Zárásként: "..az élet álom,attól félsz,ha felébrednél megtörténne,a valóság boltiáron akkezdettel kettőfélbe.."

"...az NKS a légfrissitő, a média a [auto_cenzúra]..."Saviola írta:"..az NKS sose farcol be,mint az LSD a lelkedbe hatol be.."
Szóltam egy illetékesnekmessi1918 írta:Néha sikerülhet,de MEssiből nem tudom ki nézni,hogy rockot hallagat!!!Olvastam valahol,de.....
Na, mindegy azért a szavazás jó lenne, kiváncsi vagyok, hogy mondjuk Gudjohnsenre mit tippelnénk!!!!!
Remélem összejön!
Gyorsan meg is hallgattamSaviola írta:"..az NKS sose farcol be,mint az LSD a lelkedbe hatol be.."
Alap.
Megvan tőlük az Oh La la? Én minden nap meghallgatom párszor, olyan szöveg hogy nemigaz, ilyen kis lazásabb, de nagyon bejön nekem, meg instruja is! A Supafunk-ban meg mekkora hadarást levágnak már! Jó ez az NKS.Oleguer írta:vagy NKS szól
Jó,kérjünk meg valakit,hogy írja ki a szavazást,minden játékosra lebontva,stílusban,szerintem megkéne adni felül a lehetőségeket,és mindenki beírná mindegyik játékoshoz a tippjét!!!!!Jó lenne!!!Fernando írta:Keressünk vki illetékest ezügyben.messi1918 írta:Hát igen,de Puyolt nem tudom!Olyan érdekes a feje alapján simán klasszikus,de viszont a stílusa már nem arra utal,nem tudom!!!!!Kikéne írni egy szavazást,hogy melyik Barca játékos,milyen zenét hallgat!!!Érdekes lenne!!!!!Kikéne írni egy ilyet ha másnem a humor topicba /mégiscsak egy komoly Barca oldalról van szó
Fankadelit nem annyira szeretem, anonim mc nemrossz. De nálam általában Hősök, a szegeden szabadon album , mentha uj albuma vagy NKS szólBenga írta:
Mostanába amik nagy kedvencek: Fankadali - Álmodtam
Anonim mc - jövőkép ( ez kegyetlen jó)
Mostanába amik nagy kedvencek: Fankadali - ÁlmodtamOleguer írta:Melyik számok ezek ha szabad kérdeznem?Benga írta:mostanába teljesen ráálltam a magyar rap-re, de inkább az ilyen irodalmibb szövegeket szeretem. Egyik másik számba durva bölcsességek vannak. Szeretem ha értem a szöveget.
Melyik számok ezek ha szabad kérdeznem?Benga írta:mostanába teljesen ráálltam a magyar rap-re, de inkább az ilyen irodalmibb szövegeket szeretem. Egyik másik számba durva bölcsességek vannak. Szeretem ha értem a szöveget.
Keressünk vki illetékest ezügyben.messi1918 írta:Hát igen,de Puyolt nem tudom!Olyan érdekes a feje alapján simán klasszikus,de viszont a stílusa már nem arra utal,nem tudom!!!!!Kikéne írni egy szavazást,hogy melyik Barca játékos,milyen zenét hallgat!!!Érdekes lenne!!!!!
Magyar mulatósBenga írta:Militot a haja alapján ítéled meg?Fernando írta:
Én Xavit nézem rockernek még. Valdés-t discopatkánynak (bocs akit ezzel sértek) Milito sztem alap balázspalifan. De amugy csomót gondolkoztam már ezeken
![]()
Mer ha mindenkit úgy akkor pl: Puyol milyen zenét hallgat?
Militot a haja alapján ítéled meg?Fernando írta:
Én Xavit nézem rockernek még. Valdés-t discopatkánynak (bocs akit ezzel sértek) Milito sztem alap balázspalifan. De amugy csomót gondolkoztam már ezeken
![]()
Én Xavit nézem rockernek még. Valdés-t discopatkánynak (bocs akit ezzel sértekmessi1918 írta:Henry:rapFernando írta: Dinho tuti rap/r&b. Azonkívül tippem sincs.
Messi: nem rocker,de rockot hallgat
A többieket nem tudom,de szerintem,ahogy a fejeket elnézem, páran vannak, akik klasszikus zenét hallgatnak!Thuramba, biztos vagyok!!!!!!
Henry:rapFernando írta: Dinho tuti rap/r&b. Azonkívül tippem sincs.
Alapzene! Neviccelj
Tessék SzakacsSzakacs írta:valaki esetleg ezt a szamot fel tudna tolteni
http://youtube.com/watch?v=Q0RAKVjFKRc
illetve mas szamokat is fogadnek Billytol