajrá bojan!!! mind2 szemgolyóim a tvképernyőre fog tapadni!![]()
Csak könyörgöm Bojan, ne halaszd el a lehetőséget!első BL meccse kezdőcsapatban, rekord döntés, stbstb... Szal MINDENKÉPP lőjjön 1 gólt
GO BOJAN, GOOO!!!
A Gamper kupán nem volt még 18! A többin lehet, h elmult 18, abban igazad van! Az is tuti, h Bojan tehetséges és nagy focista lesz belőle! Dos Santos-nál tehetségesebb, több potenciál van benne az már kiderült! De Messi szintjét nem fogja +ütni, mert Ő vmi mást képvisel ebben a sportágban! Krikic-nek egyenlőre volt 2 jó meccse és semmi több, neki még sokat kell bizonyítania! DE 1 Messi-Krikic párostol remélem nemsokára mindenki rettegni fog!!!Cooltiszo írta:Attya: ezeket a Messi teljesítményeket majd jövőre hasonlítgasd az akkori Krkics teljesítményekkel. Egyelőre Bojan épphogy 17 éves, az általad felsorolt meccsek mind 18 éves kora után voltak Messinek( egyedül az Albacete elleni átemelős gólja volt 17 és 3/4 évesen). Nem mondom hogy Bojan jobb lesz mint Messi, vagy olyan lesz, de hogy van annyira tehetséges azt kijelentem.
Szerintem nagyon rosszul látod a dolgokat amikor azt mondod, h Bojan előrébb van ien idősen mint Messi annó!! Én emléxem amikor 1 Messi 17-18 évesen a meccs embere volt többször is egy oan csapatban ahol 1 jól játszó Ronaldinho volt!!! Emléxem 1 Chelsea - Barca meccsre ahol az akkor még ismeretlen Messi hüét csinált az összes Londoni védőböl emléxem amikor a Gamper kupán bemutatkozott az Inter ellen és ott 1 Pátrik viejrábol csinált hüét a többi Interessel 1üt!!!! Még sorolhatnám érveimet, de én amikor Messit látom játszani oan mintha Ő nem is erröl földröl jött volna, 1szerüen zseniális!!! Bojan nagy focista lesz, de oan mint Messi soha!!! LIONEL MESSI oan lesz pályafutása végén, mint Michael Jordan, vagyis A LEGNAGYOBB!!! Forca BarcaJOEY20 írta:Igen mikor őt látom játszani teljes mértékben Messire emlékeztet.Csak Bojan szvsz előrébb tart mint Messi ennyi időssen!És Bojanba megvan az amit nem lehet tanulni.Vagy így születik valaki vagy nem.Messivel és Bojannal hatalmas dolgokat fog véghezvinni ez a csapat,nem kis örömet okozva a szurkolóknak, azaz nekünk.Dos Santos se rossz de benne én egyenlőre még nem fedeztem fel azt a zsenit ami Bojanba megvan.De ha eléri Iniesta szintjét én már boldog leszek