Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fabio Henrique Simplicio a kiszemeltjük a Palermo csapatából! Asszem vkp a srác és a Palermo elnöke mondott is egy összeget amennyiért viheti az Inter: 20 millió €LG írta:Az Inter is akar vkit igazolni, mivel Samuel és Stankovics is kidőlt.
Ez abszolút PL-centrikus lista, például egy Drogba helyett mondjuk Ibrahimovics is beférhetett volna, vagy Gerrard helyett Cambiasso, kb. minden újság más-más álomcsapatot tudna összehozni....messi1918 írta:Nem tudom,lehet,hogy elfogult vagyok,de Messit be tettem volna.És igaza van az előttem szólónak,Palop tényleg,legalább ennyit megérdemelt volna,pláne,hogy gólt is fejelt.De számomra értehetetlen,hogy Messi hogy maradhatott ki!?La Pulga írta:13:15 - A L'Equipe Év Csapata: Buffon (Juventus), D. Alves (Sevilla), Vidic (Manchester Utd), Gallas (Arsenal), Evra (Manchester Utd); Kaká; (Milan), Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), C. Ronaldo (Manchester Utd); Drogba (Chelsea), Van Nistelrooy (Real Madrid).
Drogba helyett lazán Messit tenném. és Gerrard helyett is Pirlot raktam volna be.messi1918 írta:Nem tudom,lehet,hogy elfogult vagyok,de Messit be tettem volna.És igaza van az előttem szólónak,Palop tényleg,legalább ennyit megérdemelt volna,pláne,hogy gólt is fejelt.De számomra értehetetlen,hogy Messi hogy maradhatott ki!?La Pulga írta:13:15 - A L'Equipe Év Csapata: Buffon (Juventus), D. Alves (Sevilla), Vidic (Manchester Utd), Gallas (Arsenal), Evra (Manchester Utd); Kaká; (Milan), Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), C. Ronaldo (Manchester Utd); Drogba (Chelsea), Van Nistelrooy (Real Madrid).
Nem tudom,lehet,hogy elfogult vagyok,de Messit be tettem volna.És igaza van az előttem szólónak,Palop tényleg,legalább ennyit megérdemelt volna,pláne,hogy gólt is fejelt.De számomra értehetetlen,hogy Messi hogy maradhatott ki!?La Pulga írta:13:15 - A L'Equipe Év Csapata: Buffon (Juventus), D. Alves (Sevilla), Vidic (Manchester Utd), Gallas (Arsenal), Evra (Manchester Utd); Kaká; (Milan), Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), C. Ronaldo (Manchester Utd); Drogba (Chelsea), Van Nistelrooy (Real Madrid).
Buffon helyett Van der Saar v. Casillas, vagy Julio Cesar, de nem legyen az év csapatában vki az olasz másodosztálybol.La Pulga írta:13:15 - A L'Equipe Év Csapata: Buffon (Juventus), D. Alves (Sevilla), Vidic (Manchester Utd), Gallas (Arsenal), Evra (Manchester Utd); Kaká; (Milan), Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), C. Ronaldo (Manchester Utd); Drogba (Chelsea), Van Nistelrooy (Real Madrid).
ez tényleg nem semmi. ráadásul sz.ar is a video, mert volt még két profi bedobása is, amit bele sem tettek.
A link mindent elárul.M19 írta:Jézusmária:
http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 59&nyelv=0
Fabregas nem is olyan rég, azt nyilatkozta, hogy ha klubot vált, akkor csak is a Barcelona jöhet szoba.M19 írta:Jézusmária:
Persze. Meg mi is tudjuk, hogy a legtöbb ilyen hír hülyeség, meg a reál/barca kb 50 embert igazol le szezononként az újságok/hírportálok szerint, de azért mi is beszélgetünk róla. Meg legalább lehet gondolkodni, hogy ki hova férne be, milyen öszeállításban lehetne pályán látni a csapatot, stb. Ez is kell a szurkolóknak.tudod, h van ez általában. dumálgatnak, dumálgatnak, aztán ennyiben maradtunk. de legalább vmivel szinten tartják az érdeklődést.
tudod, h van ez általában. dumálgatnak, dumálgatnak, aztán ennyiben maradtunk. de legalább vmivel szinten tartják az érdeklődést.CS0ki írta:Én örülnék, ha hozzánk jönne, persze ki tudja hogy válna be a spanyol ligába. De nem kell "aggódni", nem hiszem, hogy jönni fog. Az öreg bohóc meg lenyilatkozza majd pár hónap múlva, hogy Fabregas nem férne be a csapatba!annyira azért nem kell ettől begyufázni.
Én örülnék, ha hozzánk jönne, persze ki tudja hogy válna be a spanyol ligába. De nem kell "aggódni", nem hiszem, hogy jönni fog. Az öreg bohóc meg lenyilatkozza majd pár hónap múlva, hogy Fabregas nem férne be a csapatba!annyira azért nem kell ettől begyufázni.
annyira azért nem kell ettől begyufázni.M19 írta:Jézusmária: