azt nem várhatod el hogy itt az euroBARÇA-n elfogadjuk és beletörödjünk hogy a legnagyobb rivális jobb nálunk...és mi se várhatjuk el hogy ti elfogadjátok fordítva...aki elfogadja az nem igazi Barça or real szívű...szvsz...
a Bernabéuban annak idején el tudták ismerni, h a Barca jobb csapat, és nem hiszem h attól azok az emberek ne lettek volna "madridistábbak"
VÁLASZ 2: Nem dobálta magát jobban R10 mint bármelyik madridi játékos. Volt rá precedens, hogy egy háthozérésnél dobott a játékosotok egy orrost. A bíróra egy tamagochi-t nem engednék irányítani nem hogy meccset. Továbbra is kérdés hogy a honnan szedik ezeket.
oké nincs bajom Ronaldinhóval, én arra reagáltam, h páran a bíróra fogják a vereséget, énmeg elmondtam h szó nem volt 11-esről.
VÁLASZ 3: Én nem nagyon nevezném a taktikának a lőjjünk egy gólt bármi áron (most nem volt rossz) oszt majd bevédjük. Az ellen támad mi mag majd NAGY csapathoz méltóan kontrázunk (Ezt nyomják a Skót csapatok a BL-ben majd nézd meg 1x). Most nem nyomtuk szebben, de hogy ti jobbak lettetek volna az költői túlzás. Maradjunk annyiban hogy nyertetek.
Hát ha vmi különbség volt a két csapat között, akkor ez volt az. A Madridnak világos elképzelése volt a meccsről és ezt végigvitte.Taktika része volt lezárni középen a területeket, megoldani a csatáraitok semlegesítését. Ez csak úgy sikerülhetett, h ha összhangban, bizonyos taktikával lép fel a csapat.
Egyébként ezt írja a felénk mindig kritikus
sport is:
link
Csodálkoztam is, pl rögtön az első bekezdés: "Ez a Madrid ma minden szempontból egy fokkal a Barca előtt jár"
VÁLASZ 4: a hangsúly a "megfojtáson" van. De támadásban még nálunk is szarabbak voltatok. Védekezésben szintén, de legalább az egyetlen lehetőségeteket benyomtátok. Erről lehet megismerni a Real-t. A többi kapuralövéseteket a bíró adta a magától összecsukló játékosotoknak. Szomorú, hogy a jobbhátvédeteket kell győztes meccs után kiemelni. Miért tartotok csatárokat. Legyen 10 jobbhátvédetek.
Védekezésben majdnem tökéleteset alkotott a csapat. Támadásban se voltatok sokkal jobbak, 1-el többször találtátok el a kaput, a Madrid a kontrákat szépen vitte végig. Azt hogy szomorú, h Ramost kell kiemelnem? Én csak példaként hoztam fel őt, h bizony itt van technika, de mondhattam volna Robinhót is. De ha a győztes meccs után vkit kell kiemelni, akkor az inkább a CSAPAT volt, így együtt, és ez így már nem szomorú.
VÁLASZ 5: A "jobbságot" nem csak az eredmény határozza meg. És az 0:1 azért annyira nem egyértelmü, plána ha a meccsre is pillantottál. A 7 pont 3 győzelem és 1 döntetlen. Ergo 3 botlásnál már ott is vagyunk. Mi elkövettük tavaly. Most ti jöttök.
Ez a 0:1 több volt mint 1 gólt berúgni és kivédekezni, a Barca alig tudott helyzetet kialakítani a 2. félidőben, saját pályáján, nem Iker és a szerencse döntött, és ez óriási különbség a többi meccsehez képest. A Real Madrid képes ugyanazt a szintet hozni, és most is szinte tökéletesen játszották meg azt amit kellett. Ez itt a nagy különbség, hiába egyenlítetek egy egyéni villanás révén a végén, akkor sem lehet mindig arra alapozni (mint ahogy most sem jött be). Ez most nagyon kiütközött, a Barcának a játéka alulmaradt a miénkkel szemben, és ezt nemcsak az eredmény miatt lehet mondani. Ezért merem azt mondani h jobbak vagyunk.
Az idény során, ugye ez volt a nagy dilemma: 4 ponttal megy a Real, de a játékuk [auto_cenzúra], és majd a Clasicón... most h a két játékrendszer, játékfelfogás találkozott számomra bebizonyosodott melyik a jobb.