varga tamás írta:Most néztem egy videorészletet a jutúbon. Albelda összehívott egy sajtótájékoztatót, amelyen a az első kérdések után megpróbált volna válaszolni, de nem tudott, mivl a sírás kerülgette. Végül eltörött a mécses, és ez a felnőtt ember elkezdett sírni.
Most lehet mondani, hogy felnőtt férfi ne sírjon, meg nem sírnia kellett volna, hanem fociznia. Nem tudjuk, mi van a háttérben, nem látunk bele a valencia öltözőjébe, de gy valamit tudhatunk. A most kirúgott játékosok többsége - Santi Canizares, Angulo, Albelda, Vicente - ős-valenciásnak számítanak, akik mindig ezért a csapatért küzdöttek. Ez olyan lehet, mint az egyik kolléganőm a cégnél: októberben hátső fali szívinfarktust kapott, leszázalékolás előtt áll, de 13 évet eltöltött a brigádban. Karácsony előtt meglátogattuk, és egyszer csak elkezdett sírni, s azt mondta: "Tudjátok, nekem szinte Ti voltatok a családom, hisz többet voltam a munkahelyen, mint itthon. S, nagyon hiányoztok!" Valami ilyesmi keringhetett Albelda fejében is. Itt voltam 9 évig, küzdöttem ,hajtottam, most meg lapátra tesznek. Nem hinném, hogy ez volt az egyetlen üdvözítő megoldás.
Az említett videó itt van
Én is láttam, még a Marcan. Szörnyű érzés lehet neki(k), de gyanítom, hogy nem piszlicsáré dolog miatt rúgja ki őket Koeman. Vagy elment az esze.
Vicentét is el akarja távolítani...? Ezt nem is hallottam. Szét fogják vásárolni a Valenciát
Ja... újabb "feketelistás" Zigic is, aki pontot mentett a Zaragoza ellen