Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De miért? Sokkal jobb, mint Sylvinho. Gyorsabb, tudja a támadásokat segíteni és JÓK a beadásai (nagyrészt). Ezt Sylviől annyira nem lehet elmondani.mrmonster írta:Szerintem Gio kijátszotta magát egy időre a csapatból...
Sok rangadó???? Ez nem rangadó!! Ez az EL Classico lesz!! Nincs miért aggódni, higgyétek el!Bodi írta:Enrique én sajnos nem vagyok olyan bizakodó,mint te,sok rangadóval csinálták már azt,hogy csak a 2- adták,Attól félek,hogy a classicoval egyidőben,valami idióta élvezhetetlen olasz meccs fog menni a Sport1-en.
Nagy húzás?A kábelesek nem tudnak megegyezni a Sport2vel,szóval nekem sose lesz Sport2-m.Mr. Master írta:TÉnyleg le kéne adják mind a 2-n egyszerre, de gondoljatok bele, milyen jót húzhat ezzel a Sport2, mert ha nem adják leg a Sport1-en, akkor feltehetőleg egy csomóan ezért e meccsért fognak előfizetni a Sport2-re, szal lehet, hogy e-mailben rájuk kéne még kérdezni, hogy hogyan is lesz!
Vasárnap!Bodi írta:MA még biztos nem fog játszani,max a Depor ellen ott is csak a padon!
Közeledik a classico,nem tudja valaki,hogy szombaton vagy vasárnap játszunk?Vagy ez csak közvetlenül előtte derül ki?
Csak azért mondom,mert ha vasárnap lesz,akkor máe előre el kell kezdeni az emailokat,meg telefonokat,hogy a Sport1 is adja!
Sztem Depor ellen már padon fog ülni!Mr. Master írta:Ha jól számoltam, akkor Motta a héten kezdhette meg a teljes értékű edzéseket. Akkor aa Bilbao elllen most játszik vagy majd csak a Depor ellen küldi majd pályára Rijkaard?
Köszi Boixos tényleg igazad van.Boixos írta:srácok, a Promontor utca nem a XI.ben, hanem a XXIIben, budafokon van! és ha ez az egész bugi a Budafok pályánál lesz, akkor az 58as v a 150es busszal lehet odamenni. ha voltatok már ott, akkor sorry.