Még jó hogy! A francia válogatott alapcsatársora jelenleg nem Trezeguet, Henry hanem Anelka, HenryGoDJonzen írta: Válogatott még egyáltalán?
Premiership / The FA Cup
-
- aka Game90
Fulham - Arsenal 0-3 (összefoglaló)raulreal írta:Rosicky Mortal Kombatos gólja szép volt
Még szerencse, hogy Ade nem ment az ANK-ra. Fejjel elég veszélyes volt tegnap...

Guddy!
Mivel Togo nem jutott ki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2008.01.20. 17:51:18-kor.
A Béla gyerek viszont adott egy golpaszt, szögletből. A cselziben ezalatt a fél év alatt többet csinált mint nálunk a 3 év alatt 

-
- Capitá del Barça
Én néztem végig ES2-n.Game90 írta:Birmingham 0 - 1 Chelsea
G.: Pizarro 79'
A 60. percig kis túlzással 4-0 állhatott volna az eredményjelzőn... Aztán a végén már kicsit jobbak voltak, de szerintem egy pontot sem érdemeltek volna

MAradtunk élen!:D
A cselzi ezt bemákolta! Elég neccesen nyeertek! Mondjuk a MU is szal
A cselzi ezt bemákolta! Elég neccesen nyeertek! Mondjuk a MU is szal

-
- aka Game90
Birmingham 0 - 1 Chelsea
Blackburn 1 - 1 Middlesbrough
Fulham 0 - 3 Arsenal
G.: Adebayor 19', 38', Rosicky 81'
Portsmouth 3 - 1 Derby County
Reading 0 - 2 Manchester U.
G.: Rooney 77', Ronaldo 90'
Tottenham 2 - 0 Sunderland
Blackburn 1 - 1 Middlesbrough
Fulham 0 - 3 Arsenal
G.: Adebayor 19', 38', Rosicky 81'
Portsmouth 3 - 1 Derby County
Reading 0 - 2 Manchester U.
G.: Rooney 77', Ronaldo 90'
Tottenham 2 - 0 Sunderland
+ az Arsenal, Mu pároson kivül nem szabad a cselzit sem leirni, főleg, ha bele gondolunk, h hazai pályán fogadja a riválisokatraulreal írta:most egál van az élen, de sztem úgyis a rangadók döntenek majd

Azért emeltem ki az elején a "HA"-t mert igen, ilyen sokszor nem lesz...
Az angol bajnokság ezért jó mert fordulatos! Itt senki nem mehet biztosra egyik meccsen sem! Bármi megtörténhet...6-0 vagy 1-2 ! Ma még két meccs lesz Sunderland-Pompi meg Bolton-Blackburne! A vasárnapi meccsek elég jók szoktak lenni szal érdemes leülni nézni már akinek van ES2 je!(mondjuk neten is lehet...):D
Az angol bajnokság ezért jó mert fordulatos! Itt senki nem mehet biztosra egyik meccsen sem! Bármi megtörténhet...6-0 vagy 1-2 ! Ma még két meccs lesz Sunderland-Pompi meg Bolton-Blackburne! A vasárnapi meccsek elég jók szoktak lenni szal érdemes leülni nézni már akinek van ES2 je!(mondjuk neten is lehet...):D
Aha, csak minden meccsen nem lehet igy játxaniGoDJonzen írta:HA mindig ilyen magabiztosan és szépen jáccana a MU akkor esélye se lenne senkinek! 30 kapuralövés! Eszméletlen! 3-0 is mentek előre, helyzeteket kialakítani! Ronaldo 6-0 nál a 90 percben kivágott egy nagy sprintet egy veszett labdáért! Ez a küzdeni akarás! A játék szeretete!

HA mindig ilyen magabiztosan és szépen jáccana a MU akkor esélye se lenne senkinek! 30 kapuralövés! Eszméletlen! 3-0 is mentek előre, helyzeteket kialakítani! Ronaldo 6-0 nál a 90 percben kivágott egy nagy sprintet egy veszett labdáért! Ez a küzdeni akarás! A játék szeretete!
Bélának asszem már ez a 2. kumma nagy golja volt a cselziben. Különben sokkal jobban játxik ott, mint a Barcában valaha, neki nagyon jot tett a váltás.
Sajnos csak x-eltünk, igy a mu beelőzött, de pont elényük nincs, ugyhogy semmi sincs eldőlve. Jo, azért ez a meccset otthon hozni kellett volna.
A mu-newcastlen meg az volt legxebb, h csak az első féldőt néztem, igy lemaradtam a 6-rol. Asszem jobb is, nem szivesen nézek mu gálát
Sajnos csak x-eltünk, igy a mu beelőzött, de pont elényük nincs, ugyhogy semmi sincs eldőlve. Jo, azért ez a meccset otthon hozni kellett volna.
A mu-newcastlen meg az volt legxebb, h csak az első féldőt néztem, igy lemaradtam a 6-rol. Asszem jobb is, nem szivesen nézek mu gálát

Ez kérem szépen ez K.O.!
6-0 több mint 30 kapuralövés! Látványos, szép játék! Ez a MAnchester United! Pontegyenlőséggel de jobb GK val vezetünk ismét!

6-0 több mint 30 kapuralövés! Látványos, szép játék! Ez a MAnchester United! Pontegyenlőséggel de jobb GK val vezetünk ismét!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez a Man utd meccs is komoly.. bírónak köze sincs a játékhoz. 
Huu Belletti gólja, ez nagyon szép volt. Sajnálom hogy elment még anno, gyönyörű szép gól.

Huu Belletti gólja, ez nagyon szép volt. Sajnálom hogy elment még anno, gyönyörű szép gól.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Entrenador del Barça
De szivesen megkérdezném tőle hogy ez vagy A Barças golja szebb e szerinteGame90 írta: Belletti gólja a Tottenham ellen

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Köszi a linketGame90 írta:Belletti gólja a Tottenham ellenozsimiki írta:Egy linket is tudsz adni![]()
Megköszönném
![]()
Ez nem az Arsenal napja volt...de remélem este tudok örülni egy MU vereségnek ill. egy Barca győzelemnek

Reményeid remélem hamar meghiúsulnak

Bélának meg max grat...nagyon hasznos eddig a Chelseaban...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Belletti gólja a Tottenham ellenozsimiki írta:Egy linket is tudsz adni![]()
Megköszönném
![]()
Ez nem az Arsenal napja volt...de remélem este tudok örülni egy MU vereségnek ill. egy Barca győzelemnek

Sajnos azt nem tudok, esetleg 1-2 óra mulva..............ozsimiki írta:
Egy linket is tudsz adni![]()
Megköszönném
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egy linket is tudsz adnisasi1 írta:Primitive írta:Belletti gólt vágott a Tottenham ellen
DE MILYET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vagy 30 méterröl a jobb pipába..............

Amúgy:
Arsenal-Birmingham 1-1

Chelsea 2-0ra verte a Spurst...
L.Pool idegenben x-elt csak a Boro ellen

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Primitive írta:Belletti gólt vágott a Tottenham ellen
DE MILYET

vagy 30 méterröl a jobb pipába..............