Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem akarod kirakni mondd meg lécci mer akkor én nem csinálok magamnak ujat hanem kirakom azt! de ha kell nyugottan rakd ki mer akkor csiálok ujat! nem gond!Messa írta:Valaki nem tudna összedobni nekem egy Puyol-Valdes-Messi-Henry-s bannert egy képen? De csak ha nem terhelem meg nagyon! És csak ha ráér. Előre is köszi! (Amúgy nem sürgős)
A Rooney-est mer' az nagyon bejön!Barcafeco írta:A mourinhosat v a rooney-sat? amugy bármelyiket!
Kirakhatom? Magamnak?Barcafeco írta:
Ez szerintem annyira nem gáz!
Először az alapokat sajátítsd el (leginkább a kivágásra gondolok itt), és tökéletesítsd. Csak azt linkeld be amin már tényleg nem tudsz javítani. (legalábbis én nem raknék be "félkész munkákat")Barcafeco írta: Az a baj hogy anniyra sokféle dolgot effektet nem tudok!
Az a baj hogy anniyra sokféle dolgot effektet nem tudok!Cooltiszo írta:A Quresmas tetszik.
Egyébként sztem nincs azzal gond ha nem vagy profi és felrakod, de inkább próbálj meg a minőségre törekedni és ne a mennyiségre. Inkább 1 képen próbálj új efekteket, csinosítgatni, mint gyártani nap 500at, szerintem....
Természetesen az én részemről is engedélyezve van.Chris0527 írta:Ilyen okok mellet természetes hogy haladék engedélyezve az én részemről.Többi zsüritag?torrentkiller írta:Csak szeretnék kérni 1 nap haladékot a tisztelt zsűritől
Hát én a második forduloba is szeretnék indulni.Los Banditos írta:Most akkor hogy lesz? Külön-külön lesznek versenyek vagy 3 fordulós bajnokság lesz? Mellesleg jó lenne tudni, hogy kikre számíthatunk, vagy egyáltalán van-e érdeklődés a verseny iránt, mert eddig nem sokan jelentkeztek.
Amúgy simán elférhet itt a többi remekmű is, csomó embernek egyáltalán nem Barçás-bannerja van. Sokkal inkább, mint a felesleges duma...![]()