Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2007-es VB után volt vele egy interjú valamelyik csatornán, akkor nem akart megszólalni magyarul. Ezek szerint most már jobban megy neki a nyelvvarga tamás írta:Látszik rajta, hogy vérprofi, és milyen kiválóan beszél magyarul.
Igen, nekem is angyon szimpatikus ahogy játszik, ahogy hergeli magát. Látszik rajta, hogy vérprofi, és milyen kiválóan beszél magyarul. Nagyon örülök, hogy nálunk véd, igazi kincs a számunkra. Olyan, mint egy kőszikla, amire felépül a csapatjátékunk. Persze, az ő jó teljesítményéhez elengedhetetlen a kiváló védőmunka.Vito írta:Fazekas És Puljezevic nem egy súlycsoport.varga tamás írta:Egyébként, Nenaddal egy gond van: nem fiatalabb úgy öt évvel. Emberfelettit teljesít rendszeresen. Sajnos, Fazekas Nándi nem tud annyit hozzátenni a játékhoz, mint Puljezevic. Szerintem.
asszem 5-6 évvel ezelőtt jött Szegedre. 2-3 évig egy stabil, közepesnél azért jobb teljesítményt nyújtott, voltak jobb 30 percei. aztán jött egy szerb ajkú kapusedző, azóta Puki újjászületett.
az a kapus, aki egy BL meccsen egy félidő alatt 4 gólt kap és 70% felett véd, az mindenféleképpen a világ legjobbjai közé sorolható. a stílusa miatt nálam ő a no1
Fazekas És Puljezevic nem egy súlycsoport.varga tamás írta:Egyébként, Nenaddal egy gond van: nem fiatalabb úgy öt évvel. Emberfelettit teljesít rendszeresen. Sajnos, Fazekas Nándi nem tud annyit hozzátenni a játékhoz, mint Puljezevic. Szerintem.
Igen, antinak van igaza. Én is úgy hallottam, hogy a jobbszélsőt mondta, Rocast, aki egyébként a Barcelona játékosa.antiimperialista írta:Én ezt nem hallottam, de biztos balszélsőt mondott? A jobbszélsőt alázta meg durván
Köszönöm!varga tamás írta:Bányász!
Iváncsik Tamás volt a jobb. Törőt az utolsó percben küldte pályára Skaliczki mester. Akkor nyertük meg a meccset, amikor 24-22-ről 30-23-ra elmentünk, úgy, hogy emberelőnyben 3, emberhátrányban 2 gólt dogtunk, miközben egyet sem kaptunk.