Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ReccsZsolti írta:favicceket még!
én nagyon csipázom őket!![]()
Bekötött lábú horgász ül a folyóparton.Zsolti írta:favicceket még!
Rendszerváltás után a cigánygyerek megkérdezi az apját:Zsolti írta:favicceket még!
kérlek többet neNéhány favicc
Na ez a link lett ma reggel kitörölve a fórumról mert már vki előtted belinkelte... sztem ezt is tüntessük el annyira szánalmas...
Ez meg szintén szezánciós. Az a legjobb benne hogy még friss ropogós mint egy angol zeller. Étted.....Morminho írta:http://youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4
Ez nagyon nagy! Mindenki nézze megEgy hasbeszélő emberről van szó ha vki nem tudná
Igazság szerint Pécs is ilyen hely , hozzám egy érdekes csöves jött oda , és azt mondta hogy: Azért tart itt mert, ebben a hónapban 24 gitárja tűnt el , és szeretne pénzt kérni , mert az éticsigaházak megmentéséért ghyűjt. Ezért a meséért adtam is neki.Én is szeretek errefelé élni![]()
.Sőt ezt a nőt múltkor én is láttam,olyan szakadás volt rajta,de az igaz ha Szegeden bárhol mész ilyeneket láthatsz,múltkor bohóc ruhába odajött hozzánk egy csávó,azt kért egy naptárat,hát alig tudtunmk odébmenni úgy röhögtünk
![]()
![]()
![]()
Jaja, egyik csaj Msn-en küldte a linket, mondjuk már gyanus volt a linkből (borsonline.hu)Los Banditos írta:Szerintem már ők sem hiszik el, amiket irkálnak. Az ilyeneken már tényleg csak nevetni lehet.Borsonline, Foci24, SamsungSport rulezz!
![]()
Whisky járat, nameg az emetrolos tűz vízzel nem lehet oltani, mert emetrolos tűz nem lehet, vizzel nem szabad eloltani vízzel!