Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Piramis!kleno04 írta:Giuly a PSG-be megy ez most komolyReplay írta: Ma mutatják be a PSG hivatalos oldala szerint.
Giuly a PSG-be megy ez most komolyReplay írta:Ma mutatják be a PSG hivatalos oldala szerint.Fernando írta:Már a PSG-hez igazolt?
Ma mutatják be a PSG hivatalos oldala szerint.Fernando írta:Már a PSG-hez igazolt?
Szombat este gálamérkőzéssel emlékeztek a saint-denis-i Stade de France-ban a francia labdarúgó-válogatott tíz évvel ezelőtti világbajnoki győzelmére.
A francia csapat – amelyből különböző elfoglaltság miatt hiányzott Emmanuel Petit, Patrick Vieira és Thierry Henry – 3-3-ra végzett az Arséne Wenger irányította, nemzetközi csillagokból álló együttes ellen.
A hazaiak a Barthez - Blanc, Lizarazu, Thuram, Desailly, Leboeuf, Deschamps, Karembeu, Djorkaeff, Zidane, Guivarc'h összeállításban kezdték a találkozót, a másik oldalon Zuberbühler, Couto, Hierro, Le Saux, Song, Davids, Karpin, Nakata, Butragueno, Boban és Zola lépett pályára.
A mérkőzés 3-3-as döntetlennel ért véget, a gólokat Zidane (66.), Ludovic Giuly (89.) és Bernard Diomede (90.), valamint Butragueno (25.), Pauleta (70.) és Davor Suker (89.) szerezte.
én is láttam pár Roma meccset, amelyiken játszott azon jól toltaSlither írta:Nem szoktam Roma meccseket nézni, de általában jókat hallottam róla idén.Ákocka írta:Úgy néz ki, a jó öreg Gyula hazatér. Nem igazán vált be a Farkasoknál. Nem tudom, mit látott benne Capello tavaly, mikor a nyár igazolásának nevezte.
Nem szoktam Roma meccseket nézni, de általában jókat hallottam róla idén.Ákocka írta:Úgy néz ki, a jó öreg Gyula hazatér. Nem igazán vált be a Farkasoknál. Nem tudom, mit látott benne Capello tavaly, mikor a nyár igazolásának nevezte.
Giuly a Barcelona elleni BL döntőről álmodik
2007-12-09 20:05:52
Ludovic Giuly, az AS Roma francia idegenlégiósa szeretné, ha a Bajnokok Ligája döntőjéban a volt csapata ellen léphetne pályára.
Giuly 3 év után nyáron hagyta ott a katalán klubot és igazolt a Romához.
"Mi a vágyam? Az, hogy a BL döntőjében a Barcelona ellen játszhassak, vagy legalább az elődöntőben. A Barcánál töltöttem el életem legjobb éveit."- nyilatkozta Giuly. A Ludo becenévre hallgató játékos ezalatt a három év alatt 2 bajnoki címet és egy BL-t nyert.
"Rijkaard edzései összehasonlíthatatlanok azzal, amit Spalletti végeztet itt, a Románál. Nála inkább technikai edzések folytak, míg itt sokkal több a hangsúly a taktikán. Nem Rijkaard miatt távoztam és nem is a csapattársaim miatt. Azért jöttem el, mert még élvezni akartam a futballt."