Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Colinnak igaza van, volt taktika, de ma az övék jött ki jobban...Primitive írta:Nem akarok belédkötni már, de azért ezt nem gondolhatod komolyan. Jobb taktika? Nincs is taktikánk, Rijkaard nem tud más taktikát. Különben meg, kumma sz@r meccs volt, egy gólnyival jobbak voltatok. Ennyi.Colin írta: egyszerűen ma a jobb taktika diadalmaskodott.
No taktika
Ezt a kört már lefutottam egyszer leírtam, hogy mi miért történt, ha nem gond ezt nem teszem meg mégegyszer, ha nagyon érdekel olvass vissza pár 10 oldalt.Colin írta:"Jobb ma egy Oleguer mint két Pepe" remélem azt érzitek hogy ez nagy baklövés volt.
Nem akarok belédkötni már, de azért ezt nem gondolhatod komolyan. Jobb taktika? Nincs is taktikánk, Rijkaard nem tud más taktikát. Különben meg, kumma sz@r meccs volt, egy gólnyival jobbak voltatok. Ennyi.Colin írta: egyszerűen ma a jobb taktika diadalmaskodott.
Azért azt várjuk meg, hogy játsszon igazán komoly támadópotenciállal rendelkező csapat ellen.Boixos írta:Pepe mostmár belendült, bár EDDIG kisebb csapatok ellen nyújtott egyenletesen jó teljesítményt, sajnos most ellenünk is megmutatta, h merre hány méter. valószínűleg meg fogja szolgálni az árát.
Kösz! Neked is!Szép volt Phelan! Boldog Karácsonyt!
most őszintén, te mit mondtál volna, ha látod, h az ellenfél szurkolóinál egymással versenyezve rejszolnak a gyerekek egy olyan játékos miatt, aki az első néhány meccsén elesett a saját lábában, utána viszont lesérült, és kihagyott x hónapot, mindezt 30 millióért?El Madridismo írta:Pepéről valami "tévedtem"-féleség legalább a szívetek legmélyén elhangzik, ugye?
Nem, a győzelmet leginkább Casillasnak, a jobb taktikánknak (=edzőnknek) köszönhetjük elsősorban...Rivaldo11 írta:Gondolom az ő kiváló teljesítményének tulajdonítod a győzelmeteket. Rossz úton jársz, nem esnék hasra előtte. Jó teljesítmény mindenkinél akad. Eto'o pedig ma nem volt veszélyes, mert as középpályáról, és a szélekről semmi támogatást nem kapott.El Madridismo írta:Pepéről valami "tévedtem"-féleség legalább a szívetek legmélyén elhangzik, ugye?
Nem...ez csak egy meccs!El Madridismo írta:Pepéről valami "tévedtem"-féleség legalább a szívetek legmélyén elhangzik, ugye?
Gondolom az ő kiváló teljesítményének tulajdonítod a győzelmeteket. Rossz úton jársz, nem esnék hasra előtte. Jó teljesítmény mindenkinél akad. Eto'o pedig ma nem volt veszélyes, mert as középpályáról, és a szélekről semmi támogatást nem kapott.El Madridismo írta:Pepéről valami "tévedtem"-féleség legalább a szívetek legmélyén elhangzik, ugye?
phelan írta:nem láttunk ma jó meccset. én a neten főleg nem. a Barca csak annyival volt jobb amennyivel többet volt nála a labda.
megérdemelten nyertünk mert több helyzetünk volt, és ami a legfontosabb mi megzörgettük a hálót is.
én mondjuk egyik csapatnak sem adtam volna 3 pontot a mai "produkció" után, de asszem nagyon egyedül vagyok ezen nézőpontommal.
a bírót ne szidjátok. évekkel ezelőtt rájöttem hogy a spanyol bírók nem jók. és ugyanakkor azt kell hogy mondjam ma MG sokkal jobban vezetett mint mondjuk a tavalyi. kézben tartotta a meccset, és nem fút minden alibi esésénél.
most vezetünk 7 ponttal, de még 60 szerezhető. új évben lóduljatok utánunk. aztán majd meglátjuk
Az meg arra hogy sza* az edző!Saint Germain írta:A nagyobb baj az, hogy tiszta gólhelyzetig sem nagyon jutottunk el. Ez a taktikai tanácstalanságra vezethető vissza.OvaMind írta:Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt.