2007.12.08. 00:16:37
furcsa? mi benne a furcsa? de legyen, kitöröltem...
tudod mi inkább a furcsa? az a furcsa, hogy aki nem játszik jól a barcában az nincs jó formában, de mindenkit megnyugtat, hogy jó formába fog lendülni! na ez a furcsa. ahhoz meg nem kell elnöknek lenni, hogy lásd, hogy zambrotta nem azt nyújtja amit nyújtott előtte. mióta idejött mindenki azt várja, hogy talán majd most...ha játszik egy jobb meccset, ami az ő szintjén a normális lenne, azonnal mindenki naugyemegmondtam szöveggel jön. aztán persze visszaesik megint, akkor meg nembajnincsformában. szerintem ez a félelmetes látásmód. én szeretem zambrottát. éppenséggel talán ki is lehetett venni abból amit írtam. nem akart idejönni, van róla elég pletyka. nyílván nem véletlen, hogy így játszik ahogy. de nem baj, majd belelendül. kérdés, hogy egy ilyen szintű csapatban, mint a barca mennyi időt lehet erre adni egy játékosnak. mondjuk 3 évet? addig meg majd pótoljuk oleguerrel. sima ügy lesz. közben persze ő maga is sokat veszít, hiszen elpazarol néhány évet... érdekes, abidallal, militoval nincsenek ilyen problémák. thuram is sokat játszott és jól olaszországban. nekem éppenséggel ő sem tűnik valami biztos pontnak...persze ő már azért kiöregedőben van, így nem lehet biztosan tudni, hogy miért is. szerencsére a rutinja azért sok bajból kihúzza. de az is lehet, hogy majd belelendül, csak időt kell neki adni. mondjuk akár az ifivel is játszhatnánk...majd belelendülnének azok is. néhány évtized ide vagy oda...