Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor is...gondolom elmegy a Realba...aztán Valenciába, aztán még elmegy a Romába levezetniZsolti írta:a milanból meg a juvéból tulajdonképpen el üldözték,meg ha egy kicsit jobbindulatú a vezetőség vele szemben,akkor innen sem ment volna el. Az interből meg megértem,hogy menni akar,hisz alig játszik.
Természetesen tudtam.Boixos írta:természetesen a kék-fehérnél a cselzire, a fehér-lilánál a margitra gondoltam.LG írta:Micsoda???Boixos írta:pedig lassan kezdhetsz barátkozni a gondolattal, h a kék-fehér, vagy a fehér-lila színösszeállításban fog jobban tetszeni a gyerek játéka.
lila-fehér![]()
-Na minek oda csatár
Ott van: Rajczi, Polonkai, Bukszegi, Kovács Z., Fecesin...ide hova férne be Adriano...
VISZONT!
A kék-fehérekhez mehet, Illés Béla-Adriano gyilkos 2os.
![]()
![]()
természetesen a kék-fehérnél a cselzire, a fehér-lilánál a margitra gondoltam.LG írta:Micsoda???Boixos írta:pedig lassan kezdhetsz barátkozni a gondolattal, h a kék-fehér, vagy a fehér-lila színösszeállításban fog jobban tetszeni a gyerek játéka.
lila-fehér![]()
-Na minek oda csatár
Ott van: Rajczi, Polonkai, Bukszegi, Kovács Z., Fecesin...ide hova férne be Adriano...
VISZONT!
A kék-fehérekhez mehet, Illés Béla-Adriano gyilkos 2os.
![]()
![]()
Micsoda???Boixos írta:pedig lassan kezdhetsz barátkozni a gondolattal, h a kék-fehér, vagy a fehér-lila színösszeállításban fog jobban tetszeni a gyerek játéka.
Sosem lennék realfan!A fiam is Barcás lex.Boixos írta:én leszarnám, ha 11 ronaldinhot vennének, és a padjukon meg 8 adriano ülne, akkor sem szurkolnék nekik.
hihetetlen ez a csávó. bár ekkora pénztárcával a háta mögött lehet magabiztos. azé gondolom (remélem), ehhez lesz egy-két szava a 'poolnak is.Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban pillanatnyilag listavezető - és minden bizonnyal már ott is maradó, bajnoki aranyérem-várományos Chelsea BL-győztes portugál edzője, José Mourinho úgy nyilatkozott, hogy a liverpooli Steven Gerrard a következő idényben már az ő együttesét erősíti. A válogatott középpályás után a Real Madrid is intenzíven érdeklődik, ám a szakember kizártnak tartja, hogy a játékos ne az ő csapatát.