Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Visszavágón ki se kellene menniük a pályára ha rijkard marad a kispadon. Ne okozzon csalódást a kitartó szurkolóknak. Mellesleg köszönöm neki ezt a kellemes karácsonyi ajándékot.fcjoc írta:de hogy ha még ez se volt elég.. 7 pont.. nagyon sok.. most mondhatnám hogy majd a visszavágón.. de ezzel a játékkal...?Mihu írta:Megmondjam? Ugyan az mint eddig. Kapja a bizalmat orrba szájba. Csak tudnám hogy MIRE FEL?fcjoc írta:hát emberek no comment.. nagyon nagy csapás ez a szurkolóknakkár hogy nem sikerült.. real-nak meg grat, mert annyit jáccottak amennyit kellett.. nyertek. kiváncsi vagyok hogy mi lesz rijkaard sorsa
![]()
![]()
Mit néztél? Dinho volt az 1ik legszarabb +int!!! ÁÁÁÁÁÁÁáááá tököm kivanRivaldo11 írta:Yaya Toure, Iniesta, és Dinho mellé ma nem nőtt fel senki. Messi hiányát nem bírtuk el, nem volt jobb oldalunk.
de hogy ha még ez se volt elég.. 7 pont.. nagyon sok.. most mondhatnám hogy majd a visszavágón.. de ezzel a játékkal...?Mihu írta:Megmondjam? Ugyan az mint eddig. Kapja a bizalmat orrba szájba. Csak tudnám hogy MIRE FEL?fcjoc írta:hát emberek no comment.. nagyon nagy csapás ez a szurkolóknakkár hogy nem sikerült.. real-nak meg grat, mert annyit jáccottak amennyit kellett.. nyertek. kiváncsi vagyok hogy mi lesz rijkaard sorsa
![]()
![]()
Rijkard takarodj!Saviola írta:Rijkaard Ronaldinhoval kézenfogva elmehet a f.szba.A bajnokságot buktuk,a BL-t majd a köv. fordulóban.Köszönjük szépen.A mai teljesítményt nem kommentálnám.Grat. a realnak.
Ez a bíró meg egy fostalicska,f.szparaszt.Semmit nem fújt be,s nem adott sárgát sem..szánalom..kumma anyját..
Megmondjam? Ugyan az mint eddig. Kapja a bizalmat orrba szájba. Csak tudnám hogy MIRE FEL?fcjoc írta:hát emberek no comment.. nagyon nagy csapás ez a szurkolóknakkár hogy nem sikerült.. real-nak meg grat, mert annyit jáccottak amennyit kellett.. nyertek. kiváncsi vagyok hogy mi lesz rijkaard sorsa
Egyet értek. Nem ezen az egy perven múlt, ugyanúgy, ahogy nem a bírón. Lehet a bíróra fogni, mert harmatgyenge volt, de nagyon haloványak voltunk.VictorValdes19 írta:hát ennyi volt Rikaardés am az már mindegy hogy 1 percel hamarabb fujta le nem 1 perc alatt kéne egyenliteni/forditani..
![]()
![]()