Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem találtamLa Pulga írta:Ott az új hozzászólás gomb mellett van a Tartalomjegyzék ahol mindent, megtalálsz!barcafan91 írta:nem ide tartozik, de ehhez irtak legutoljára.
vki nem tudna segiteni nekem abban, h h tok bemenni a humor fórumba, hha az nincs a jobb oldali fórum ajánlóba?
Ott az új hozzászólás gomb mellett van a Tartalomjegyzék ahol mindent, megtalálsz!barcafan91 írta:nem ide tartozik, de ehhez irtak legutoljára.
vki nem tudna segiteni nekem abban, h h tok bemenni a humor fórumba, hha az nincs a jobb oldali fórum ajánlóba?
Én a Szegeden Szabadon számot hallottam, tőlük, meg meg is van, és sztem nagyon ütős lett, tetszik, bár azt az angol reggea-s részt kihagyhatták volna! Jó benne a csaj hangja is! De a legdurvább "Mocsi" hangja, én behaltam rajta! Meghallgatom majd a teljes albumot kiváncsi vok a többire is!Chris0527 írta:Hát letöltöttem(legálisan engedélyel-de tényleg) egy szegedi 'gyülekezet' a Wemsical Present's albumát a Szegeden szabadont. Nagyon tetszik. Csináltak egy klippet is de a legjobb szám az albumról a Döme+FMAn-BeatBox Gondolom a nevéből már rá lehet jönni hogy beatboxolnak benne és sztem nagyon jól. Gondoltam megosztom veletekbocs hogy csak így tudtam feltölteni de így legalább ha meghalgatod és tetszik rögtön megvan a szám
Megnéztem én is ezt a Skindredet, és egész jó, főleg a 2. albumuk jön be.Saviola írta:Értelek.Nekem bejövős..vannak nagyon zúzós számaik,meg laza,reggae-re jellemző muzsikáik is.Zsír.
Ez. Húh.Gyors.Kluivertinho írta:Fort Minor - High Roadlionelmessi19 írta:Hmm-hmm.Mostanában túl sok számot nem találok meg, de lehet én vagyok a béna.
Fort Minor - High Road
ha vkinek megvan, és feltöltené nekem z-share-re vagy sendspacere, azt nagyon megköszönném!
Köszi szépen, már töltöm is. Van 1-2 ismerős arc köztük.Chris0527 írta:http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media9512_hu tessék fent van és ingyenesKluivertinho írta: Feltöltenéd nekem az egész albumot? Szívesen meghallgatnám.
http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media9512_hu tessék fent van és ingyenesKluivertinho írta: Feltöltenéd nekem az egész albumot? Szívesen meghallgatnám.
Feltöltenéd nekem az egész albumot? Szívesen meghallgatnám.Chris0527 írta:Hát letöltöttem(legálisan engedélyel-de tényleg) egy szegedi 'gyülekezet' a Wemsical Present's albumát a Szegeden szabadont. Nagyon tetszik. Csináltak egy klippet is de a legjobb szám az albumról a Döme+FMAn-BeatBox Gondolom a nevéből már rá lehet jönni hogy beatboxolnak benne és sztem nagyon jól. Gondoltam megosztom veletekbocs hogy csak így tudtam feltölteni de így legalább ha meghalgatod és tetszik rögtön megvan a szám
Fort Minor - High Roadlionelmessi19 írta:Hmm-hmm.Mostanában túl sok számot nem találok meg, de lehet én vagyok a béna.
Fort Minor - High Road
ha vkinek megvan, és feltöltené nekem z-share-re vagy sendspacere, azt nagyon megköszönném!
Kb 2 hónapja írtam be először, h ez a Serdzs ez aztán igazi nagy forma, ha valaki elküldi a cd-t, vagy esetleg együtt örömködne velem, hogy milyen jó is ez, dehát nem nagyon voltak jelentkezők..Homér írta:Újabban két SP között rendszeresen Serj Tankian klippet adnak a magyar MTV-n. Támogatom, igazi művészember, nem két billentyű felváltva történő nyomkodásával keresi a pénzét.
Empty walls klippje igazi klasszikus, mint kb. minden második System számé
A reklám zseniális!VIII.Henrik írta:http://www.youtube.com/watch?v=Sq2vl99iIEc
(mert már mindent feltalált Szőke kapitány)
Lool ténylegbarca99 írta:G-Jay írta:Szerk: leszedtem, de nem tudom kitömöríteni, mert vmi jelszót kér. Nemértem hogy milyen jelszó kéne neki, tudsz segíteni?wutang85 írta:Jelszó:www.albumhunt.com