2007.12.15. 21:17:56
Ez az ember egy dilettáns analfabéta, egy szakmai nulla, egy emberi ... Inkább magamban tartom. Ez az ember teljesen meg van buggyanva, vagy ha ez normális, akkor én nem vagyok az. Ilyen nincs. Minden alkalommal alulmúlja önmagát, nincs az a mélység, amit ne tudna überelni. Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
3. Ronaldinhót meg leültetem a kispadra, mert majd megmutatom én a világnak. Jól játszik az utóbbi időben, kezd belelendülni, visszatér az önbizalma, gólokat lő, cseleket, tért ölelő mértani pontosságú passzokat mutat be. Jól van, de nekem akkor sem tetszik, ücsörögjön a padon, utáljuk ki.
Na, erre én nem vagyok kiváncsi, menjen a jó büdös qumma életbe oda, ez a holland idióta, ez a címeres barom. Fel tudnék robbanni, majd' szétvet az ideg.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét. Ez nem edző, hanem szakmai analfabéta, korunk dilettantuzmusának megtestesítője.
Bocsánat mindenkitől, de ennek ki kellett jönnie belőlem. Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.