Ez a meccs már eldőlt, Kamerun maximum második lehet majd.
Azért hajrá Samu!
Közben Eto'o fejelt egy gólt! Szép volt! Még 2őt!

Szívemből szóltál. Nekem is pont az amerikai vb óta nagy kedvenceim.Rivaldo11 írta:Nekem Nigéria régi nagy kedvencem. Még anno a 94'es vb-n váltam hatalmas szurkolójukká. Kedvencem J.J. Okocha -aki szerintem MINDENKINÉL többet tudott a labdával, és képességei, szigorúan vett FUTBALLTUDÁS alapján a legnagyobbak között kellene lennie-sajnos már lemondta a válogatottágot. Sajnos ma egy tipikus egygólos meccs volt, és ezt az egy gólt az elefántok lőtték...Tán ha Taiwo kapufája bemegy, minden másként alakul. Nem baj, meg kell verni Malit, és Benint.
Hát tényleg elég nevetséges volt ez a Kokós, Héder Barnás Világi Péteres rtl klubos kakiDagoth ur írta:Ez igen!
Idén legalább nem kell azt a szánalmas Rtl klubos Alvilági Pétert és a meccsekhez egyáltalán nem értő "szakkommentátorokat" hallgatni.
Az Mtv sokkal jobb lesz,legalábbis én bízom benne.
Ez igen!
Én viszont Elefántcsontpartot!!Fernando írta:Én mindenféleképp Kamerunt várom befutónak
Az Eurosport mindennap adja a meccseket élőben.Ronaldinho&Barca írta:Egy kis Afrika kupa :
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=165922&
Nekem már megvan a tippem, kik fognak a döntőbe játszani![]()
Egyébként a meccseket valamelyik sport adó közvetíti majd?
Eurosport 1&2 reklámozza, hogy jan. 20-tól közvetít.Ronaldinho&Barca írta:Egyébként a meccseket valamelyik sport adó közvetíti majd?