Na, hát végülis bejött félig amit mondtam, akarással mindent lehet! Csak sajnos döntetlen lett! Nagyon nagy volt a súlya annak, hogy Puyol, Touré és Eto'o nem voltak ott a pályán! Mit mondjak, azért Ronaldinho pontosabban is lőhetett volna, és Xavinak nagyon örültem! Keita kiállítását illett volna kihasználni, de döntelen lett a meccs, ez van, még nyerhetünk bajnokságot!
Ha elkezdünk szépne játszani innetől, minden lehetséges! Touré és Eto'o visszatér, és Puyol is jó gyorsan fog gyógyulni! Így kell lennie, odafenn így van megírva, hogy ennyit kell szívnunk, míg bajnokok leszünk! HAJRÁ FC BARCELÓNA!!! (nem tudom miért, én egész meccsen tök nyugodt voltam, mikor kaptuk, és mikor lőttük a gólt, akkor is)
ui.: HÚZZ A F*SZOMBA RIJKAARD, A NAGY CIMBORÁDDAL, AZZAL A BAROM LAPORTAVAL!!! RÉG ÁT KELLETT VOLNA DNOD MOURINHO-NAK A HELYEDET TE SEMMIREKELLŐ!!! (bocsika, Rijkaard-on felmegy kissé a pumpa!)
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! 
Eddig jól kenjük Pep!

Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak!