Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyet nem értek kedvesmadrista: ki emlegetett itt Istent - rajtad kívül? Nem olvastam senkitől sem olyat, hogy az Isten elé állította volna magát. Ilyet nem olvastam.Buitre írta:ezt megértem, mert emberi, de akkor ne Istent állítsd magad mögé, mert Ő nem Barcás (de még csak nem is Madridista), úh a szeretet ünnepén ilyenformán az igetiszteltkedves Barcas kollégának sincs több joga lealjasozni Raúlt. Mert azt nem hinném, h személyesen ismerné
Itt nem a hozzászólás szimpatikusságáról volt szó, hanem arról, hogy 'lealjasoztál' valakit, akit nem is ismersz - a szeretet ünnepén. És engedtessék meg nekem, hogy a Barcelona magyarországi hivatalos honlapján, mint a Barcelona szurkolója, egy szurkolótársam oldalára álljak, egy madridista véleményével szemben.Buitre írta:láttam, és épp ezért csak neki címeztem, úh akinek nem inge, ....
de ha neked szimpibb az ő hsz-e azért, mert Barcas, még ha [auto_cenzúra] is mond, ám legyen. Ha te fordított esetben szó nélkül hagynád, akkor dobálj csak tovább.
Karácsony van tudod? jah bocs.. madridista..Buitre írta:Raúlra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, h aljasRaúl szabálytalansága Puyollal szemben nagyon aljas volt!![]()
Aljas az, aki róla ilyet mond. Amúgy nézd vissza a jelenetet, elsőháeszeském
A személyeskedést legalább a szeretet ünnepén mellőzhetnéd, kisbarátom. El kellene olvasni az oldalt, mert többen leírtuk, hogy nem tartjuk szándékosnak Raúl szabálytalanságát. Egy kicsit visszább az agarakkal - ha kérhetem.Buitre írta:Raúlra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, h aljasRaúl szabálytalansága Puyollal szemben nagyon aljas volt!![]()
Aljas az, aki róla ilyet mond. Amúgy nézd vissza a jelenetet, elsőháeszeském
Raúlra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, h aljasRaúl szabálytalansága Puyollal szemben nagyon aljas volt!
Hát rendben van, lehet ha egyedül vagyok ezzel a véleménnyel de úgy is elmondom, hogy stzerintem pl Dinho sem volt nagy nulla egyáltalán senem 1es...!!! És szerintem, természetesen ez az én véleményem csak de szerintem a csapatnak lehet mondjuk 1,5-öt adni csak úgy irtam ezt de a játékosoknak nem az eredmény alakulásától függő jegyet kellene adni hanem a mérkőzésen nyujtott teljesitményét kellene dijazni! Szerintem is lehetünk kritikusak, de azért ne döngöljünk mindig földbe valakiket!Enrique írta:Hogy mire kapják? Arra amit nyújtanak, arra, hogy milyen eredményt érnek el. Igen, az eredményre. Mégis mire kéne, a két szém szeméért nem adnak senkinek jó jegyeket... Győztes meccs után természetes, hogy jobb jegyeket kapnak, ez - szerintem - így van rendjén.R10aKIRÁLY írta:Én nem tudom, hogy mi szerint kapják a jegyeket a focisták de szerintem nagyon nem volt reális a jegyosztás...már régen nem nagyon értek egyet a jegyek alakulásával csak eddig nem irtam le! Szerintem egyértelmüen az eredmény mozgatja a játékosok jegyeit ami nincs rendjén! Pl ha [...]
Ha... Ha Ronaldinho jobban játszott volna, ha Messi nem sérül meg, ha Baptistát eladják nyáron, ha... Ilyen nincs a fociban.
csipa1899 írta:A REAL MADRIDA VILÁG LEGJOBB CSAPATA VOLT LESZ MARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!EZT NEKÜNK TUDOMÁSUL KELL VENNISzerintem akkor mostantól legyél Real Madrid drukker
Én láttam, és tényleg nem volt taktikánk. Legalábbis nekem nem tűnt fel.Zsolti írta:hát minden lehetett ez,csak eltaktikázás nem,mert taktikánk az nincs.............![]()
bár én nem láttam a meccset.
Szerintem akkor mostantól legyél Real Madrid drukker... Én is meghajolok a Reál előtt, de ettől még imádom a Barcát, és értük dobog a szívem, akármilyen jók, vagy akármilyen rosszak is most...csipa1899 írta:ANNYIRA TRÁGYÁK VAGYUNK HOGY AZ MÁR SZÁNALMAS ROHATTDINNYÉVEL AZ ÉLEN...CSICSKÁK VAGYUNK EZ JUTOTT NEKÜNK!
BEZZEG A REAL MADRID...MINDIG MEG KELL ELŐTTÜK HAJOLNUNK MERT ŐK A VILÁG LEGJOBB CSAPATA...ODA VISSZA MEGALÁZNAK MINKET MINT MINDIG
Hogy mire kapják? Arra amit nyújtanak, arra, hogy milyen eredményt érnek el. Igen, az eredményre. Mégis mire kéne, a két szém szeméért nem adnak senkinek jó jegyeket... Győztes meccs után természetes, hogy jobb jegyeket kapnak, ez - szerintem - így van rendjén.R10aKIRÁLY írta:Én nem tudom, hogy mi szerint kapják a jegyeket a focisták de szerintem nagyon nem volt reális a jegyosztás...már régen nem nagyon értek egyet a jegyek alakulásával csak eddig nem irtam le! Szerintem egyértelmüen az eredmény mozgatja a játékosok jegyeit ami nincs rendjén! Pl ha [...]
Ezen én is gondolkoztam...!Ezek szubjektív osztályzatok!Amiket ugyebár Barca drukker készít:) , és mint Barca drukker nyílván sokkal többet vár a csapattól!Ez így helyes!Legyünk csak nyugodtan kritikusak!Igaz,h a Real nem volt sokkal jobb mint mi(talán még jobb se volt),de kell az önkritika!R10aKIRÁLY írta:Én nem tudom, hogy mi szerint kapják a jegyeket a focisták de szerintem nagyon nem volt reális a jegyosztás...már régen nem nagyon értek egyet a jegyek alakulásával csak eddig nem irtam le! Szerintem egyértelmüen az eredmény mozgatja a játékosok jegyeit ami nincs rendjén! Pl ha Most a Madridnak nem jön össze az a kontra gól(nincs vita szép volt) és a barcának becsorog egyik nagy helyzet(Akár Dinhóé az első félidőben) akkor most a jegyek álása gondolom forditott lenne pedig szerintem a két csapat nem ált messze egymástól!!!![]()
![]()
![]()