Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb. 20 millió ejurót a Tv közvetítési díjjal együtt! De én pontosan nem tudom!!Szakacs írta:mennyi penzt kap az a csapat amelyik megnyeri a ligat ???
Ja!az nagy voltCharlie írta:Folytatni fogja sztem,amúgy meg bekaphatják azok a drukkerek akik ezt texik,ilyen erővel a világon nem lenne játékvezető,mert mind1iknek visszakéne vonulnia,emléxik vki még Byron Morenora?
C.
Lejebb pár hozzászólással említettem Motta sérülését,ahhoz még adj hozzá vagy 1-2hetet sztem és akkor fog kb. visszatérni Edmilson.A. Gábor írta:Edmilsonról hallottatok vmi?? Mert én mostanában nem! Mennyi van még elméletileg a sérüléséből??
na majd kaptok a anyg pofátokra a bernabeuban. ott kisebb lesz!Barcaforever írta:Ez naon naaaaaaaagy.!LG írta:Osszel Valdes nem ért labdába, csak 1 csapat volt a pályan, 1 kapuztunk! De ha a Madridnak minden osszejon még azis elofordolhat, h átjonnek a térlfelunkre!!!!!!!!
NEM SZABAD LEBECSULNI OKET!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez naon naaaaaaaagy.!LG írta:Osszel Valdes nem ért labdába, csak 1 csapat volt a pályan, 1 kapuztunk! De ha a Madridnak minden osszejon még azis elofordolhat, h átjonnek a térlfelunkre!!!!!!!!
NEM SZABAD LEBECSULNI OKET!!!
úgy láccik az ilyen cuccoknál az 5 kiló a sztenderd. a sárgát is annyiért hozták.bazsa007 írta:A karkötőről egy kis info:
hvg.hu írta:Kérdésünkre a Nike magyarországi képviseletétől azt a választ kaptuk, a karkötőket hamarosan nálunk is kapni lehet majd, várhatóan az értük kért adomány 500 forint lesz. Világszerte 5 millió darab készült a karkötőkből. Országonként helyi döntés kérdése, mikor csatlakoznak a SUSU kampányhoz a helyi üzletek.
LINK: Kampány szépséghibával