Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak olvastam róla,hogy musical szagú!Engem nem zavar különösebben,szeretem Deppet így biztos megnézem!Meg újdonság is a részéről egy ilyenben szerepelni!Homér írta:
Musical. És Depp hangja nagyon jó. Apple.com-on volt egy 45 perces werkfilm róla, ott sokat daloltak. Képzeld el, amikor dalban közli ügyfelével, hogy torokvágás következik.
Amerikában nagyon sok horror-musical van, ez állítólag az egiyk legjobb.
Musical. És Depp hangja nagyon jó. Apple.com-on volt egy 45 perces werkfilm róla, ott sokat daloltak. Képzeld el, amikor dalban közli ügyfelével, hogy torokvágás következik.Bányász írta:Nem tudom ki mennyire Johnny Depp rajongó,de íme az új filmje:
http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1358294798
A trailer alapján elég betegnak tűnik,de én már kiváncsian várom!Azt mondogatják róla,h musical amit én erősen kétlek,esetleg musical szagú!
Illetve azt beszélik,h több Oscarnak már most a várományosa....!
Valaki esetleg nem tud valamit a hazai bemutató időpontjáról???
Én szeretem a filmjeit, na nem a Karib tenger trilógiára gondolokBányász írta:Nem tudom ki mennyire Johnny Depp rajongó..
GoDJonzen írta:Először jó lenne ha látható színnel írnál![]()
![]()
Azt nem tudom de hogy JAck egy áruló az tuti! Pedig a dokiról nem gondoltam volna!
Így van. Ha jól emlékszem (márpedig igen), fontos szerepe lesz ezeknek a jeleneteknek a szezonzáróban. Ami NAGYON, bocs, szóval NAGYON durva lesz. De lehet, hogy még annál is durvább. Már csak 25 nap a 4. évad.Los Banditos írta:LOST:
A mostani RTL-es részből az jött le, hogy Claire és Jack féltesvérek. Ez tényleg így van, vagy csak keverem?![]()
Bányász írta:Feliratosan!Megy esetleg valahol magyarul is???Bár nem nézném meg többször most
Feliratosan!Megy esetleg valahol magyarul is???Bár nem nézném meg többször mostcsababarca írta:magyarul,vagy feliratosan nézted?Bányász írta: Na mind1..ma megnéztem még1x és másodszorra is tetszett!
Ajánlom mindenkinek!
magyarul,vagy feliratosan nézted?Bányász írta: Na mind1..ma megnéztem még1x és másodszorra is tetszett!
Ajánlom mindenkinek!
az utolsó 5 percért kárnoname írta:Nekm naon tetszettb az I am legend, pedig egy kicsit kétkedtem, mert már láttam a 28 days latert, Holtak hajnalát és hasnolókat, arra számítottam h nem sok új lesz ebben, ennek ellenére egy naon kellemes csalódás volt a film, a vége is sztem naon jó!