Nem lesz egyszerű,de Sevillánál se lesz nehezebb,és a keretünk sem lesz rosszabb,mint pl tegnap...tehát elvárom a továbbjutást,szntem hazai pályán 2vel nyerünk,még idegenben egy sovány hazai győzelem lesz....
Néha azt érzem egyes embereknél, hogy a Madrid kudarva nagyobb örömet okoz, mint a Barca sikerbarcafan91 írta:IIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
KIESETT A madrid
![]()
![]()
![]()
![]()
Jobban örültem volna a Recre-nek de ezzel ki nincs így. Remélem azért le tudjuk gyűrni őket bár eléggé megégtünk idegenbenLos Banditos írta:A Villarreal lesz az ellenfelünk a negyeddöntőben, miután 2-1-es összesítéssel továbbjutottak a Huelva ellen. Nem lesz könnyű...
A Madrid egyenlőre ég![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qzXjo9m3 ... re=relatedMelkor írta:Az nem volt szabálytalan gól - sztem bent volt, de ha mégse, akkor előtte tizenegyest kellett volna ítélni!grecki írta:
Off:
Mert egyszer a világverő Barca, egyszer meg egy szabálytalan gól (Luis Garcia - ezek a katalánok) megfosztotta őket a továbbjutástól.
Az nem volt szabálytalan gól - sztem bent volt, de ha mégse, akkor előtte tizenegyest kellett volna ítélni!grecki írta:
Off:
Mert egyszer a világverő Barca, egyszer meg egy szabálytalan gól (Luis Garcia - ezek a katalánok) megfosztotta őket a továbbjutástól.
Off:dr. Mezey írta:
Akkor csak azt áruld el, hogy pl. a Chelsea miért nem nyert még BL-t? Sevával, meg ballackkal, drgoba, lampard stb? Vagy akkor a murinnyó mégse olyan csúcs edző?
Ami a meccset illeti, nemvolt valami szép játék, de ilyen jól védekezni a csapatot már 2 éve nem láttam, végre egy meccset hátradőlve tudtam megnézni.
Héhé, hátrébb az agarakkal...ozsimiki írta:Hát azért figyi: ha egy Óriási klasszis,egy rutinos róka,jelenesetben Henry,megengedhette magának,h több mint fél év eltelik,és még mindig nem éri el max tudását,akkor nehogy ne addjunk időt egy 18éves,kiforratlan zsenijelöltnekgrecki írta: Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.Szntem nincs semmi vész még vele kapcsban,korántsem...
grecki írta: Giovani pedig nekem is kezd csalódást okozni. Még mindig bízok benne és a tehetségében, de valahogy nem tudja elkapni a fonalat. Tegnap is szenvedett rendesen. Nem tudom mi lehet az oka...
Akkor csak azt áruld el, hogy pl. a Chelsea miért nem nyert még BL-t? Sevával, meg ballackkal, drgoba, lampard stb? Vagy akkor a murinnyó mégse olyan csúcs edző?barca99 írta:Valljuk be lényegesen könnyebb úgy címeket nyerni, ha nálad játszik a világ legjobb játékosa (Ronaldinho), a legjobb irányítója (nem RiquelmeFrányó István írta:A "dilettáns Rijkaard"-ról meg csak annyit: ez a dilettáns edző mindent megnyert már nekünk, hanem Deco) és egy csatár, aki tudja hogy kell 4-3-3-ben az éket játszani, emellett piszok gólveszélyes (Samu).
Hát azért figyi: ha egy Óriási klasszis,egy rutinos róka,jelenesetben Henry,megengedhette magának,h több mint fél év eltelik,és még mindig nem éri el max tudását,akkor nehogy ne addjunk időt egy 18éves,kiforratlan zsenijelöltnekgrecki írta:Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.Asys írta:Igen Henrynak kellenek játszópajtások főleg egy ék ezzel maximálisan egyetértek! De a kicsi Gio-s résszel nemszerintem maximálisan megoldotta a feladatát és egy 18 éves sráctól többet ne várjon senki xtem egy tétmeccsen
Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.Asys írta:Igen Henrynak kellenek játszópajtások főleg egy ék ezzel maximálisan egyetértek! De a kicsi Gio-s résszel nemszerintem maximálisan megoldotta a feladatát és egy 18 éves sráctól többet ne várjon senki xtem egy tétmeccsen
grecki írta:De ez már nagyon OFF, úgyhogy ha reagálnátok, akkor inkább menjünk a Rijkaard topikba...