2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
bocsánat h nem jelentkeztem, az egész lefújva. amúgy Cantera a csapat nevemrmonster írta:Nekem van csapatom a hattrickben és vállalom is szívesen. Csapatom neve: FC Meggyleves. A Tied?cantera írta:üdv itteni hattrickosok!
van egy olyan kósza ötletem, hogy kellene egy eurobarca-madridista párharcot összehozni. vélemény?
épp most van szervezés alatt egy török-magyar meccs, valami hasonlóra gondoltam. ha nem hallottatok erről, akkor leírom mi is ez pontosan, de szerintem nem ismeretlen mindenkinek a dolog.
jó. és?Tiber írta:Üdv all,
nekem is van Hattrick es csapatom....![]()
Nekem van csapatom a hattrickben és vállalom is szívesen. Csapatom neve: FC Meggyleves. A Tied?cantera írta:üdv itteni hattrickosok!
van egy olyan kósza ötletem, hogy kellene egy eurobarca-madridista párharcot összehozni. vélemény?
épp most van szervezés alatt egy török-magyar meccs, valami hasonlóra gondoltam. ha nem hallottatok erről, akkor leírom mi is ez pontosan, de szerintem nem ismeretlen mindenkinek a dolog.
Az miért jó, ha idegenben játszottokmind a ketten, mert olyan nagy a stadion?mrmonster írta:Kihívtalak redlions a Dinamo Budapest stadionjába egy bari meccsre.redlions írta:Vállalom!
Általában nálam is...mrmonster írta:Ok, megbeszéltük.redlions írta:Vállalom!mrmonster írta:Szívesen játszanék egy meccset az egyik Barça-szurkoló kollegával! Akinek van kedve egy barátságoshoz, az írja ide. (jövő hétre már lekötöttem egy meccset, azután viszont jó lenne egy "katalán derbi")![]()
Előző hozzászólásokban már láttam a csapatod nevét le is csekkeltem egy kicsit
. Hát nem lesz rossz meccs így elsőre, remélem a cseréim jó formában lesznek akkorra (mer' barátságoson a B-sorom játszik).
Ok, megbeszéltük.redlions írta:Vállalom!mrmonster írta:Szívesen játszanék egy meccset az egyik Barça-szurkoló kollegával! Akinek van kedve egy barátságoshoz, az írja ide. (jövő hétre már lekötöttem egy meccset, azután viszont jó lenne egy "katalán derbi")![]()
Vállalom!mrmonster írta:Szívesen játszanék egy meccset az egyik Barça-szurkoló kollegával! Akinek van kedve egy barátságoshoz, az írja ide. (jövő hétre már lekötöttem egy meccset, azután viszont jó lenne egy "katalán derbi")![]()
Megtörtént! Érdekes, hogy a játékosok egyéni osztályzatai nálam jobbak.... Az eredmény meg neked jobb!Enrique írta:
Pedig esküszöm hozzá sem nyúltam!!!![]()
![]()
![]()
Jöhet a visszavágó is!! ( Én nem tom hogy kell, szal hívj ki léécci megint te.)
Lemostál...redlions írta:Holnap "debi"!Enrique írta:
![]()
![]()
![]()
Eredetileg a Fifa'99-ben FC Red Lions volt....Mr. Master írta:A redlions fc szerintem jobban hangzi, mint az fc redlions, de te tudod, nem kéne beleszólnom a dologba.