Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Giovanni nem hiszem, hogy képes lehet átvenni Dinho helyét, nem egy hasonló tehetség, de még csak nem is Iniesta szintjén van, kicsit alatta. Ha pedig a télen megy Ronaldinho (olvassátok a friss cikkemet), akkor az a jelenleg még ismeretlen kilétű (M-mel kezdődő portugál) edző feladata lesz. Maradása szerintem egyébként a ma esti és jövő vasárnapi mérkőzésen múlik mindkét ember számára.Aprieto írta:Ronaldinho távozását hadrend-váltás követné. Egyértelmű. Hacsak nem Giovanni venné át a szerepkörét. ---> ez lenne Rijkaardnak a legjobb, mivel más taktikát nem ismer a 4-3-3-on kívül.
Diego jó ötlet valóban, de azon a poszton enm tudom hogy állná mega helyét, ahol Dinho játszik. Tuti taktikát kellene váltani, az meg nem megy ezzel az edzővel a padon.
IgyekszemEgyébként érdekes okfejtés volt olvasható a blogban![]()
Sajnos jelentősen lelassult, az a berobbanós, szambázós becselezgetős játék, ami csak az övé volt a világon, nincs többé, legalábbis nem 90 perceken át. Jelenleg Messi csinálja ezt helyette.GIo DOS SANTOS írta:Igazad van mért menne el ez az ő csapata és miaz hogy lassú ő az egyik leggyorsabb a csapatba .
Igazad van, legközelebb írok.Etooka írta:
ja ok,csak lécc ilyenkor ,ha nem nagy gond,irj ide a forumra vagy mailba,hogy mi a baj a cikkel,hogy máskor lehetőleg ugyanbabba a hibába ne essek!thx
ja ok,csak lécc ilyenkor ,ha nem nagy gond,irj ide a forumra vagy mailba,hogy mi a baj a cikkel,hogy máskor lehetőleg ugyanbabba a hibába ne essek!thxrhynn írta:Szia!
Megkaptam, de sem Quaresmával sem Pepével nem akartam foglalkozni a Blogon.
Ha esetleg ötletetek, kérdésetek van a bloggal kapcsolatban, kérdezzetek nyugodtan.
Jelzem Ivánnak, hogy csak a 3 legfrissebb bejegyzés olvasható, legalábbis én csak az admin felületen tudok visszamenni.
Nem probléma, lehet én is elnéztem valamitZ. Iván írta:Csak annyit tennék hozzá, hogy eddig nem volt gond egy eurobarcás címmel sem, de ez szinte biztos, hogy nem jött meg. Hogy hol lehetett a baj, nem tudom. De személyesen átböngésztem az összes oda érkezett levelet korábban (egy rahedli spam között), mert kerestem a tiédet, de nem volt ott.Szóval nem tudjuk mi lehetett, de egyébként megy az e-mail cím.
Szóval én is elnézést kérek, de nem tudunk mit csinálni, nem érkezett meg.
NEm B.T. a monogrammod, ugye? mert csak onnan jött blogos mail. Át van irányítva a gmailre, legközelebb mentsél, ilyen előfordul. Elnézést kérek.Zozzy 5 írta:De ne a rhynn84@gmail.com -ot nézd. Amikor rányomtam arra, hogy "blogbejegyzés küldése", akkor behozta az emailt, és automatikusan ki volt töltve címzett rész, ezzel: blog@eurobarca.hu .rhynn írta:Ne haragudj, nem kaptam meg, most nézem meg harmadszor a postafiókomat. Küldd el még egyszer.
Jelenleg csak Etookától van nálam egy cikk, az övét lassan kirakom.
Tamás
Mindenesetre ha elveszett, akkor azt végleg tette, sajnos nem volt lementve.
Hi!
De ne a rhynn84@gmail.com -ot nézd. Amikor rányomtam arra, hogy "blogbejegyzés küldése", akkor behozta az emailt, és automatikusan ki volt töltve címzett rész, ezzel: blog@eurobarca.hu .rhynn írta:Ne haragudj, nem kaptam meg, most nézem meg harmadszor a postafiókomat. Küldd el még egyszer.
Jelenleg csak Etookától van nálam egy cikk, az övét lassan kirakom.
Tamás