Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, Feyenord-Dortmund volt. Amugy én is szeretném ha Adriano ujra renbe jönne, pl. a Konfödörácios kupadöntőn is, mikor 4-1 alázták argintinát ugy játxott, h az felejthetetlen. Volt időxak bizony, mikor ontotta a golokat, gyakran nem is kicsiket.fcbarcelonazsombi írta:Feyenord-Dortmun vagy Porto-Celtic döntő lehetett.LG írta:Hogy ne Ronaldinho topicját offoljam, itt folytatom. A szabailövőkről volt szo![]()
Na volt egy dokumentumsorozat az EBkről, és ott láttam Platinit. Na sztem a szabadrugásoknak ő volt a legnagyobb mestere, 1xüen nem hibázott, mindig berakta. 1x Feyenord-Celtic Uefa döntőn is a Feyenord jo felyről szabit rugott, és Platinit mutatták a nézőtéren. A kommentátor mondta is, ha ő a pályán lenne, akkor biztos berugná. Arra már nem emlékxem amugy, h gol lett-eVagyis gondolom valameikre gondoltál.
Feyenord-Dortmun vagy Porto-Celtic döntő lehetett.LG írta:Hogy ne Ronaldinho topicját offoljam, itt folytatom. A szabailövőkről volt szo![]()
Na volt egy dokumentumsorozat az EBkről, és ott láttam Platinit. Na sztem a szabadrugásoknak ő volt a legnagyobb mestere, 1xüen nem hibázott, mindig berakta. 1x Feyenord-Celtic Uefa döntőn is a Feyenord jo felyről szabit rugott, és Platinit mutatták a nézőtéren. A kommentátor mondta is, ha ő a pályán lenne, akkor biztos berugná. Arra már nem emlékxem amugy, h gol lett-e
Szerintem mindenkettő kivételes tehetség!LG írta:Én pont forditva gondolom, de mind1. Mindekettő magának köxönheti, h nem lett az, aki lehetett volna.Zsolti írta:Adrtiano sztem sohasem volt egy nagy durranás....Cassano annál inkább...
Én pont forditva gondolom, de mind1. Mindekettő magának köxönheti, h nem lett az, aki lehetett volna.Zsolti írta:Adrtiano sztem sohasem volt egy nagy durranás....Cassano annál inkább...
ezzel a kérdéssel az elnöknél kopogtassDawe írta:A BARCA nem akar igazolni a télen?
Igen, Adrianora én anno azt mondtam, a világ legjobb csatára lex nagyön rövid időn belül. Hát kibaxottul nagyot tévedtem. De ezt részben magának köxönhteti, sőtDemonhunter írta:Szerintem a felsoroltak közül is ő a kegjobb.kár hogy így "tönkrement",kicsit olyan mint EzqBarcaforever írta:Nagyon sajnálom Adriano-t.Ő többet érdemel és ér, mint amennyi lehetőséget Mancini ad neki.Szeretem az ő féle erő csatárokat.Carew,Batistuta,a mi Maxink vagy Jancker.(van Nistelrooy-t nem!![]()
)
Szerintem a felsoroltak közül is ő a kegjobb.kár hogy így "tönkrement",kicsit olyan mint EzqBarcaforever írta:Nagyon sajnálom Adriano-t.Ő többet érdemel és ér, mint amennyi lehetőséget Mancini ad neki.Szeretem az ő féle erő csatárokat.Carew,Batistuta,a mi Maxink vagy Jancker.(van Nistelrooy-t nem!![]()
)
Cannavaroval szerintem nincs gond, a világ egyik legjobb védőjeként, a Juventus kizárása miatt, kapott a Real ajánlatán és eljött, levezetni, ő sem fiatal már...bouba írta:akkora egy f o s ez az aranylabdaszavazás...
néztem kannaváró kapott 4 szavazatot
kérdés : mi a [auto_cenzúra] keresett egyáltalán a jelöltek közt??
mivel egész kumma nagy [auto_cenzúra] volt....
ennyit erről a buzogány szavazásról....![]()