Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.28. 20:52:57

Tomi`FCB írta:na majd meglátjuk az év végén. Ha év végéig nem nyerünk egy kupát én is azt mondom hogy kéne valamti csinálni. Bár biztos hogy fogunk:D
Szerintetek ki nyeri a bl-t?
Remélem mi de sztem az Arsenal vagy az Inter..
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Rumig
Entrenador del Barça

2007.12.28. 20:50:40

Tomi`FCB írta:Lahm valóban jól jönne jobbszélsőnek , mert ez így nem megy hogy Puyol játszik szélen neki az igazi posztja középsővédő, igaz hogy elején jobb szélsőként kezdte de szerintem azóta elfelejtette:D
Na mert Lahm aztán jobb szélső... :shock: :roll:
Amúgy én is bírnám itt Lahmot, de már megvettük Abidalt, szóval ha ő jönne, akkor max Abidal behúzodna középre (ott jobban szeret játszani), Milito mellé, Puyol meg ugyanúgy jobb bekk maradna, hacsak nem Oleguer játszana ott.
Szóval Lahm nem kell, majd ha Abidal nagyon [auto_cenzúra] lesz...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 20:50:18

na majd meglátjuk az év végén. Ha év végéig nem nyerünk egy kupát én is azt mondom hogy kéne valamti csinálni. Bár biztos hogy fogunk:D
Szerintetek ki nyeri a bl-t?
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.28. 20:47:52

Tomi`FCB írta:Tudom hoyg nem fog visszajönni csak mondtam hogy ő kéne ide jelenleg!
és Riijkard szerintem nagyon jó edző különben nem lenne itt már lassan 4 éve
Én nem vonom kétségbe hogy jó edző!Csak azt hogy belehalványult a munkájába!És ennyi....kész nem tud itt már semmit se csinálni(és nem is szabad hagyni hogy csináljon vmit..)jó edzső de ezt bizonygassa máshol...NE ITT...mert 1,5 éve nem csinál semmit(!)és nem érdekel hogy mit tett a barcáért...mert mint mondtam "ami volt elmult s nem jön vissza már"..
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 20:44:04

Tudom hoyg nem fog visszajönni csak mondtam hogy ő kéne ide jelenleg!
és Riijkard szerintem nagyon jó edző különben nem lenne itt már lassan 4 éve
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.28. 20:42:17

Tomi`FCB írta:Már ne haragudj hogy ezt mondom de csatárból annyi van hgoy hihetetlen és így is egy egy fantasztikusan nagy csatár lenn van a kispadon nem kell ide Drogba és szerintem Mourinho sem. Vissza kéne hozni Ten Catet és minden olyan lenen mint rége. Lahm valóban jól jönne jobbszélsőnek , mert ez így nem megy hogy Puyol játszik szélen neki az igazi posztja középsővédő, igaz hogy elején jobb szélsőként kezdte de szerintem azóta elfelejtette:D
Már bocsáss meg de MEG KELLENE MÁR ÉRTENI HOGY HENK NEM FOG VISSZAJÖNNI!
Amugy mondjatok már egy olyan menedzsert aki eljönne és nem ilyen baba lelkü kis senki mint RIjkaard(am tudom sokat tett a barcáért meg ilyenek(!),meg nem értek hozzá...ugyanmár!?)Ide egy keménykezü edzső kell és ilyen nem nagyon van szabad.
Amugy bocs a hangnemért csak kicsit ideges vagyok....
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 20:30:56

Szerintem is mert Mourinho nem szép fociz játszatt egy csapattal hanem többnyire eredményest... Messinek ott lenne vége ha közbejönne Mourinho mert Mourinho nem engedné hogy cselezzen:... anno senki nem cselezett a a chelseaben mikor ott volt Mourinho vagyis én nem sok olyan chelseas meccset láttam
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.12.28. 20:10:36

Én is változtatok a hozzáállásomon, nem Mourinho kell ide, hanem egy Mourinho féle edző.A portugállal sztem a 2. meccs után zsepi áradat lenne. :roll:
Kép
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 19:52:59

Már ne haragudj hogy ezt mondom de csatárból annyi van hgoy hihetetlen és így is egy egy fantasztikusan nagy csatár lenn van a kispadon nem kell ide Drogba és szerintem Mourinho sem. Vissza kéne hozni Ten Catet és minden olyan lenen mint rége. Lahm valóban jól jönne jobbszélsőnek , mert ez így nem megy hogy Puyol játszik szélen neki az igazi posztja középsővédő, igaz hogy elején jobb szélsőként kezdte de szerintem azóta elfelejtette:D
senzu
Entrenador del Barça

2007.12.28. 19:45:02

Mourinho kéne ide, ha ő ittlenne valszeg Drogba is simán idejönne (vagy ha pont ő nem is egy hasonló játékos nagyon kéne!), Ronnie mehet a Milanba, olyan 60-80 millió körül kéne elpasszolni, Zambi helyére hoznám Lahm-ot, aki egyszer azt nyilatkozta hogy szívesen játszana itt (az új igazolások közül aki azt nyilatkozta hogy szívesen játszana nálunk az JÓL is játszik)
középpályán Deco lassan kiöregszik, Xavi se a régi, azonban Fabregast ide ne hozzák! kis féreg, nem kell az olyan
barcamessi
Jugador del Barça

2007.12.28. 19:37:41

Kalap1988 írta:Sztem ekkora változások,mint amilyeneket itt egyesek vizionálnak nem kellennek és irreálisak is!Rijkaardot el kell küldeni,nem tudom miért,de már nem tudja motiválni a csapatot(a Ten Cate vitába nem mennék bele,mert azt biztosra úgysem tudhatjuk),van egy védelmünk,ami jó összeállításban és megfelelő edzésmunka mellett megállja a helyét(Zambrotta,Puyol,Milito(Marquez?)Abidal
A középpályás sorunk zsniális sztem:Touré,Xavi,Iniesta még formától függően rotálni is lehet Deco és Gudi is remek játékosok,Deco nálam kezdő is erre még nem találtam meg a megoldást:)
Elől pedig hatalmas mennyiségű klasszis csatár lehetőségünk van,akik egy jobb edzői felfogásban(Ronnie esetében magának is sokat kell változni,bár sztem már elkezdte,csak még nagy a lemaradása)ipari mennyiség ben termelhetnék a gólokat(Giovanni,Bojan,Messi,Eto'o,Henry,Ronaldinho,gondoljunk csak bele,h a bl győztes Milannak csupán fele ennyi csatár áll rendelkezésére és köztük ott van a sérült és már több éve nagyon gyenge Ronaldo valamint az elég idős Inzaghi is!
Szal egy jó edzőt szeretnék,mondjuk Cruyffot persze ha elvállalná:):)
Csak egy pár gondolat ide: ha szerinted olyan zseniális a középpályás sorunk, akkor miért nem tudunk már másfél éve semmi eredményt felmutatni? Miért alázott le minket hétvégén a Madrid? Azért mert a középpályán nem tudtuk megtartani a labdát az ellenfél térfelén... Egy üresbe mozdulás, egy váratlan csel vagy lefordulás nem volt a középpályán, kivétel Yaya akinek volt kb 3 előretörése. Xavi a sérülése óta borzasztóan sokat lassult, szinte csak alibi passzai vannak a szélre és hátrafelé. Gólt is alig lőtt az uóbbi másfél évben. Deco pedig tavaly borzalmas volt, most ősszel volt kb 5 jó meccse, aztán megsérült, és azóta megint semmi. Egyedül Iniesta az akivel elégedett vagyok!!! Nah meg persze Yaya! De Deco és Xavi ideje szerintem már lejárt! Jöhetnek is most páran azzal hogy Xavi a Barca "szenttehene", de az utóbbi időben nem mutatott SEMMIT!!!
A csatársorunk pedig a nevek alapján valóban a legerősebb a világon, de ezt be is kellene bizonyítani!!! Ronnie sose lesz már régi önmaga, Guddynak nem való a spanyol bajnokság, nem elég gyors, nem elég technikás, neki pont az angol bajnokság fekszik! Messi egyértelműen a legjobb játékosunk jelenleg, a helye megkérdőjelezhetetlen, Eto'o-ra sincs egy rossz szavam se, ha végre játékba tuna lendülni akkor azt meg fogja hálálni gólokkal! Bojan és Gio pedig még túl fiatalok, nem kéne rájuk építeni még semmit, nem lehet elvárni tőlük hogy majd ők megváltják a világot!
Való igaz hogy ha csak a neveket nézzük, messze miénk a világ legjobb csapata, de a sztárjaink kb fele az utóbbi másfél évben nem mutat szinte semmit!!! Ezért kellne a vérfrissítés!!!
V I S C A E L B A R C A
barcamessi
Jugador del Barça

2007.12.28. 19:20:42

lenart cryuf írta:azert ez nem a Fifa 2008 hogy azt veszel meg akit akarsz meg Kakat meg Ronaldot biztos hogy nem engedik semmi pénzért azert megkellene gondolni eloszor hogy mit írsz!!!
Már ne is haragudj, de előbb próbáld meg értelmezni amit írtam. "...C. Ronaldo, habár őt szerintem lehetetlen lenne most elhozni Manchesterből"
Kakát pedig miért ne lehetne elhozni a Milanból?! Ha a Milan idén nem nyer semmit, aminek igen nagy az esélye, és ha tényleg igaz ez a Ronaldinho+Zambrotta csomag, szerintem egyeltalán nem elképzelhetetlen leigazolni... Amúgy 2 éve gondolta volna valaki is hogy Ronniet most a szurkolók több mint fele eladná?! Nem hiszem...
Amúgy meg tudom hogy ez nem a fifa08, de előbb próbálj meg gondolkozni és azután leugatni!
V I S C A E L B A R C A
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 19:00:16

Deco azt nyilatkozta egy brazil napilapnak, hogy ha nem számítunk rá akkor el fog menni....ez nem kamu-dolog.

Egyébként Zambrotta-Ronaldinho csomagról pedig a goal.com is cikkezett.

mindkettő megtalálható itt:

http://www.goal.com/en/BreakingNews.aspx?IdSezione=535
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.28. 18:36:55

bence 8 írta:samsungsport egyre szánalmasabb...
most azzal állt elő hogy roonie csomagban érkezhet milanba ( zambrottával )
meg hogy "a katalán gárda összeomlásban van ( :D ) Deco is gondolkozik a távizáson és még sorolhatnánk"(<--ezt a SamsungSport írta )
a legkomolyabb hozzászólás:
vki samsungsporton írta:C.Ronaldo A Legjobb ,Ezért A Manchester UTD-Be Megy Dinho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezen még mindig röhögök :lol: :lol:
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 18:06:09

őszintén megmondva elég nevetségesek ezek a hírek... annak lehet hinni, amit kimondanak már végleg... max még a nemzeti sport mert ők általában nem szoktak kamuzni, meg én mindig veszem a sztársportot lassan három éve és kb amit ott leírnak igazolásokkal kapcsolatban annak 80%-a igaz
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.28. 18:05:35

Nemtudom, hogy ki aláirásában olvastam, de egyetértek vele.

A SAMSUNGSPORT-rol ne irjatok/linkeljetek hireket. Szerintem senkitse érdekel, mert igazságtartalma egyenlö a nullával!
david0311
Barça B

2007.12.28. 18:02:19

Csá
Nem tudtok olyan oldalt ahol friss átigazolások vannak?
bence 8
Jugador del Barça

2007.12.28. 17:17:11

samsungsport egyre szánalmasabb...
most azzal állt elő hogy roonie csomagban érkezhet milanba ( zambrottával )
meg hogy "a katalán gárda összeomlásban van ( :D ) Deco is gondolkozik a távizáson és még sorolhatnánk"(<--ezt a SamsungSport írta )
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.28. 17:10:40

LG írta:
Rivaldo11 írta:Állitólag Albelda kérte szerződésének felbontását.
Ha ez így lesz, mindenképp meg kellene szereznünk a télen.
És majd egy kiöregedő hentestől megoldodik minden problémánk :oops:
Nem, de ha jól olvasom a saját hsz-em, nem is írtam, hogy megoldódna minden problémánk.
Nagy hülyeség lenne nem megszerezni, mivel:
1. Valószinüleg olcsón meg lehet szerezni.
2. Toure kiválása esetén elég nagy problémáink vannak/lesznek.
Viszont Zozzyval is egyetértek abban, hogy most már a feleslegesen padot koptató emberkéktől is meg kellene szabadulni.
Nem csak a játékosokra gondoltam.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lenart cryuf
Barça B

2007.12.28. 01:23:14

azert ez nem a Fifa 2008 hogy azt veszel meg akit akarsz meg Kakat meg Ronaldot biztos hogy nem engedik semmi pénzért azert megkellene gondolni eloszor hogy mit írsz!!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.27. 22:57:56

egyetértek az előttem szóloval,szerintem sem kéne ekkora változás ahhoz,hogyajnokcsapatunk legyen!csupán annyi kéne,hogy frank-nek kiperkáljuk a szerződéséből fenmaradó részt,elküldjük és helyére egy jo edzőt kell hozni!szerintem itt nem arrol van szo,hogy kiégtek!mitől??????egy BL+meg bajnokság,mert legtöbbjüknek nincs több címetehát ért égtek volna ki?ott van előttük számtalan példa.hogy ez nem a csus(pl seedorf 4szeres? bl győztes,többek kétszeresek)szoval szerintem csupán a motivácio modja ,amit rijkaard csinál,aztnem tudják hasznositani jo irányba(szemléltető példa:pl ha 4 éve azt mondja,hogy gyerünk joba vagytok)de ez télleg csak legyszerüsítve!szoval csak egy uj edző kell szerintem a fent emlitett okok miatt!
.
Kalap1988
Director del Fútbol

2007.12.27. 21:39:34

Sztem ekkora változások,mint amilyeneket itt egyesek vizionálnak nem kellennek és irreálisak is!Rijkaardot el kell küldeni,nem tudom miért,de már nem tudja motiválni a csapatot(a Ten Cate vitába nem mennék bele,mert azt biztosra úgysem tudhatjuk),van egy védelmünk,ami jó összeállításban és megfelelő edzésmunka mellett megállja a helyét(Zambrotta,Puyol,Milito(Marquez?)Abidal
A középpályás sorunk zsniális sztem:Touré,Xavi,Iniesta még formától függően rotálni is lehet Deco és Gudi is remek játékosok,Deco nálam kezdő is erre még nem találtam meg a megoldást:)
Elől pedig hatalmas mennyiségű klasszis csatár lehetőségünk van,akik egy jobb edzői felfogásban(Ronnie esetében magának is sokat kell változni,bár sztem már elkezdte,csak még nagy a lemaradása)ipari mennyiség ben termelhetnék a gólokat(Giovanni,Bojan,Messi,Eto'o,Henry,Ronaldinho,gondoljunk csak bele,h a bl győztes Milannak csupán fele ennyi csatár áll rendelkezésére és köztük ott van a sérült és már több éve nagyon gyenge Ronaldo valamint az elég idős Inzaghi is!
Szal egy jó edzőt szeretnék,mondjuk Cruyffot persze ha elvállalná:):)
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 21:09:16

barcamessi írta:Sziasztok!
Egy másik topicba már leírtam ezt, de úgy gondolom ide jobban illik:

Nem tudom olvastátok-e Z.Iván cikkét a főoldalon, de amit leírt azzal szóról-szóra egyetértek!
Egyetértek azon véleményekkel, melyek szerint Rijkaardot el kellene küldeni a ..csába. De ahhoz hogy tényleg újra sikereket érjünk el, új, sikerre éhes játékosok kellenek! Én például legkésőbb nyáron megszabadulnék a következő "kulcsjátékosainktól": Thuram, Zambrotta, Deco, Ronnie, Gudjohnsen, és most lehet hogy megköveznek egy páran, de egyetértek LG kollégával, Xavitól is!
Az értük kapott pénzből pedig olyanokat a csapathoz csábítani, mint például Kaká (elcserélni Ronaldinhoval, plusz ha nagyon kellene akkor még egy kis pénz hozzá), aki tökéletes lenne az irányítói posztra, kiváló technikájú, halálpontos labdákat osztogat, és persze ő maga is igen gólerős középpályás létére. Kellene még a köéppályára egy lendületes, kreatív, jól cselező szélső, mint pl amilyen C. Ronaldo, habár őt szerintem lehetetlen lenne most elhozni Manchesterből, viszont szerintem pl Joe Cole tökéletesen alkalmas lenne a feladatra! Zamrotta helyére meg kellene próbálni leigazolni Dani Alvest, aki 99% ogy nyáron elmegy Sevillából! És szerintem jöhetne még vissza Fabregas is, hisz mint tudjuk ő már többször lenyilatkozta hogy egyszer vissza szeretne térni hozzánk, és ebbe a transzferbe akár Decot is be lehetne vonni, hisz ha jól tudom Wenger már nagyon régóta szeretné a soraiban tudni őt.
És persze kellene egy új edző is a csapatnak, aki képes rövid idő alatt egy egységes, sikeres csapatot építeni, ő pedig nem más mint Mourinho!!!
És akkor talán bízhatunk benne hogy jövőre ismét lesz egy ütőképes, a bajnoki és BL címért versenyben lévő, szépen játszó csapatunk! Bár ehhez mint mondom vezéráldozatokra van szükség!!!

Lehet hogy kicsit korai még ezekel a dolgokkal foglalkozni, de a bajnoki cím már elúszott véleményem szerint, bár csodák történhetnek mindig. A BL-ben pedig ha ki is verjük a Celticet, a negyeddöntőben tuti összekerülünk egy nagy csapattal, és ott ez a mostani csapat 90% hogy elvérezne! Szóval ideje lenne a jövőre gondoloni már most, hogy jövőre ne járjunk úgy mint tavaly meg idén!!!
Az általad leírt csapat jol beleillik kb egy BL a hét csapata részlegbe :D
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 21:04:40

barcaloki írta:Azér az előbbi hsz már kicsit túlzás... ezek szerint a Barca világválogatott lenne, persze gazdagnak tűnhetne a klub 8 játékos eladásával,de adóságban van, és ha ez a nagy cserebere nem válna be még nagyobb adóságba esne a klub- és miért jönne mindenki egy rossz formában lévő barcához?

Akkor mijen kezdője lenne a barcának?
--------------------V.Valdees--------------
----------D.Alves-Puyol-Milito-Abidal--------
---------------Toure----(ide ki jönne xavi helyett?)-------
-----Messi--------Kaká------Fabregas----(vagy ide egy J.Cole v. C.Roni?)
-------------------Eto'o(Henry)-------------
ááááá ez butaságg... aztmondja,hogy akkor 5 játékost cserélődne ki a kezdőből? kb mire összeszokna a csapat 1-2év..
Zambrottat emg ha megvettük játszon nem kell Dani alves sztem egyáltalán.
Viszont egy igazolás kell a csapatnak,Ronie helyére valaki,hogyha elmegy más nem nagyon XAVI-t pedig SENKI sem tudná helyettesíteni a BArcaban.Kb amég ő ittvan kezdőben a helye akárki akármit mondd és itt is fog maradni,ő olyan játékos aki ugy kell a csapatnak mint egy falat kenyér! Tehát sztem ez a csapatfelállás sosem fog megvalósulni és nem is kellene hogy megvalósuljon, nem kellenek ide nevek, CSAPATJÁTÉk elhivatottság,bizalom,kitűzőtt célok kelennek. Mikor nyertünk BL-t,vagy mikor ezettük a táblázatot magasan? mikor sok nagy név volt vagy mikor 1-2?
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.27. 21:00:52

barcaloki írta: --------------------V.Valdees--------------
----------D.Alves-Puyol-Milito-Abidal--------
---------------Toure----(ide ki jönne xavi helyett?)-------
-----Messi--------Kaká------Fabregas----(vagy ide egy J.Cole v. C.Roni?)
-------------------Eto'o(Henry)-------------
Ugyan ugyan :!: A Barca nem arról volt/lesz híres, hogy világsztárokat igazol kumma nagy summáért. Ne akarjunk már Reál Madrid lenni.

Szerintem, kéne egy jobb bekket venni mindenképp, ha elmeyg Zambi. Hátsó sor elég ütős (Puyol, Milito, Marquez). Középpálya nálam teljes mértékben össze van rakva ( Yaya, Xavi, Ini, Deco), max egy vk-t kéne igazolni, Yaya cseréjeként.. Támadó szekció (Messi, Eto'o, Henry, R10, Gio, Bojan).

Ide, szerintem a nyáron nem kéne két poszttól többet igazolni!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Lezárt