Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem mi de sztem az Arsenal vagy az Inter..Tomi`FCB írta:na majd meglátjuk az év végén. Ha év végéig nem nyerünk egy kupát én is azt mondom hogy kéne valamti csinálni. Bár biztos hogy fogunk:D
Szerintetek ki nyeri a bl-t?
Na mert Lahm aztán jobb szélső...Tomi`FCB írta:Lahm valóban jól jönne jobbszélsőnek , mert ez így nem megy hogy Puyol játszik szélen neki az igazi posztja középsővédő, igaz hogy elején jobb szélsőként kezdte de szerintem azóta elfelejtette:D
Én nem vonom kétségbe hogy jó edző!Csak azt hogy belehalványult a munkájába!És ennyi....kész nem tud itt már semmit se csinálni(és nem is szabad hagyni hogy csináljon vmit..)jó edzső de ezt bizonygassa máshol...NE ITT...mert 1,5 éve nem csinál semmit(!)és nem érdekel hogy mit tett a barcáért...mert mint mondtam "ami volt elmult s nem jön vissza már"..Tomi`FCB írta:Tudom hoyg nem fog visszajönni csak mondtam hogy ő kéne ide jelenleg!
és Riijkard szerintem nagyon jó edző különben nem lenne itt már lassan 4 éve
Már bocsáss meg de MEG KELLENE MÁR ÉRTENI HOGY HENK NEM FOG VISSZAJÖNNI!Tomi`FCB írta:Már ne haragudj hogy ezt mondom de csatárból annyi van hgoy hihetetlen és így is egy egy fantasztikusan nagy csatár lenn van a kispadon nem kell ide Drogba és szerintem Mourinho sem. Vissza kéne hozni Ten Catet és minden olyan lenen mint rége. Lahm valóban jól jönne jobbszélsőnek , mert ez így nem megy hogy Puyol játszik szélen neki az igazi posztja középsővédő, igaz hogy elején jobb szélsőként kezdte de szerintem azóta elfelejtette:D
Csak egy pár gondolat ide: ha szerinted olyan zseniális a középpályás sorunk, akkor miért nem tudunk már másfél éve semmi eredményt felmutatni? Miért alázott le minket hétvégén a Madrid? Azért mert a középpályán nem tudtuk megtartani a labdát az ellenfél térfelén... Egy üresbe mozdulás, egy váratlan csel vagy lefordulás nem volt a középpályán, kivétel Yaya akinek volt kb 3 előretörése. Xavi a sérülése óta borzasztóan sokat lassult, szinte csak alibi passzai vannak a szélre és hátrafelé. Gólt is alig lőtt az uóbbi másfél évben. Deco pedig tavaly borzalmas volt, most ősszel volt kb 5 jó meccse, aztán megsérült, és azóta megint semmi. Egyedül Iniesta az akivel elégedett vagyok!!! Nah meg persze Yaya! De Deco és Xavi ideje szerintem már lejárt! Jöhetnek is most páran azzal hogy Xavi a Barca "szenttehene", de az utóbbi időben nem mutatott SEMMIT!!!Kalap1988 írta:Sztem ekkora változások,mint amilyeneket itt egyesek vizionálnak nem kellennek és irreálisak is!Rijkaardot el kell küldeni,nem tudom miért,de már nem tudja motiválni a csapatot(a Ten Cate vitába nem mennék bele,mert azt biztosra úgysem tudhatjuk),van egy védelmünk,ami jó összeállításban és megfelelő edzésmunka mellett megállja a helyét(Zambrotta,Puyol,Milito(Marquez?)Abidal
A középpályás sorunk zsniális sztem:Touré,Xavi,Iniesta még formától függően rotálni is lehet Deco és Gudi is remek játékosok,Deco nálam kezdő is erre még nem találtam meg a megoldást:)
Elől pedig hatalmas mennyiségű klasszis csatár lehetőségünk van,akik egy jobb edzői felfogásban(Ronnie esetében magának is sokat kell változni,bár sztem már elkezdte,csak még nagy a lemaradása)ipari mennyiség ben termelhetnék a gólokat(Giovanni,Bojan,Messi,Eto'o,Henry,Ronaldinho,gondoljunk csak bele,h a bl győztes Milannak csupán fele ennyi csatár áll rendelkezésére és köztük ott van a sérült és már több éve nagyon gyenge Ronaldo valamint az elég idős Inzaghi is!
Szal egy jó edzőt szeretnék,mondjuk Cruyffot persze ha elvállalná:):)
Már ne is haragudj, de előbb próbáld meg értelmezni amit írtam. "...C. Ronaldo, habár őt szerintem lehetetlen lenne most elhozni Manchesterből"lenart cryuf írta:azert ez nem a Fifa 2008 hogy azt veszel meg akit akarsz meg Kakat meg Ronaldot biztos hogy nem engedik semmi pénzért azert megkellene gondolni eloszor hogy mit írsz!!!
a legkomolyabb hozzászólás:bence 8 írta:samsungsport egyre szánalmasabb...
most azzal állt elő hogy roonie csomagban érkezhet milanba ( zambrottával )
meg hogy "a katalán gárda összeomlásban van () Deco is gondolkozik a távizáson és még sorolhatnánk"(<--ezt a SamsungSport írta )
ezen még mindig röhögökvki samsungsporton írta:C.Ronaldo A Legjobb ,Ezért A Manchester UTD-Be Megy Dinho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem, de ha jól olvasom a saját hsz-em, nem is írtam, hogy megoldódna minden problémánk.LG írta:És majd egy kiöregedő hentestől megoldodik minden problémánkRivaldo11 írta:Állitólag Albelda kérte szerződésének felbontását.
Ha ez így lesz, mindenképp meg kellene szereznünk a télen.
Az általad leírt csapat jol beleillik kb egy BL a hét csapata részlegbebarcamessi írta:Sziasztok!
Egy másik topicba már leírtam ezt, de úgy gondolom ide jobban illik:
Nem tudom olvastátok-e Z.Iván cikkét a főoldalon, de amit leírt azzal szóról-szóra egyetértek!
Egyetértek azon véleményekkel, melyek szerint Rijkaardot el kellene küldeni a ..csába. De ahhoz hogy tényleg újra sikereket érjünk el, új, sikerre éhes játékosok kellenek! Én például legkésőbb nyáron megszabadulnék a következő "kulcsjátékosainktól": Thuram, Zambrotta, Deco, Ronnie, Gudjohnsen, és most lehet hogy megköveznek egy páran, de egyetértek LG kollégával, Xavitól is!
Az értük kapott pénzből pedig olyanokat a csapathoz csábítani, mint például Kaká (elcserélni Ronaldinhoval, plusz ha nagyon kellene akkor még egy kis pénz hozzá), aki tökéletes lenne az irányítói posztra, kiváló technikájú, halálpontos labdákat osztogat, és persze ő maga is igen gólerős középpályás létére. Kellene még a köéppályára egy lendületes, kreatív, jól cselező szélső, mint pl amilyen C. Ronaldo, habár őt szerintem lehetetlen lenne most elhozni Manchesterből, viszont szerintem pl Joe Cole tökéletesen alkalmas lenne a feladatra! Zamrotta helyére meg kellene próbálni leigazolni Dani Alvest, aki 99% ogy nyáron elmegy Sevillából! És szerintem jöhetne még vissza Fabregas is, hisz mint tudjuk ő már többször lenyilatkozta hogy egyszer vissza szeretne térni hozzánk, és ebbe a transzferbe akár Decot is be lehetne vonni, hisz ha jól tudom Wenger már nagyon régóta szeretné a soraiban tudni őt.
És persze kellene egy új edző is a csapatnak, aki képes rövid idő alatt egy egységes, sikeres csapatot építeni, ő pedig nem más mint Mourinho!!!
És akkor talán bízhatunk benne hogy jövőre ismét lesz egy ütőképes, a bajnoki és BL címért versenyben lévő, szépen játszó csapatunk! Bár ehhez mint mondom vezéráldozatokra van szükség!!!
Lehet hogy kicsit korai még ezekel a dolgokkal foglalkozni, de a bajnoki cím már elúszott véleményem szerint, bár csodák történhetnek mindig. A BL-ben pedig ha ki is verjük a Celticet, a negyeddöntőben tuti összekerülünk egy nagy csapattal, és ott ez a mostani csapat 90% hogy elvérezne! Szóval ideje lenne a jövőre gondoloni már most, hogy jövőre ne járjunk úgy mint tavaly meg idén!!!
ááááá ez butaságg... aztmondja,hogy akkor 5 játékost cserélődne ki a kezdőből? kb mire összeszokna a csapat 1-2év..barcaloki írta:Azér az előbbi hsz már kicsit túlzás... ezek szerint a Barca világválogatott lenne, persze gazdagnak tűnhetne a klub 8 játékos eladásával,de adóságban van, és ha ez a nagy cserebere nem válna be még nagyobb adóságba esne a klub- és miért jönne mindenki egy rossz formában lévő barcához?
Akkor mijen kezdője lenne a barcának?
--------------------V.Valdees--------------
----------D.Alves-Puyol-Milito-Abidal--------
---------------Toure----(ide ki jönne xavi helyett?)-------
-----Messi--------Kaká------Fabregas----(vagy ide egy J.Cole v. C.Roni?)
-------------------Eto'o(Henry)-------------
Ugyan ugyanbarcaloki írta: --------------------V.Valdees--------------
----------D.Alves-Puyol-Milito-Abidal--------
---------------Toure----(ide ki jönne xavi helyett?)-------
-----Messi--------Kaká------Fabregas----(vagy ide egy J.Cole v. C.Roni?)
-------------------Eto'o(Henry)-------------