Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondta egyik haverom aki odajárt fősulira,h az egyik nő aki benne van a klippben az mindig ott lejmolt tőle ,aztán egyszer elküldte a pitschába...Kluivertinho írta:Szeretek itt élni!Egyébként hasonló arcokkal bárhol találkozhatsz.
![]()
A nőt már láttam élőben ott a Mars téren, ahol a felvétel is készült.
Én is szeretek errefelé élniKluivertinho írta:Szeretek itt élni!Egyébként hasonló arcokkal bárhol találkozhatsz.
![]()
A nőt már láttam élőben ott a Mars téren, ahol a felvétel is készült.
Szeretek itt élni!
Már Vito belinkelte offtopicba.Game90 írta:Pákó megint csokifszozik a tv-ben...Havas nem is bírtaBár igaza van...
http://www.youtube.com/watch?v=uKmqxjNxUV8
Én is orosz rulettként ismertem ,régi filmekben így volt.Ebben a viccben mexikói,nem írtam át.Homér írta:Amikor én még kissrác voltam, ezt orosz rulettnek hívták, mert ők csinálták aktívan.doki írta:Afrikai küldöttség látogat Mexikóba. A vendéglátók megmutatják a mexikói rulettet: valaki a halántékához tart egy forgótáras pisztolyt és elsüti.
Egyébként nem is tudtam, hogy kanizsaiak is vannak itt.
Amikor én még kissrác voltam, ezt orosz rulettnek hívták, mert ők csinálták aktívan.doki írta:Afrikai küldöttség látogat Mexikóba. A vendéglátók megmutatják a mexikói rulettet: valaki a halántékához tart egy forgótáras pisztolyt és elsüti.
Bence!La Pulga írta:Mit mond Stevie Wonder a koncert közben?
Nem látom a kezeket!!!
Nemtom, még meglátom, nem elképzelhetetlen.messi1918 írta:Nekem a kép "tartalmával",van bajom.Nem tudnám elképzelni,hogy egy ilyen bohóc,az FC Barcelonában,játsszon.Amúgy a kép jó,figyi,egy VAn der Vaartosat nem tudnál összütniMessa írta:Unatkoztam![]()
Bár, nem lett tökéletes, remélem tetszeni fog...
szal nem tetszik...Tom, h senki nem kérte, de én sokatt dolgoztam vele...
![]()
Nekem a kép "tartalmával",van bajom.Nem tudnám elképzelni,hogy egy ilyen bohóc,az FC Barcelonában,játsszon.Amúgy a kép jó,figyi,egy VAn der Vaartosat nem tudnál összütniMessa írta:Unatkoztam![]()
Több zselé van a nyakán,mint a haján,de egyébként értéklehető.Messa írta:Unatkoztam![]()
Akkor ok.Demonhunter írta:Nyugi,nyugi.Nekem teccik!Messa írta:Unatkoztam![]()
![]()