2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szíp egy ember. Ennyit az elbizakodottságról, meg a tiszteletről, kedves madridisták. MI fórumon reménykedünk, és hajlunk a mi győzelmünk felé, erről a majomról meg cikk jelenik meg...FCB_gábor írta:bazzee..
nem semmi a srác, simán túltesz a magyar madridistákon is![]()
sry, ha nem lehet madridistáról linkelni
Hogy leirja Ronaldinhot. remélem 1000x mebánja. Abban viszont igaza van, h ahhoz, h megfogjanak, a középpályán kell megverni minket. De sztem ez lehetetlenFCB_gábor írta:bazzee..
Nem semmi az arc.FCB_gábor írta:bazzee..
Most tavasszal akkor mi voltunk jobbak, mégis ez a ,,mi vesztettük el", meg a ,,mákos madrid" volt a duma...igaz, tavasszal meg csak 1-t szerzett hozzá. Ősszel királyok, tavasszal 0 voltatok, ennek egy 4. hely lett az eredménye. Ugyhogy sztem mi voltunk a jobbak. Azt a tavaszt sosem felejtem el
Hát igen, akárhányszor megnézem az Inside storyt, mindig kiráz a hideg, aki eddig még nem látta gyorsan szerezze be.LG írta:Azt a tavaszt sosem felejtem el
szájkarate... ez a 3 játékos fele annyit nem ér összesen mint kaka.Poreko írta: van Sneijder, Robben, Higuain a posztra
Szó sincs erről szerintem. Igaza van, mivel Kaká túl drága ahhoz képest, hogy mennyire van rá szüksége a Realnak, hiszen van Sneijder, Robben, Higuain a posztra, és a kettő előbbi is jó játékos, nincs szükség Kakára. Én ezt így értelmezem.varga tamás írta:Én is olvastam, még az NSO-n is.Vito írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=29722
Clownderon: A csapatunk nagyon egységes, nehéz lenne a jelenleginél is jobbá tenni. Lehet, hogy kissé arrogánsnak tűnik a megfogalmazás, de Kakának nem nagyon lenne helye a mostani Real Madridban - nyilatkozta az elnök.
nem tudok mit mondani erre a palira
Két dolog jutott az eszembe.
1. csak kamu az egész, hogy valamit írjanak a madridról.
2. a hír igaz, Ramón tényleg lenyilatkozta ezt. Akkor viszont annyi a hozzáfűzni valóm? savanyú a szőlő, Elnök Úr. Nem arról van szó, hogy nincs szüksége rá, hanem többszöri kérés után is kikosarazta a nagy realt. Azaz: Calderon koppant.
Igazad van, de ahogy írtam, bármi megtörténhet, ebben minden benne van ...varga tamás írta:Így van. De attól, hogy vasárnap esetleg nyer a real - nem fog -, nem hinném, hogy eldölne a bajnokság. Lásd tavaly: vezettünk mi is 6 ponttal előttetek, és mégse mi lettünk a bajnokok.Poreko írta:Erre csak annyit mondok: a fociban bármi megtörténhet...
Főleg, ha Realról, meg Barcáról beszélünk ...
Igen, akkor nagy esély lenne Frankie kirúgására, aminek - azt hiszem - sokan örülnének, vagy legalábbis helyeselnék. Többek között én is.
21 fordulóval a vége előtt 7 pont nem előny. Emlékszem én olyanra, amikor a real 8-9 forduló alatt leadott 11 pontos előnyt, és végül negyedik lett: 2003/2004-es bajnoság végén. Remélem, neked is rémlik.
LG, minden szavad ugy igaz, ahogy írtad.LG írta:Minél volt jobb csapatra95 írta:az a meccs pont úgy alakult, ahogy az akkori bajnokságunk is: meg kellett volna nyerni, de a végére teljesen összezuhantunk. Jobb csapat volt akkor Real.Real - Barca 1-2 , 03-04 tavaszcsak mert akkor a vége felé már a kieső csapatoktol is kikaptatok, meg nagy verésekbe futotattatok bele, osasunátol 3-0, bilbaotol 4-1, ha jol emlékexem, mi meg ütöttük mindenkit, idegenben vertük a valenciát, deport, realt, és végül csak a celta állitott meg. Mi másodikak, ti negyedikek lettetek. Szted ez jo
Igaz, ősszel nagyon ment nektek, Ronaldo asszem már akkor terlmel olyan 20 gol körül
igaz, tavasszal meg csak 1-t szerzett hozzá. Ősszel királyok, tavasszal 0 voltatok, ennek egy 4. hely lett az eredménye. Ugyhogy sztem mi voltunk a jobbak. Azt a tavaszt sosem felejtem el, Ronaldinho akkor talán még jobb volt, mint a BL meneteléskor, ott volt még Davids, Luis Enrique, Luis Garcia, Cocu, Qaresma, stb....nem volt olyan hu de erős keret, mégis nagyot alkotott, Ronaldinho akkor lett világklasszis, az öregek meg 1 utolsot villantak. Az akkori 2. hely dicsőség, a tavaly szégyen volt.
Minél volt jobb csapatra95 írta:az a meccs pont úgy alakult, ahogy az akkori bajnokságunk is: meg kellett volna nyerni, de a végére teljesen összezuhantunk. Jobb csapat volt akkor Real.Real - Barca 1-2 , 03-04 tavasz
Én is olvastam, még az NSO-n is.Vito írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=29722
Clownderon: A csapatunk nagyon egységes, nehéz lenne a jelenleginél is jobbá tenni. Lehet, hogy kissé arrogánsnak tűnik a megfogalmazás, de Kakának nem nagyon lenne helye a mostani Real Madridban - nyilatkozta az elnök.
nem tudok mit mondani erre a palira
Az a baj hogy ha esetleg ki is kapunk, nem érzem azt hogy Laporta elküldené. Amúgy is idény közbeni edzőváltás....nem mondom hogy tuti nem tenne jót a csapatnak, de lehet hogy rosszul sülne el. Mondom ezt úgy hogy már nagy antiRijkaard fan vagyok, és azt szeretném hogy elmenjen. Szóval én inkább itt Laporta-ban látom a problémát. Eleve rossz döntést hoztak azzal hogy nyáron nem küldték el. És ezek a nyilatkozatok hogy Frankie addig dolgozik nálunk ameddig csak akar.......háááát engem arra engednek következtetni hogy Joan nemigen fogja elküldeni. Főleg idény közben.varga tamás írta:Így van. De attól, hogy vasárnap esetleg nyer a real - nem fog -, nem hinném, hogy eldölne a bajnokság. Lásd tavaly: vezettünk mi is 6 ponttal előttetek, és mégse mi lettünk a bajnokok.
Igen, akkor nagy esély lenne Frankie kirúgására, aminek - azt hiszem - sokan örülnének, vagy legalábbis helyeselnék. Többek között én is.
21 fordulóval a vége előtt 7 pont nem előny. Emlékszem én olyanra, amikor a real 8-9 forduló alatt leadott 11 pontos előnyt, és végül negyedik lett: 2003/2004-es bajnoság végén. Remélem, neked is rémlik.
Így van. De attól, hogy vasárnap esetleg nyer a real - nem fog -, nem hinném, hogy eldölne a bajnokság. Lásd tavaly: vezettünk mi is 6 ponttal előttetek, és mégse mi lettünk a bajnokok.Poreko írta:Erre csak annyit mondok: a fociban bármi megtörténhet...
Főleg, ha Realról, meg Barcáról beszélünk ...
Akkor Te most mit is állítasz? Azt, hogy nem játszanak elég jól, holott eredményesek? Szerintem egyáltalán nem egyértelmű a kommentedből...Etooka írta:sztem ezen nem kéne kiakadnod,mivel az eredményesség a lényeg,és ahhoz képest sztem,hogy sok golt rugnak és néha jol játszanak,nem jok,alapzomo ezt arra,h nagyon is meg lehet őket zavarni!szal....Fernando írta:Neharagudjatok de ezen kiakadtam:D:D:D:D
"a madrid nem olyan jo mint amennyire játszik!"