egy jó tanács: ne magadból indulj ki.balboa7 írta:Figo2!
Sztem azonnal fordulj orvoshoz! Egy pchiologus csodákat tenne veled!
Antimadridista klub
nem duzazd. az idei a barca éve lesz! BAJNOKOK LESZTEK, MEGÉRDEMELTEN! de a madrid az madrid marad...di stefani idején sem mindig a madrid volt a bajnok...van ez így. nem nyerhetünk mindig. a barca meg mnár jó rég nyert vmit, msot örüljetek kicsit, ennek aZ 1 trófeának...aztán majd jövőre újra elkezdődik a vesszőfutás nektek, és 6-7 évig megin be kell érnetek a 6.-7. hellyel. azzal hogy kivásároljuk ronaldinhot! egyébként idén még a bernabeuban még jól kivégezzük a barcát...Mr. Master írta:Szerintem nem most kéne az önbizalomtól duzzadjon a pici mellkasod, kicsirigó!
A SPANYOL FOCI "ÖRÖKÖS" TABELLÁJA:
1. REAL MADRID !!!
2. BARCELONA
3. ATHLETIC BILBAO, ATLETICO MADRID
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem nem most kéne az önbizalomtól duzzadjon a pici mellkasod, kicsirigó!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
hmm...ez a különbés a barcelona és a madrid között. a madrid sokkal nagyobb klub mint a barcelona, ezért náluk ez nem fordulhat elő. ja és mégvalami. azért még ennek a bajnokságbak sincs vége....Mr. Master írta:Rossz hírem van: Szerintem ez egy olyan mélyrepülés kezdete, amit mi csináltunk 99 után!FIGO 2 írta:jövőre a madrid 10 ponttl nyeri meg a ligát, ahogy azt megszokhattuk az idei és a taavlyi ritka kivételek egyike volt...
nem is tudom h hasonlíthatjátok a barcát a madridhoz....te jó Isten!!??? ég és föld. amíg a madrid lesz addig a barca az ÖRÖK 2. a madrid meg az ÖRÖK első! ez van. lesz még bajnok a barca, de a legjelentősebb szerepet MINDIG IS A MADRID TÖLTÖTTE BE ÉS TÖLTI BE EZUTÁN IS....JÖVŐRE A MADRID VISSZAVESZI A TRÓNT.
Ha spanyol foci akkor Real Madrid.
Ha foci akkor Real Madrid!
(a barca jó csapat de nem mérhető a madridhoz, nem egy kategoria. nem nyerhet mindig a madrid. idén a barca bajnok lesz...aztán megint minden vissza áll a régi formába!) ez így volt, és így lesz barátaim! ennek politikai okai is vannak!
Nem szoktam nézni a real meccseket, most is csak a netről tudtam meg a végeredményt. Azért szánalmas lehetett a Getafe elleni meccsük. 11 pont az nem elég a bajnoksághoz, hanem szerintem még sok is.
Ráadásul szerintem még idegenben is lealázzuk a realt, plusz még buknak egy két meccset is, és akkor már megszámlálhatatlan pontkülömbséggel, nyerjük a bajnokságot. Szerintem ez már megvan, tehát el kell kezdeni játszatni a jelenleg cserepados, és lábadozó játékosokat, mert megtehetjük már!
Garry
Ráadásul szerintem még idegenben is lealázzuk a realt, plusz még buknak egy két meccset is, és akkor már megszámlálhatatlan pontkülömbséggel, nyerjük a bajnokságot. Szerintem ez már megvan, tehát el kell kezdeni játszatni a jelenleg cserepados, és lábadozó játékosokat, mert megtehetjük már!
Garry

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Solarit is el akarják küldeni. Meg szerintem Zidane is nemsokára megy. Itt van a Chelseea is: nem hiszem, hogy most annyi sztárt tudnának majd vásárolni!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Rossz hírem van: Szerintem ez egy olyan mélyrepülés kezdete, amit mi csináltunk 99 után!FIGO 2 írta:jövőre a madrid 10 ponttl nyeri meg a ligát, ahogy azt megszokhattuk az idei és a taavlyi ritka kivételek egyike volt...
jövőre a madrid 10 ponttl nyeri meg a ligát, ahogy azt megszokhattuk az idei és a taavlyi ritka kivételek egyike volt...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azon gondolkdok, hogy a jelenlegi madridból kit klehetne megtartani, ha Barca-szintű csapatot akarnak elérni egy vagy két év múlva: Csak Solari és Casillas és esetleg Helguera jöhet szóba: Ennyi pénze meg a realnak sincs, hogy ekkora vérfrissítést végezzen, még akkor sem ha "végkiárusítást" tartanak a legnagyobb sztárjaikból. Úgyhogy két-három-négy évre biztosítva látom a jövnket! És majd élvezni fogom a rinyál szenvedését még hosszú időkig!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Kisfiam Curyff egy barom.Most nem akarom szídni a roonságot, de máskor gondold +, h mit írsz.FIGO 2 írta:crujf egy barom....a madrid legrosszabb esetben 2. lesz...csak 1 kérdés. hol a barca a madridhoz? bajnoki cím mennyi??? bl mennyi????Zsolti írta:Még a végén a Cruyfnak igaza lesz és a madrid az UEFA-kupás helyekért fog küzdeni.A tegnapi játékuk alapján még azt sem nagyon érdemelnék meg.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
csak egy dolgot sajnálok: az EL Clasico-t leszámítva a bajnokságban már nem is lesz izgalom, már eldőlt a bajnokság... Remélem jövőre egy kicsit izgalmasabb véghajrában fogunk nyerni! Ja, és jövőre ide nekünk a BL-serleget is!
- balboa7
- Entrenador del Barça
Figo2! Az rendbe van hogy egy ember tisztába van annak a csapatnak a múltjával akinek szurkol és ezt illik is tudni BUT nem ezzel kell jönni ha a csapat nem úgy szerepel ahogy szeretnénk. Ha megfigyelitek akkor a Barca-real párharc ilyen 5 évenként váltakozik. 5 év Barca sikerek azt 5 év real sikerek. Ez kicsit olyan mint a kormányváltás, sztem!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Csak egy válasz:
A múltból és a nevekből nem lehet megélni:
Ezt bizonyítja a szánalmas szereplésetek az elmúlt két évben....
A múltból és a nevekből nem lehet megélni:
Ezt bizonyítja a szánalmas szereplésetek az elmúlt két évben....
Na ezt akkor most magyarul... Bajnoki cím: nyerünk hat meccset meg kiizzadunk egy döntetlent, és annyi. BL meg ugyanannyi mint a Realnál, csak nem mindegy hogy ki ki ellen és hogyan esett ki. ^^
crujf egy barom....a madrid legrosszabb esetben 2. lesz...csak 1 kérdés. hol a barca a madridhoz? bajnoki cím mennyi??? bl mennyi????Zsolti írta:Még a végén a Cruyfnak igaza lesz és a madrid az UEFA-kupás helyekért fog küzdeni.A tegnapi játékuk alapján még azt sem nagyon érdemelnék meg.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Pont most mutatják a tabellát.Jaj de szép neve van vkinek ott felül.
Nah minggyá jön a 2. félidő legalább a 2. gólt látom. 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Rengeteg pénzük van azoknak, sajna úgy érzem sikerülni fog új csapatot építeniü...
De azért bízom Cruyff mesterben és remélem igaza lesz!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kezdődik a közvetítés:
ÉLJEN!!!
ÉLJEN!!!