Vagy akár a szezon elején azt hiszem. Mikor megkérdezi, hogy akarsz-e hozzáadni újabb managert,Zozzy 5 írta:Hol lehet beállítani, hogy a klubcsapatod mellett válogatotatt is tudjál irányítani?ultrasur írta: +Cseh válogatottal kijutottam a Vb-re
hát egyenlőre ennyi...
Championship/Football Manager
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hogyha egy válogatott menedzsert kirúgnak játék közben, akkor lehet jelentkezni, vagy felvesznek, vagy nem.Zozzy 5 írta:Hol lehet beállítani, hogy a klubcsapatod mellett válogatotatt is tudjál irányítani?ultrasur írta:+Cseh válogatottal kijutottam a Vb-re
hát egyenlőre ennyi...

Nah akkor én is leírom.....
Hramadik idényemet töltöm a Realnal:
-2 Bajnoki cím
-2 Bl
-3 S.szuperkupa
-2 Europai sz.k.
-2 klubvilágbajnokság
Igazolások:
Kuzmanovic
Van der vaart
Breno
Thiago
+Cseh válogatottal kijutottam a Vb-re
hát egyenlőre ennyi...
Hramadik idényemet töltöm a Realnal:
-2 Bajnoki cím
-2 Bl
-3 S.szuperkupa
-2 Europai sz.k.
-2 klubvilágbajnokság
Igazolások:
Kuzmanovic
Van der vaart
Breno
Thiago
+Cseh válogatottal kijutottam a Vb-re
hát egyenlőre ennyi...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
Na, befejeztem első szezonom a Tottenham csapatánál. Hát mit mondjak, nem panaszkodhatok. A Ligakupa elsőség után, rögtön kiestem az FA-Kupából, bár őszíntén nem bántam. A bajnokságban, egyre jobban mentem a Chelsea - Arsenal duó előtt, meg is lett a 2. hely. Nos, az UEFA Kupa, hát ez még nyugisabban lett meg, mint a Ligakupa, végigszaladtam gyorsan, a Rapidon, a Leverkusenen, a Moszkván, majd a Rangersen. A döntőben pedig 1-0-ra intéztem el a Lenst.
Még télen érkezett Hutton, Vantaggiato, André-Pierre Gignac, Barragán.
Új csapat épül Londonban.

Még télen érkezett Hutton, Vantaggiato, André-Pierre Gignac, Barragán.
Új csapat épül Londonban.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nem tudom Boruc milyen, de ajánlom Carrassot, Enyeamat, Akinfeevet, Gordont(Sunderland), Tim Krult, Almuniát, Fabianskit.albicelesteX írta:Köszi!!!És egy jó kapus?Mondjuk a Boruc milyen spíler a játékban?

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- albicelesteX
- A Vadász
Köszi!!!És egy jó kapus?Mondjuk a Boruc milyen spíler a játékban?

Zaccardo. De ha nem veszed meg a legelején, 'szhatod. 

- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!Fm-be kellene egy olyan játékos aki bevethető a jobb középső védő poszton és esetleg elbírja a jobb szélső védő posztot is!előre is köszi!

Hogy lehet egy adott nemzet összes játékosára rákeresni?
- Victor_Valdes
kikérem magamnak!Messa írta:Oleguer...barca99 írta: Védő: Breno-t próbáld meg, nem olyan drága ha még nem ment el sehova. Fiatal és nagyon ügyes. Esetleg Oleguer.![]()
![]()
Oleguer FM-be (nálam) nagyon is jól játszik!Zambit kiszoritotta a kezdőből!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Messa
Oleguer...barca99 írta: Védő: Breno-t próbáld meg, nem olyan drága ha még nem ment el sehova. Fiatal és nagyon ügyes. Esetleg Oleguer.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Matías Fernández - 15 millió font, nem olcsó de nálam az első évében "gólpasszkirály" lett.Frank Rijkaard írta:Mostanában online játszogatok, de onlineba nagyon bejött az Aston Villa, el is kezdek egyet velük offline.Vannak playak a tarsolyomban, de azért egy irányítót ajánlhatnátok
Olyan gólpassz osztogatós, szabad posztos. Szerintem
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Menedzser -> Menedzseri Beállítások -> és ott beixeled a B csapatnál h a csapat irányítása.PetI írta:Ha a Barçával vagyok, akkor hogy vehetem át az irányítást a B-csapatnál (is)? Mert már nagyon idegesít h megnyerik a 3. osztályt és az osztályozó utolsó körében meg elbuknak...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
barca99: köszi a tippeket! Javi Martinezről, Makounról lecsúsztam sajna...
Cana is már a Lazioban van, de azért bepróbálom. Brenot elhoztam

Cana is már a Lazioban van, de azért bepróbálom. Brenot elhoztam

-
- Capitá del Barça
Mostanában online játszogatok, de onlineba nagyon bejött az Aston Villa, el is kezdek egyet velük offline.
Vannak playak a tarsolyomban, de azért egy irányítót ajánlhatnátok
Olyan gólpassz osztogatós, szabad posztos. Szerintem 

Persze, be vannak nevezve. Az újak, és a régiek is. A legelső meccsemet engedte is lejátszani. Viszont ahogy átértem szeptemberbe, minden bajnoki meccs előtt kiírja, hogy 24 játékos nem nevezhető.Perrero írta:mikor veszel vkit ott van h csapatszámozás -az jelenti a nevezést

Köszi!barca99 írta:Agüero, Bojan, Vela. Hogy csak a legfiatalabbakat és a legdrágábbakat mondjam.ultrasur írta:Valaki tudna jo fiatal csatárokat mondani a bármennyiért...
Már leigazoltam Thiago Mendes-t 2010 írunk és 21 éves.
amugy 2meccs 2 gól...