Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
En meg most akartam nyitni 1 Luis Figo az Isten topicot...es fodrászhoz menni h Figo hasonlítsak, meg a nemvemet is Figora szerettem volna váltosztatni...Boixos írta:pedig már vettem elő a régi figos barca mezemet, ami eddig a kutya alatt volt.
Esküszöm azt hittem, hogy komolyZsolti írta:Mi(én meg Charlie( a figos dolgot csak hülyeségből írtuk.Biztos kellene egy ilyen disznófejű áruló...ugyan ár.Vito írta:Tisztelt Zsolti&Charlie!
Megáll az eszem!Ti a Figoért képesek lennétek odaadni 3
BARCELONA játékost - főleg ilyeneket(Eto'o,Ronnie,Puyol)?!
Ez siralmas![]()
A Wright-Phillips pedig hatalmas igazolás lenne!!!Én biztos áldoznék rá Laporta helyében!Ő -lehetne- Figo utódja.Ha van esze biztos nem megy a cselszkihez
-Duff,Robben,Gudjohnsen,Joe Cole... ők mind szélsőként bevethetők, minek menjen oda sokadiknak?!
Nagyon beleférne a Barca elképzelésébe!Amúgy pedig nem hiszem, hogy hovatartozás szerint kellene igazolni.
Oleguer is katalán, mégis hányan kikövetelik a csapatból
a fórumon írók közül is -szóval ne azért igazoljuk le inkább Luque-t, mert katalán!
Luque meg nem (csak) azért kell,mert katalán,hanem mert egy nagyon jó játékos!Nagy hasznára lenne a csapatnak.
Mi(én meg Charlie( a figos dolgot csak hülyeségből írtuk.Biztos kellene egy ilyen disznófejű áruló...ugyan ár.Vito írta:Tisztelt Zsolti&Charlie!
Ez siralmas![]()
A Wright-Phillips pedig hatalmas igazolás lenne!!!Én biztos áldoznék rá Laporta helyében!Ő -lehetne- Figo utódja.Ha van esze biztos nem megy a cselszkihez
-Duff,Robben,Gudjohnsen,Joe Cole... ők mind szélsőként bevethetők, minek menjen oda sokadiknak?!
Nagyon beleférne a Barca elképzelésébe!Amúgy pedig nem hiszem, hogy hovatartozás szerint kellene igazolni.
a fórumon írók közül is -szóval ne azért igazoljuk le inkább Luque-t, mert katalán!
Szerinted komolyan mondták azt, hogy odaadnák Figoért a mi alapembereinket??Csak vicceltek!Vito írta:Tisztelt Zsolti&Charlie!
Ez siralmas![]()
24??????? akkor öreg!nem kell pfujjj.túl öreg!Maxi írta:bocs most lesz 24!mrmonster írta:Wright-Phillips:
Height: 1.68m. Weight: 64.00kg. Nationality: England
Born: 25/10/1981 in Londres
Akkor most töltötte nemrégen a 27-et! Akkor Boldog szülinapot kívánok neki! Amugy meg nem olyan öreg.27éves,még 6-8jó év simán van benne.mrmonster írta:Albert Luque (cs) 78.03.11.Zsolti írta:EGyébképnt Luque hány éves?27-28?????
Most volt 27. Hmm, azt hittem fiatalabb.
akörül van míg Wright-Phillips(aki mellesleg nagy kedvencem)22 éves!de mindegy úgy se mi vesszük meg őt hanem más!és Luque is nagy focista!Zsolti írta:EGyébképnt Luque hány éves?27-28?????
Önmagában nem biztos hogy olcsóbb lenne, de más játékosok bevonásával (pl. Riquelme) igen.Maxi írta:én valahogy job focistának tartom Wright-Phillipset(a földön)de jobban örülnék Luquenak sokkal jobban!mivel jóval olcsóbb!