Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van! Nagyon fontos meccs lesz,ahogy elsődlegesen számítani lehetett rá,a svédek ellen. Svédek 3-4 éve a legszűkebb elitbe tartoztak,majd visszaestek,de a jelenlegi csapatuk alkalmas szntem arra,hogy ismét felérjenek 1-2éven belűl a csúcsra...remélem ellenünk ezt nem bízonyítják,sőt...mi fogjuk bizonyítani,hogy a mi csapatunkkal is mindenkinek számolnia kell! Legyen az világbajnok,vagy olimpiai bajnok,vagy akármelyik más csapatFrank Rijkaard írta:Ma 20.15től a Sport 1-en Magyarország - Svédország![]()
Talán nem túlzok, az eddigi legfontosabb meccs. Mivel az olimpiai kvalifikációs tornára innen 2 csapat jut be, a norvégok és a svédek a legnagyobb vetélytársaink. Látva Norvégia mostani formáját a másik ágon, muszáj győznünk a svédek ellen. Ha kikapunk, még nem szállt el minden, de lényegesebben kevesebb esélyünk lesz. Két közel egyforma tudású csapat, kis dolgok fognak dönteni. Pl. az, hogy otthon mennyire szurkolsz![]()
Úgyhogy mindenki:
HAJRÁ MAGYAROK
Tudom, viszont januárban elkezdte már az edzéseket.Frank Rijkaard írta:Dani sajna sérült![]()
Régebben is voltak honosított játékosaink, gondoljunk pl. Diazra vagy Perezre. Engem egy kicsit zavar, hogy a magyar játékosokat szorítják ki. De ahogy Zoli is írta, csak így van esélyünk...Krojf írta:Ti hogyan ítélitek meg azt, hogy ennyi honosított játékosunk van, illetve szerintetek mire mennénk nélkülük???
ezen az eb-n Pulje és Eklemovic is kiemelkedően szerepel eddig.Krojf írta:Komáim!
Ehhez az általam nem látott győzelemhez szeretettel gratulálok
a fiúknak, de lenne egy kérdésem Hozzátok!
Ti hogyan ítélitek meg azt, hogy ennyi honosított játékosunk van,
illetve szerintetek mire mennénk nélkülük???
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért uccu nekem!!!
A Ti Krojf komátok.
svédek!Zozzy 5 írta:Csak bele-bele nézegettem a meccsbe, ez most sima volt. Volt keményebb rész, de kijött a tudáskülönbség.
Következő ellenfél ki lesz?
Ezen én is meglepődtem...Vito írta:szerk: Gál Gyula a legjobb ()
Iváncsik sérült?Game90 írta:1. Iváncsik Tamás nincs a keretben...
2. Fazekas eddig egész jó.
3. Nem figyelünk a kipattanó labdákra.
4. Volt egy pár perc, amikor elég impotensek voltunk támadásban.
5. Egyébként nem játszunk rosszul, fél óra múlva kiderül, hogy ez mire lesz elég...