Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha te így gondolod akkor azt is mondjad meg, hogy hova tennéd be?Ki ne találd, hogy Giuly helyére, mert Luque balszélső és nem jobbszélsző!Maxi írta:Egy Luque színtű játékost nem szabad a cserepadon tartani semmiféleképpen sem!Lenzer írta:Előre meg kell egy balszélső(Luque) aki Ronnie cseréjeként tud játszani...
Maxi írta:Télleg nem kell Torres mert van csatárunk most három meg akkor minek hoztuk Maxit?nagyon jó focista és jó lenne ha a milyénk lenne de csak akkor ha nem lenne Eto'o márpedig ő van és jobb mint Torres!annyi pénzből olyan védelmet vásárolhatunk össze hogy az már eszméletlen!!!!!!!
Olcsóbbnak olcsóbb de hogy jobb azt nem hinném!barcafan írta:luque meg mi a rákot keresne nálunk??? Saviola jöjjön vissza az egyszerübb, olcsóbb és jobb megoldás lenneMaxi írta:szerinem a Kompanyról le mondhatunk!barcafan írta:ezzel a Kompany gyerekkel most akkor mi van?
kik azok akikre tényleg van esély nyáron? nem csak ilyen de jó lenne ha... dolog![]()
A van Bommel szinte biztos!
még esélyes:Milito,Rodriguez a Villarrealból,Luque és még sorolhatnám
szerinem a Kompanyról le mondhatunk!barcafan írta:ezzel a Kompany gyerekkel most akkor mi van?
kik azok akikre tényleg van esély nyáron? nem csak ilyen de jó lenne ha... dolog
Trianonozni nem fogok, mert nem vagyok olyan (mármint annyira erősen szélsőjobbos), dec. 5-tel kapcsolatban meg igazad van. Sajnálom a kintragadtakat, szerintem van miért utálnunk a románokat és a szlovákokat, ők úgyis sokkal-sokkal jobban utálnak minket. De most már hagyom ezt a témát, mert nem ide való. Bocs az offért.TeeeB0R írta:latom kezd identitas fele vezetni, meg nemsokara ha igy folytatjuk elo jon a trianon meg minden, vagy DECEMBER 5-kei szavazas...futballrol van szo, mint ahogy mar emlitettem, es nem politikarol. nem tudom azota nekem is van egy hasonlo bealitottsagom...de ez mar politika.
en csak egy lehetseges vedot ajanlottam, akirol lehet vitatkozni...mert egy szimpatikus, szivet odaado, akar felaldozna magat a csapatert...gondolom nem lattatok a dania ellen elvesztett meccset, hogy sirt szegeny a vegen...(volt miert)...urs meier...ez is bizonyitja azt h o egy klasszis, nemhiaba volt belevalasztva az ev csapataba...teny
Furcsa, hogy ezt mondod, amikor nemrég azt olvastam, hogy az egyik román edző (valami radikális párt erősen magyargyűlölő tagja) elzavart egy játékost állítólag csak azért, mert magyar származású. Nem hiszem, hogy bűn az, hogy a nemzeti identitástudatom miatt nem rajongok szomszédainkért, akik egyébként sokkal jobban gyűlölnek minket, mint mi őket. Pedig ahogy bánnak az ott ragadt magyarokkal... Undorító!TeeeB0R írta:mikor is nyertunk bl-t? ki is volt a csapatkapitany akkor, gica popescu, nem?
ha a jatekos boreszinet vagy nemzetiseget nezzuk akkor mar nagyon tavol vagyunk aa futballtol...nagyon tavol
ezert nezzuk a tudast meg a tapasztalatot, s nem ahogy beszel.