Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lett,"testvíír".Kovinho írta:Neked meg laza az avatarod.![]()
Köszönöm szépen. Ilyet még senki sem írt nekem.varga tamás írta:
Kicsi Bolha!
Mint mindig, most is nagyon ügyi voltál Laughing
Nagyon nagy nyereménye vagy Te a Barca-tábornak, akik elhalmoznak kéréseikkel, Te pedig azonnal teljesíted őket. Sőt, önszorgalomból bannerek, avatarok tömkelegét gyártod. Hatalmas szíveddel, és páratlan kreativitásoddal boldoggá teszed mindennapjainkat, és örömet szerzel nekünk. Köszönjük Neked ezt a sok kedves ajándékot, és ezt a szerető odaadást. Legyen jutalmad az "Év legkreatívabb eurobarcás Fórumozója-díj". Köszönünk szépen mindent, és kívánunk erőt, egészséget a jövő évre is, hogy kimeríthetetlen kívánságainkat teljesíteni tudd. Tanulj szorgalmasan, szurkolj tiszta szívvel, szeresd és tiszteld Családodat, és akkor boldog életet élhetsz.
(remélem, nem bánt a megszólítás, ha igen szólj nyugodtan, és 'Nagy Bolha' vagy 'La Pulga Atomico' leszel Laughing )
Remélem, a szeretet ünnepén Te is bőven kaptál ajándékot, és a legszebb ajándékból mérhetetlen sokat: SZERETETET, BÉKÉT, ÖRÖMET. Ez legyen a Te és mindannyiunk osztályrésze.
Mindegy, hogy talált-e vagy sem, akkor is nagyon joook!FCB_gábor írta:talált clásicos banner
az ám ez alapkovinho írta:Neked meg laza az avatarod.
jóLa Pulga írta:
Vélemények?
Omm értemLa Pulga írta:Mert ez egy avatar!Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom de én nemtudom nagyba megnyitni sajnos ?!La Pulga írta:
Vélemények?Csak más fórumokban 100 x 100 -as a méret!
Nemtudom de én nemtudom nagyba megnyitni sajnos ?!La Pulga írta:
Vélemények?
ezt lenyúlhatom?Ronaldinho&Barca írta:Nem sajátom.. másik oldalról van de nekem nagyon tetszik
Igazad van, ezt nem is nagyon néztem, meg kicsit túlzsúfolt is, nem?La Pulga írta: Érdekes, hogy Rijkaard a levegőben lóg..