éppen ezért furcsa egy kicsit, h már most úgy ünneplik páran a gyereket, mintha negyvenet mentene a gólvonalról, ráadásul 15ször köszönne be az ellenfélnek meccsenként.
Ez oda-vissza igaz...Nem is látták néhányan játszani(max a sevilla elleni meccset), és leírták nullára Pepét, mintha egy nulla ember lenne... Ezért is van ennyire szem előtt, ezért van minded megmozfulása(jó és rossz) kihangsúlyozva. Néztem az év szavazást és hát Pepe vezet rajta simán...Állítom nagyrésze nem is látta játszani, csak az itteni hozzászólásokból szürte le a dolgot.
a madridnak meg nem kötelező egy valag pénzt kifizetni a játékosokért, viszont ha kipengetik, akkor ne csodálkozzanak, h legközelebb is vastagon fog majd a cerka velük szemben. hülyék lennének a csapatok keveset kérni, amikor tudják, h a madridnak olyan a vezetősége, akiknek nem probléma, ha lehúzzák őket.
Ez meg már kialakult, kéne pár átigazolási szezon, hogy megváltozzon a dolog. És azokat úgymond be kéne "áldozni". Tehát Pár játékosért bejelentkezni, majd amikor túl sokat kérnek értük rájuk csapni az ajtót...örültem is, hogy chivunak meg alvesnek beintettünk.
Nem érte meg. 30 -at ha fejre állnak sem ért meg. Kár ezen vitázni.
Pont erről beszéltem feljebb...
Tényleg kár vitázni. De ez nem azt jelenti, hogy igazad van!
Nehéz ezt a 30 milliót, mint vételárat megítélni. Egyszerűen a Madrid szemszögéből máshogy néz ki a 30 millió.
Egyébként meg nem értem miért nem Robben leigazolásán lovagoltok. Na, az eddig tényleg kidobott pénz volt. Pedig ő még többe is volt...
Viszont kihirdetem vasárnapra az ufófej-versenyt
Ebben viszont tényleg nincs esélyetek!!!