Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szeretni kell a játékosoknak hanem nyerni vele!messi1918 írta:Már megint én.......azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
a játékosok nem annyit látnak egy edzőből, mint amennyit te.messi1918 írta:Már megint én.......azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
ezek profi emberek, profi játékosok, és profi edzők. szerinted ilyen hülyeségek nekik mit számítanak? murinho azért volt népművészeti cserépedény a barcával, mert a barca volt az ellenfél, színjáték volt, töltény a sajtónak. biztos vagyok benne, hogy messi nem berzenkedne, könyörgöm, azért fizetik, hogy betartsa az edző utasításait. egyébként murinhoért tűzbe mennek a játékosai, ezt csak eléri valahogy. nem hiszem, hogy ostorcsapásokkal...messi1918 írta:Mindennel egyetértek amit leírtál,jó én nyílván elfogult vagyok vele Messi miatt![]()
De most képzelj el egy edzést.Maradjunk Messinél szerinted miként nézne rá azok után a dolguk után amik történtek,én elsősorban az előéletéért nem szeretném Mourinhot,mert ha ide jönne az olyan lenne mintha az Arsenalhoz menne,és szerintem nem idevaló.
Hát lehet utálni, de már többször kifejtettem itt. Baromira tud motiválni, hihetetlen taktikai zseni és mindezek mellett sokan mondják, hogy ellenségeket szerez a csapatnak, szerintem többet hoz, mint amennyit visz...Elég ha megnézzük hány szurkolóval nőtt a Chelsea tábora amikor José odament. Ellentmondásos az tuti. De tud, az is tuti és nem lenne idegen neki a csapat sem, itt tanulta meg a focit. Mellette még Lippit látnám szívesen, de ő egyrészt mondta, hogy csak nyáron akar kezdeni, bárhová is megy, másrészt neki tényleg jót tenne egy alapozás, más a taktikai elképzelése is az tuti, fontos lenne, hogy felvegye a ritmust egy nyár alatt. Mourinho sokkal inkább melóban van még és mondom, nem idegenbe érkezne.messi1918 írta:Már megint én.......azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
sztem legkésőbb már akkor el kellett volna küldeni rijkaardot, amikor a madrid -6ról lett bajnok velünk szemben...mypeter írta:Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.
Azért Capello helyzete teljesen más volt. Ő új volt a Madridnál. Első évében (persze régebben volt már edző náluk de az más csapat volt) télig nem mutatott valami jó játékot. Ez azonban csak egy félév volt. Rijkaard pedig már régóta a Barcánál van, és már MÁSFÉL ÉVE látjuk ezt a borzalmat. MÁSFÉL ÉVE nincs javulás a csapat játékában. És látod? Capello-t elküldték annak ellenére hogy bajnokságot nyertek. Akkor mi MI A FSZÉRT NEM TUDJUK KIRÚGNI EZT A SZERENCSÉTLENT?mypeter írta:Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.
Mintha nyilatkozott volna valami olyat Rijkaard hogy ő bizony nem változtat..Replay írta:varga tamás: Magam akkor is és most is azt mondom, hogy Rijkaard-nak megkellett adni a bizonyitási lehetőséget, hiszen sok éves eredménytelenségnek, szenvedésnek vetett véget, csak hogy nem lehet ugyanúgy, ugyanazzal a taktikával játszani 4-5éven keresztül.
Annyira változik a csúcsfoci, hogy folyamatosan változtatni kell, ahogy irtad, Ferguson ezt felismerte és ezért tud már negyedszázada a csapat élén maradni, eredményeket elérni.
Sztm szigorú vagyLG írta:Azért mondtam, h jelenleg![]()
Henryha felépül bizonyithat, de ha annyit nyujt mind eddig mehet
Gioigéret, aki eddig nem vállik be...de még bevállhat, de ha nem, mehet, mert sztem rengeteg hasonlo koru van, aki sokkal tehetségesebb nála
Xaviő rola már nem 1x mondtam el a véleményem, régota őt érzem az 1ik leggyengébb láncszemnek
MilitoÉn őt figyelem
És eddig minden meccsen volt hibája, vagy kisebb, vagy nagyobb, vagy kevesebb, vagy több, de volt
Gyakran bizonytalan, könnyelmü, sok labdát el ad hátul
Tul durva.
Perxe uj fiu, még belejöhet..
Rijkaard viszont már nem érdemel esélyt![]()
akkor azt mondanák h együtt estünk ki,együtt jutunk vissza....Sharky írta:
Ez hihetetlen. Mi kell még hogy elküldjék![]()
Ki kell esnünk a Ligából
![]()