antiimperialista írta:Mi idén is Tossa de Marba megyünk (ott voltunk tavaly is, meg 6 éve ott jöttem össze a barátnőmmel), nem találtunk jobbat hasonló árban, meg az az igazság, hogy én tudat alatt már a tavalyi hazaérkezés óta oda készültem. Természetesen megint csinálunk egy egész napos barcelonai túrát, stadionnal, Ramblas-szal és remélhetőleg szökőkúttal. Jó lenne idén a Montjuic-hegyre (és az olimpiai stadionba) is eljutni.
Valamelyik nap pedig Port Aventurába is megyünk, az a világ egyik legjobb helye! Volt már ott közületek valaki?
Port Aventura? Iszonyatosan jó hely, millió
Egy egész napot töltöttünk el ott, délelőtt 10-től éjfélig, igazából mindent láttunk. Sajnos a legnagyobb hullámvasút - ha jól emlékszem dragon khan - a nagy szél miatt zárva volt, de minden más nmyitva, és nagyon jó. Az ott dolgozók profik, max 10-15 percet kellett egy helyen sorbanállni, de megéri. A Templo del fuego-t ki ne hagyjátok, és a vadnyugati kaszkadőr show-t is merem ajánlani, no meg persze valamennyi hullámvasút, pörgő-forgó izé is kötelező! Éjfélkor pedig záró giga tüzijáték! Jó mulatást!