Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem eddig sem volt kérdéses...Cooltiszo írta:"Albert Maciá Alcaide/ España:
Why does not Ronaldinho plays in the centre instead of the left side, where he would have more freedom of movement?
Frank:
Ronaldinho has in fact the freedom of playing where he thinks he will fit better. In our way of playing, that works out o.k. That is exactly the reason why, when Ronaldinho is playing from the left side going to the middle, the surprise will be often for our left defense players (Sylvinho, Giovani) coming from the back.
Ronaldinho is also satisfied with his position. I agree with you that if one of the most important players of the team indicates that he is not happy with his place, a coach should take that in thought. But this is not the case of our situation."
Ennyit arról hogy hol játszon Ronnie, a válasz a legmegfelelőbb embertől.
örök hálaEnrique írta:http://ronaldistyle2.free.fr/chelsea2_r ... 10.com.wmvvisca el barca írta:légyszives segitsetek rajtam!!!!!!
szeretném vhonnan megszerezni, Ronaldinho cselszkij elleni csodagolját, de nem talalom sehol a netem.
mindennemű segitseget előre is köszi.
Csak neked, csak most, csak a 2. gólja.
http://ronaldistyle2.free.fr/chelsea2_r ... 10.com.wmvvisca el barca írta:légyszives segitsetek rajtam!!!!!!
szeretném vhonnan megszerezni, Ronaldinho cselszkij elleni csodagolját, de nem talalom sehol a netem.
mindennemű segitseget előre is köszi.
Ugye...nemtehetek rola. Mindíg mások is monnyák.Bodi írta:És szerény is vagy nagyon!:DLG írta:Már az vok!A. Gábor írta:Ezt az embert szentté kéne avatni!!!![]()
Már az vok!A. Gábor írta:Ezt az embert szentté kéne avatni!!!![]()
Ez naaaaaaaagy.mrmonster írta:50 évesen még azért bemutatja a flip-flap-ot valamilyen gálameccsen.Enrique írta:Én is beszállok!
H B Ronnie!!![]()
Még1x ennyit legalább ITT!!
Hát még én... Nem gondoltam hogy ilyen bőrszín az uralkodó a napfényes Szlovákiában...Charlie írta:LG írta:KOSZONOM, KOSZONOM!!! De azt most miérrtHAnonymus írta:Isten éltesse a főistent![]()
Augusztus 12én szulettem! De azért aranyos vagy
![]()
![]()
Bexarok...
C.
Mondták mmár, ,hogy neked is a legfőbb erényed a szerénység?Charlie írta:LG írta:KOSZONOM, KOSZONOM!!! De azt most miérrtHAnonymus írta:Isten éltesse a főistent![]()
Augusztus 12én szulettem! De azért aranyos vagy
![]()
![]()
Bexarok...
C.