OFF: Na visszatértem...

nem volt netem a héten! (számlatartozás

)
ON:
Egy kicsit bizakodok abban, hogy a hétvégi Bilbao-i pontvesztés csak egy kis erőtartalékolás volt a mai meccsre és remélem, hogy most egy kicsit elkápráztatnak minket a fiúk!
Itt én most nem tartalékemberekkel állnék ki, (persze Pinto-t azért a kapuba állítanám) mert ezt a kupát idén mindenféleképpen meg kell nyernünk! Ez a kupa áll most a legközelebb a csapathoz, hogy megnyerjük és ezért jó lenne tenni is valamit a fiúknak végre! '98 óta nem tudtuk megnyerni a kupát, pedig mi vagyunk a "Királyok királya" a kupában! Én mindenesetre szeretném azt a 25. címet!
Az elmúlt meccsek góltalansága viszont nem valami bíztató, ezért Henry-nak és Messi-nek illetve remélhetőleg a csereként beálló Ronnie-nak nagyon oda kell tennie magát a gólszerzés végett! Remélem, hogy Deco is vissza tudja szerezni az őszi formáját és jól fog működni a támadások építésében!
Mint írtam én most Pinto-nak megadnám a lehetőséget a kapuban, a védelmen nem változtatnék, a középpályára pedig Xavi helyet most Iniesta-t raknám be, Deco és Márquez mellé. A támadószekcióban annyi a gond, hogy Henry-t semmiképp nem raknám középre mert ott hosszú percekre eltűnik és szinte csak akkor kap labdát ha kihúzódik a bal szélre! De akkor ki játszhatna középen? Talán Giovani-t tenném középre, mivel ő nagyon gyors és erőszakos vagy esetleg Bojan-t! A jobb oldalon egyértelműen Messi a favorit!
Nem várok amúgy nagy "fiesztát" a mai meccstől, inkább az utóbbi meccseken megszokott eredménycentrikus, labdatartogatós játékot aminek reményeim szerint most gólokban is megmutatkozik az eredménye! Szerintem azért izgalmas játékot fogunk látni, nagy hajtással és küzdéssel mivel a Villarreal-nak is gólt kell szereznie ha tovább akar jutni, viszont nekik egy 1-1-es döntetlen is jó! Az első és második félidőben kell 1-1 gól a Barca részéről és akkor szerintem meglesz a továbbjutás! Mindenesetre én bízok a fiúkban, hogy megcsinálják és tovább menetelünk a kupában! A lényeg, az akarat és hogy szeretnék-e ezt a kupát! Remélem igen!
És akkor a végére a kezdőm:
Pinto - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Iniesta, Márquez, Deco - Messi, Giovani, Henry. (Ronnie-nak a 2. félidőben mindenféleképpen lehetőséget adnék és remélem, hogy élni is fog vele)
A tippem: Barcelona - Villarreal : 2-1
Na ez egy kicsit hosszú lett!

SOM HI-TOTS!