Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
GratulálokIlúvatar írta:nah forca barca!
nyernünk kell! a mai napom nagyon jól alakult, mivel átmentem a vizsgán, még pedig olyan vizsgán, amely a tanár arról híres, hogy a vizsgázók kb 70% -át megbuktatja... és én továbbmentem egy szerény 2essel
SZAL BARCA KÉRLEK NE RONTSD EL A JÓ NAPOMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forcáááá!
És akkor ha sokat edz akkor nemlesz ekkora arca? Akkor nem fenyegeti meg a klubot hogy elmegy az idény végén?lionelmessi19 írta:Xavi most jobb, mint Deco, de én örülök így is. Deconak sok játék kell és sok edzés, hogy újra formában legyen.Fernando írta:Xavi kimaradt?Deco helyett elbírtam volna képzelni
Xavi most jobb, mint Deco, de én örülök így is. Deconak sok játék kell és sok edzés, hogy újra formában legyen.Fernando írta:Xavi kimaradt?Deco helyett elbírtam volna képzelni
a faxt nem... sőőőt... tiétek már az a kupa. Megérdemeltétek.realm89 írta:Szerintem nyugi.Még nincs vége a meccsnek, és még mi sem nyertünk a Villarreal ellen...kár még temetkezni, én azért a mi győzelmünkben sem vagyok olyan biztos.
Így igaz bár sztem idén nem nyerünk semmit(reménykedem benne és akk minenki megy a farncba....Victor_Valdes írta:Ráadásul teljes megértemelten állunk ugy-ahogy...Sőt a Madrid megérdemli a Címet,sőt a tavalyit is megérdemelte.Rijkardot meg meg fogják lincseli a szurkolók!(próbáltam vissza fogottan)Rivaldo11 írta:He egy harmat Bilbaot nem tudunk idegenben megverni, akkor ne kergessük a bajnoki címet azt hiszem. A mai meccs jól példázza, miért állunk úgy, ahogy.
Ráadásul teljes megértemelten állunk ugy-ahogy...Sőt a Madrid megérdemli a Címet,sőt a tavalyit is megérdemelte.Rijkardot meg meg fogják lincseli a szurkolók!(próbáltam vissza fogottan)Rivaldo11 írta:He egy harmat Bilbaot nem tudunk idegenben megverni, akkor ne kergessük a bajnoki címet azt hiszem. A mai meccs jól példázza, miért állunk úgy, ahogy.
nos igen, de ha azt vesszük hogy még a bilba-o elleni meccsen is örülnünk kell a döntetlennek..Los Banditos írta:De nézzük a dolgok jó oldalát; a bajnokság mostmár véglegesen elúszott, így jobban tudunk koncentrálni a BL-re és a Király-kupára.![]()